VoIP kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: VoIP

Minden Hipernet előfizetéshez elérhetők a VoIP-szolgáltatások

Mostantól nemcsak a Hipernet leggyorsabb változata érhető el külön felár nélkül minden mobilinternet előfizetéssel rendelkező Telenor ügyfél számára, hanem akár a legolcsóbb mobilinternetes díjcsomaggal is szabadon használhatják az internet alapú telefonszolgáltatásokat.

2016. május 6. 08:09

Korlátozás nélkül lehet használni a VoIP szolgáltatásokat a Vodafone-nál

Április elsejétől a Vodafone Magyarország minden jelenleg forgalmazott, mobilinternet hozzáférést is tartalmazó lakossági előfizetéses csomagjában szabadon, korlátozás nélkül lehet használni VoIP, azaz internet protokoll alapú hang- és üzenetküldő alkalmazásokat a Vodafone 98,4%-os lefedettségű mobil szélessávú hálózatán, jelentette be Diego Massidda vezérigazgató.

2015. március 18. 12:25

Vezetékesről internetes telefonálásra váltanak a cégek

Míg 2014 januárja és októbere között több mint 200 ezerrel csökkent a vezetékestelefon-vonalak száma Magyarországon, addig a VoIP-csatornák száma közel ennyivel növekedett ugyanebben az időszakban. Így a két technológia közti különbség tíz hónap alatt több mint egymillióról mintegy 650 ezerre csökkent. Az üzleti szférában egyelőre még nagyobb a különbség, de itt is hasonló trend tapasztalható.

2014. december 23. 15:41

A magyarok negyede vesz igénybe ingyenes online telefonos szolgáltatást

Az Európai Unió tagállamai közül Magyarországon a legnagyobb azon háztartások aránya, amelyek nem használják ki az interneten keresztüli telefonálás lehetőségét. Ingyenes online csatornákon keresztül csupán a háztartások 27 százaléka telefonál, hálózaton keresztül olcsóbb nemzetközi hívásokat pedig csupán 4 százalékuk bonyolít le.

2014. április 29. 13:36

Megérkezett a Viber Out

A népszerű VoIP és üzenetküldő szolgáltatás, a Viber közzétette 4.1-es verzióját, amellyel vezetékes és mobilszámokat is hívhatnak a felhasználók.

2013. december 16. 15:12

VOIP alapú havidíjmentes telefonálás a NordTelekomtól

Több hónapnyi előkészítő munka után, a napokban elindult a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett NordTelekom új szolgáltatása, a Reenger. Az Android-alapú Reenger applikáció letöltői előfizetési vagy havidíj nélkül, ingyenesen telefonálhatnak hálózaton belül, és a kezdeti időszakban ingyen hívhatják a magyar és az EU vezetékes, valamint a mobil normáldíjas irányokat is. Az alkalmazás használata egyszerű, mindössze egy androidos mobiltelefonra és jó minőségű internet kapcsolatra van hozzá szükség, amely lehet WIFI vagy akár mobilinternet is.

2013. november 7. 15:21

Magyar világújdonság a 3D VoIP videohívás

Magyar cég fejlesztése révén válik lehetővé a világon elsőként a VoIP alapú 3D videohívások lebonyolítása. A debreceni székhelyű Ozeki szoftvereivel az on-line 3D videoközvetítések is új szintre lépnek, ami elsősorban a sportközvetítések, a termékbemutatók és a felnőtt filmipar látványvilágának jelentős fejlődésében mutatkozik majd meg.

2013. november 3. 11:12

Már a Facebook iOS kliensével is lehet ingyen telefonálni

A Facebook Messenger alkalmazás mellett már a közösségi oldal iOS kliensével is lehetőség van ingyenesen, pontosabban adatforgalom-alapon telefonálni. Ismerőseinket WiFi hálózatra kapcsolódva tudjuk felhívni, ahogy azt például a Skype esetében már megszokhattuk. Üröm az örömben, hogy a funkció egyelőre csak az Egyesült Államok, illetve Kanada területén érhető el, egyéb régiókban pedig csak egy kicsit később nyílik lehetőség a használatára.

2013. február 26. 09:40

Videocsevegésre is képes lesz a Samsung ChatON

A Samsung különös figyelmet szentel instant üzenetküldő alkalmazásá, a ChatON fejlesztésére, mely a számítógépes online felületen kívül kívül immár Windows Phone, Android, iOS és BlackBerry platformokon is elérhető. A programmal jelenleg csak szöveges üzeneteket küldhetünk és fogadhatunk 3G és WiFi hálózati kapcsolatra csatlakozva, de ez a friss hírek szerint hamarosan változni fog: a ChatON lehetőséget nyújt a videocsevegésre, s így olyan népszerű VoIP alkalmazások kihívójává válik, mint a Viber, vagy a Skype.

