Allround kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Allround

A "négyek" újra együtt a Mobil Világkongresszuson

A mobil-iparág legjelentősebb eseményén, a február 15-18 között Barcelonában megrendezendő Mobile World Congress-en közös standon állít ki ismét négy magyar cég. Az Allround, a FlexiTon, az ITware, és a BHE Bonn Hungary a világ legnagyobbjai mellett jelennek meg a magyar standon. A „négyek” olyan informatikai, illetve elektronikai kis- és középvállalkozások, amelyek mobilszolgáltatók számára kínálnak szoftver- és hardvermegoldásokat. Bár eltérő szakmai területek művelői, elsődleges céljuk közös: az iparág élvonalába tartozó termékek és szolgáltatások értékesítése világszerte.

2010. február 9. 20:15

Újra Barceonába készül az Allround

A budapesti illetőségű Allround Informatika Kft. idén ismét részt a Mobile World Congress-en, a mobil távközlés legnagyobb horderejű nemzetközi rendezvényén. Az eseménynek ismét Barcelona ad otthont, február 15 és 18 között, közel 50 000 látogatót várva a világ minden tájáról.

Kulcsszavak: Allround +céginfo
2010. január 15. 17:34

Mobile World Congress - gyorsabb adatletöltés, közvetlen internet-elérés

Megkezdődött a mobil iparág legjelentősebb eseménye, a barcelonai Mobile World Congress: az eseményen minden jelentős mobilcég kiállít, a készülékgyártók többfunkciós, érintőképernyős okostelefonokat mutatnak be, míg a szolgáltatók továbbra is a széles sávú internet-szolgáltatásokra (on line) építenek.

2009. február 18. 09:29

Négy magyar kiállító Barcelonában

A mobiliparág legjelentősebb nemzetközi eseményén, a február 16. és 19. között Barcelonában megrendezendő Mobile World Congress-en, az ITD Hungary támogatásával ismét négy magyar cég állít ki. Az Allround (a cég részvételéről már korábban hírt adtunk), a FlexiTon, az ITware, és a BHE Bonn Hungary a világ legnagyobbjai mellett jelennek meg közösen, a Magyar Nemzeti Standon.

2009. február 9. 16:13

GSMA MWC: az Allround ismét Barcelonába készül

Várhatóan minden korábbit felülmúló lesz az egy hónap múlva nyíló barcelonai GSMA Mobile World Congress (MWC) eseménysorozata.

Kulcsszavak: Allround konferencia
2009. január 13. 17:43

Személyi változás az Allround élén

Tóth Györgyöt nevezték ki az Allround Informatika Kft. ügyvezető igazgatójának. Kinevezése a cég stratégiájában megfogalmazott további globális terjeszkedést és gazdasági eredményeinek növekedését segíti elő.

Kulcsszavak: CIO Allround
2008. február 6. 17:36

Idén is: magyar cégek a mobilvilág barcelonai seregszemléjén

A mobil iparág legnagyobb horderejű globális eseményén, a februári barcelonai Mobile World Congressen (a 3GSM jogutód rendezvényén) ismét kiállít négy magyar cég. Az Allround, a FlexiTon, ITware és a BHE Bonn Hungary a világ legnagyobbjai mellett jelennek meg közösen, a Magyar Nemzeti Standon (amelynek kialakítását idén az ITDH támogatja).

Kulcsszavak: ITware FlexiTon Allround 3GSM
2008. január 28. 11:29

Allround-szoftver grúz mobilszolgáltatónál

A mobiltelefónia terén tevékenykedő, a távközlési szolgáltatók részére üzleti folyamatokat támogató szoftvermegoldásokat fejlesztő budapesti Allround Kft. két újabb sikeréről tájékoztatott ma Csókási Lilla, a cég marketing és értékesítési szakértője.

2007. május 7. 17:03

Magyar Nemzeti Stand a barcelonai 3GSM Világkongresszuson

A világ legnagyobbjai mellett az Allround, az ITware, az E-Group és a FlexiTon is kiállított a mobiliparág legnagyobb eseményén, a február 5-12. között lezajlott 3GSM World Congress-en Barcelonában.

2007. február 26. 14:47

T-Com-Allround: számlázási világdíjat nyert a közös pályázat

A T-Com és az Allround Informatika Kft. közös pályázata nyert a számlázási technológiák versenyén (World Billing Awards), amit a Billing and Information Management Systems 2006 kiállítás és konferencia kapcsán hirdettek meg.

2006. június 30. 09:30

Magyar siker Londonban!

Június 7-én adtunk hírt róla, hogy a Magyar Telekom Rt. - Allround Kft. páros bejutott számlázási technológiák Londonban rendezett világversenyének a döntőjébe. Híreink szerint megszületett a számlázási technológiák világbajnokságának első magyar győzelme.

2006. június 24. 14:45

Döntős magyar pályázat a World Billing Awardson

A 10. alkalommal meghirdetett World Billing Awardsért folyó versenyben a hatos döntőbe jutott a Magyar Telekom és az Allround Kft. közös pályázata. A számlázási technológiák területén a világ legrangosabb elismerését jelentő díj nyerteseit június 8-án hirdetik ki Londonban.

Kulcsszavak: Allround Magyar Telekom
2006. június 7. 12:42

Allround: világelső tanúsítvány, sikerév

A BABT (British Approvals Board for Telecommunications) a rádió és telekommunikációs szektorban nemzetközileg elismert tanúsító testület a világon elsőként az Allround Kft. terméke, a CeDaR számára adta ki a Certificate of Attestation tanúsítványát.

2006. február 8. 20:19

3GSM: magyar nemzeti stand Barcelonában

A február 13-16. között Barcelonában megrendezendő 3GSM World Congress "mobilcsúcs" kiállításán, a 2-es csarnokban (Hall 2, G64) lesz található a 36 négyzetméteres magyar nemzeti stand, ahol négy cég mutatja be termékeit, megoldásait, szolgáltatásait: az Allround Kft., az E-Group Magyarország Rt., a Flexiton Kft. és az ITware.

2006. január 27. 19:39

Magyar nemzeti stand Cannes-ban a 3GSM World kiállításon

A világ legfontosabb mobilkomunikációs kongresszusán 5 cég részvételével közös magyar standot látogathatnak az érdeklődők Cannes-ban, február 23. és 26-a között a 3GSM World Congress kiállításon.

2004. február 22. 10:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

Közel érintésmentes könyvelési megoldást fejlesztett a Process Solutions, Magyarország vezető számviteli szolgáltatója. A PS APPS-t az különbözteti meg a piacon elérhető többi rendszertől, hogy nem statisztikai alapon működik, mint a klasszikus AI megoldások, hanem 100%-os pontossággal funkcionáló megoldásról van szó, amelyen a vállalat már tízezres nagyságrendben futtat át számlákat. A használatbavétellel ráadásul a könyvelési szakemberek manuálisan végzett munkafolyamatai legalább 50%-al csökkenthetőek.

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

Az ESET legújabb Threat Report jelentése átfogó képet ad az ESET szakértői csapata által 2023 decemberétől 2024 májusáig megfigyelt fenyegetettségi trendekről.

2024. július 5. 09:55