GSMA MWC: az Allround ismét Barcelonába készül

Kovács Attila, 2009. január 13. 17:43

Várhatóan minden korábbit felülmúló lesz az egy hónap múlva nyíló barcelonai GSMA Mobile World Congress (MWC) eseménysorozata.

A február 16-19. között, "Mobil jövő" mottóval megrendezendő kongresszuson több mint 300 előadást tartanak, 60-nál is több szemináriumra kerül majd sor. A plenáris előadások során  olyan szakmai nagyságok fognak beszélni, mint Olli-Pekka Kallasvuo, a Nokia elnök-vezérigazgatója, Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója, Vittorio Colao, a Vodafone vezérigazgatója, Cesar Alierta, a Telefonica  ügyvezető elnöke, Fredrik Baksaas, a Telenor elnöke, Ralph de Vega, az AT&T Mobility elnök-vezérigazgatója. A kongresszus négy napjának fő témái a következők. Első nap: mobil innováció; második nap: vitaindító előadások; stratégia (a mobil- és a világgazdaság, a mobil és a konvergáló világ); technológia (új eszközpiac, hálózatfejlesztés); társadalom (e-Government). A harmadik napon sorra kerül a mobil szélessáv, mobilinternet, a jövő üzenetküldési technológiái, mobilbiztonság és védelem, árazási stratégiák, a hely alapú szolgáltatások,  a"zöld" ipar, valamint a nyílt forráskód  a mobil világban című téma, illetve a mobil pénz kérdésköre. A kongresszus negyedik napjának fő témái: mobil szórakoztatás, technológiai forradalom és az NGMN kapcsolata, valamint a mobil hirdetésipar. A kongresszust egy több mint 1300 résztvevőt felvonultató kiállítás kíséri. Az MWC-re idén több mint 50 ezer látogatót/részvevőt várnak.  

Megtudtuk: a korábbi évekhez hasonlóan az Allround Informatika Kft. idén ismét kiállít Barcelonában. A nemzetközi piaci jelenlétet innovatív termékekkel megalapozó cég mára már a világ több, mint húsz országában van jelen szoftvereivel, amelyek a számlázás, barangolás és a bevétel-biztosítás terén segítik a távközlési szolgáltatók működését. Ebben az évben a legújabb fejlesztésű termékét, a távközlési szolgáltatók komplex kockázat menedzsment feladataira megoldást nyújtó Allround Risk Management Framework rendszert mutatja be az érdeklődőknek. Az Allround stratégiai célja a globális terjeszkedés és ennek elérésében a barcelonai esemény kiemelt fontosságú: az előző évek részvétele több sikeres ügyfélkapcsolatot eredményezett. Természetesen az elmúlt évekhez hasonlóan idén ismét az általa kezdeményezett magyar standon állít ki további három hazai céggel együtt, a standépítményt az ITD Hungary Zrt. támogatja.

Kulcsszavak: Allround konferencia

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így mobiloznak a magyarok nyáron a Balatonnál

Ahogy nyáron az M7-es autópályán gyakoribb a sűrű forgalom, és a vendéglátás számára is csúcsszezont jelent ez az időszak a Balaton térségében, úgy a mobilhálózat kihasználtsága is kiugró ezekben a hónapokban: augusztusban pörög a legtöbb mobiladat, ezen belül is a legnagyobb forgalmat Siófokon bonyolítják. A Balaton-átúszás idején, amire idén július 21-én kerül sor 42. Lidl Balaton-átúszás néven, elsősorban a hanghívások száma emelkedik meg egy hasonló nyári naphoz képest, egy átlagos téli naphoz képest pedig ilyenkor jóval hosszabban, négy-kilencszer annyi ideig telefonálnak az emberek – derül ki a Yettel friss balatoni mobilforgalmi elemzéséből.

2024. július 19. 18:29

Megcélozzuk a csillagokat: itt a HMD Skyline, a márka első flagship készüléke

A Human Mobile Devices bemutatta az első saját gyártású flagship készülékét: megérkezett a HMD Skyline. A digitális detoxot, a javíthatóságot és különleges kamerát ötvöző prémium okostelefont azoknak tervezték, akik minden pillanatban ráéreznek a lehetőségekre: a 108MP-es tripla főkamera Capture Fusion, 4X Zoom és különleges portré módjai gondoskodnak róla, hogy ne legyen olyan vibe, amit ne őrizhess meg örökre.

2024. július 18. 17:39

Élvezze a Kékszalag vitorlásversenyt a Telekom innovatív megoldásaival!

Digitálisan is szintet lép az 56. Kékszalag vitorlásverseny, kihasználva a Magyar Telekom kiváló balatoni 5G lefedettségét, privát campus hálózatát és az idei évre kialakított innovatív együttműködéseit. A július 18-20-án megrendezett versenyt négy vízi-, három drón- és három parti kamera közvetíti majd, a hajók követését pedig a Széchenyi István Egyetem Digitális Fejlesztési Központja és a Magyar Telekom által kifejlesztett nyomkövető rendszer biztosítja.

2024. július 17. 19:26

A HONOR 200 Pro és a HONOR 200 DXOMARK ezüst címkét értek el csúcsminőségű kamerateljesítményükkel

A HONOR büszkén jelenti be, hogy a HONOR 200 és a HONOR 200 Pro készülékek elnyerték a tekintélyes DXOMARK ezüst (“Silver”) címkét kiemelkedő kamerateljesítményükért. Ez az elismerés kihangsúlyozza a HONOR azon törekvését, hogy csúcsminőségű fotózási élményt nyújtson mindenki számára.

2024. július 17. 17:53

Tedd biztonságossá az online kommunikációd idén nyáron

A Rakuten Viber szeretné emlékeztetni a felhasználókat arra, hogy a nyári kommunikáció nyüzsgésében hogyan maradjanak védettek és biztonságosak online. A Rakuten Viber mindig is arra összpontosított és figyel a jövőben is, hogy biztonságos és megbízható kommunikációs platformot nyújtson felhasználóinak, függetlenül azok tartózkodási helyétől. 

2024. július 17. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59