Allround: világelső tanúsítvány, sikerév

Kovács Attila, 2006. február 8. 20:19
A BABT (British Approvals Board for Telecommunications) a rádió és telekommunikációs szektorban nemzetközileg elismert tanúsító testület a világon elsőként az Allround Kft. terméke, a CeDaR számára adta ki a Certificate of Attestation tanúsítványát.
BABT már 15 éve auditálja távközlési szolgáltatók számlázási rendszereit, de a termékminősítést, mint új szolgáltatást, tavaly vezették be. Az Allround felismerte, hogy a BABT tanúsítvány megléte kulcsfontosságú lehet a szolgáltatók számára, ha számlázó rendszereik pontosságát és hitelességét biztosítani akarják. A világ vezető távközlési szolgáltatói által használt CeDaR most megszerzett minősítése tovább erősíti meghatározó a termék szerepét a számlázási rendszereket tesztelő eszközök között.

Az Allround történetében 2005 volt az eddigi legsikeresebb év. A cég rekordot jelentő árbevétele az immár négy kontinensen való jelenlétének és gyorsan bővülő ügyfélkörének köszönhető. Jelenleg a világon már 80 millió előfizetőt szolgálnak Allround megoldások. Többek között az alábbi cégek léptek ügyfeleik közé 2005-ben: T-Com (Magyarország), Vimpelcom (Oroszország), SpaceTel (Jemen), Cosmo (Bulgária), Invoicia (Norvégia), Vodacom (Tanzánia), Areeba (Ciprus), Ventelo (Norvégia). A CeDaR 2005-ben is megőrizte piacvezető pozícióját a számlázó rendszerek tesztelése területén, és immár 70 különböző fájl formátum támogatására képes. Az Allround 2005-ben másodszor nyerte el az Informatikai Vállalkozások Szövetsége által kiírt Szoftver Export Díjat.

Mint már korábban a közelgő barcelonai mobilcsúcs eseményhírei között megírtuk, az Allround negyedszer vesz részt 3GSM World Congress-en, illetve állít ki a magyar standon. A termékportfolió két teljesen új termékkel bővült, de új verziókkal mutatkoznak be a már meglévő termékek is. A 3GSM-en debütáló új alkalmazások közül az xDR Store elősegíti a jogi követelményeknek való megfelelést a távközlési szolgáltatók számára, mégpedig a hívásadat rekordok biztonságos, strukturált tárolása és lekérdezése terén, míg az Allround Mediation a különböző telekommunikációs eszközök közötti formátumillesztés feladatát látja el. Új fejlesztések jellemzik a CeDaR számlázási rendszereket tesztelő szoftvert, valamint a roaming management termékcsalád két tagját (TAP Solution, AllRoamer). A tavalyi kiállításon bemutatott Allround Management Console funkcionalitása is jelentősen bővült. A világon elsőként Allround termék kapott számlázási szoftver tanúsítványt.

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

Minden eddiginél több programmal várta az ELTE IK a Lányok Napjára ellátogató középiskolásokat

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 17:21

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50