Kulcsszavak: Samsung alkalmazás VoIP
2012. július 10. 10:59

70 milliószor töltötték le a Skype androidos alkalmazását

A VoIP alapú hívások kezelésére kihegyezett Skype hivatalos alkalmazása 2010 októberében jelent meg az Android Marketben, s azóta több mint 70 millió alkalommal töltötték le a felhasználók. Ezalatt az idő alatt rengeteg frissítést, újítást kapott a szoftver (pl. videochat támogatása) és a rendszer alkalmazásboltja megújult (Play Store lett).

A videocsevegést támogató Skype alkalmazás jelenleg cirka 1400 okostelefon-típuson fut, melyek között LG, Samsung, HTC, Motorola, Sony Ericsson és egyéb márkájúakat is találunk.

Kulcsszavak: Skype VoIP alkalmazás
2012. július 3. 19:13

Megjelent a Skype végeleges verziója Windows Phone platformra [Videó]

Már egy ideje elérhető volt a népszerű, VoIP alapú csevegőprogram a Windows Phone rendszer felhasználói számára. Az újdonság, hogy a Skype legújabb frissítése már nem béta, tehát véglegesnek tekinthető. Üröm az örömben, hogy a szoftver a rengeteg hibajavítás ellenére sem képes a háttérben való futásra.

2012. április 23. 13:27

Windows Phone platformra is jön a Viber

Akár már jövő héten debütálhat a Microsoft mobil rendszerén a Skype elsőszámú vetélytársaként ismert Viber alkalmazás. A VoIP alapú csevegést és telefonálást biztosító szoftver fejlesztőitől származik a hír, hogy már csak néhány napot kell várni, s a kliens megjelenik a Windows Phone mobilokra. A Viber az Android és iOS rendszereken már régóta jelen van, s egy újabb mobil platformon való színrelépése tovább növelheti népszerűségét.

2012. április 20. 11:54

A Heineken Balaton Sound-on fesztiválozik az ACE Telecom

Az ACE Telecom öt különböző, magas rendelkezésre állású hálózattal készül a Heineken Balaton Sound internet kapcsolatának biztosításához. A nagy szabadtéri fesztiválok internet szolgáltatója a Balaton-parti rendezvény sikeres lebonyolításához nélkülözhetetlen hálózatot a váratlan helyzetekre, az extrém körülményekre és a várhatóan nagyszámú fotó- és videó feltöltésekre készíti fel.

Kulcsszavak: ACE Telecom fesztivál VoIP
2011. június 21. 18:15

VoIP telefonálás és a vezetékes-mobil konvergencia lehet az év üzleti lehetősége

A Frost & Sullivan tanácsadó cég felmérése szerint az egységes kommunikációs megoldások piacán 2010-ben az értékesítések 80%-át a VoIP, 60%-át pedig a vezetékes-mobil konvergencia megoldások tették ki.

Kulcsszavak: konvergencia trend VoIP
2010. szeptember 15. 10:41

Egymillió Gmail telefonhívás az első napon

A Google bejelentette, hogy a felhasználók egymillió telefonhívást bonyolítottak a Gmail új internettelefonos szolgáltatásán keresztül az első napon.

Kulcsszavak: VoIP Google
2010. augusztus 27. 06:29

Közvetlen telefonhívások a Gmailből

A Google szerdától lehetővé tette amerikai felhasználóinak, hogy ingyenes telefonhívásokat bonyolítsanak a Gmail levelezőből mobil- vagy vezetékes telefonszámokra.

Kulcsszavak: VoIP Google
2010. augusztus 26. 08:21

Oroszok és kínaiak pályáznak az ICQ-ra

A közeli jövőben orosz kézbe kerülhet a népszerű ICQ azonnali üzenetküldő alkalmazás, ugyanis az utóbbi napokban több orosz nagyvállalat is ajánlatot tett a szoftverre, ám egy kínai érdeklődő is felbukkant.

Kulcsszavak: VoIP ICQ
2010. április 7. 18:40

Vodafone: új generációs IP-gerinchálózat a Ciscótól

A magyarországi mobilinternet-piac növekedése rekordokat döntött az elmúlt hónapokban. A Vodafone meghatározó szereplője az adatpiacnak, 2009 márciusa óta második az aktív felhasználók számát tekintve és első az átlagosan felhasznált adatforgalom szempontjából.

Kulcsszavak: UMTS Cisco Vodafone VoIP
2010. február 24. 09:40

Elérhető a Google Voice az Apple telefonjára

Az iPhone-okra is elérhető a Google Voice internet alapú telefonszolgáltatás, miután az Apple végre zöld utat adott az alkalmazás árusításához App Store szoftverboltjában.

2010. január 28. 08:55

Megvette a Gizmo-t a Google

A Google képviselői bejelentették, hogy megállapodtak a Gizmo5 nevű VoIP cég tulajdonosával annak felvásárlásában.

Kulcsszavak: Google +céginfo VoIP
2009. november 14. 16:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47