Új üzletágvezető a HP Magyarországnál

Mészáros Péter, 2009. november 24. 17:45

Kroó Győző személyében új vezető került a HP Magyarország Enterprise Services üzletágának élére.

  A szakember a budapesti Műszaki Egyetemen végzett villamosmérnökként, majd tíz évig tudományos munkatársként, illetve főmunkatársként dolgozott a Központi Fizikai Kutatóintézetben,  ahol számítógépes rendszerek hardverfejlesztésével foglalkozott. Mielőtt a HP-hoz csatlakozott volna, négy évig erősítette a Digital Equipment Magyarország csapatát kereskedőként, majd kereskedelmi  vezérigazgató-helyettesként. Ezt követően a Compaq hazai leányvállalatánál folytatta pályafutását kereskedelmi igazgatóként. Az angolul és oroszul is kiválóan beszélő szakember 2002 óta áll a HP alkalmazásában az MDI (Manufacturing & Distribution Industries) üzletág igazgatójaként. Új pozíciójában a HP Enterprise Services country managereként a HP rendszerintegrációs és outsourcing üzletágának vezetéséért és a szolgáltatások értékesítéséért felel majd.

 

 

Kulcsszavak: CIO +céginfo HPQ-hu

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Lengyel nagybefektető lépett be az EIT InnoEnergy-be

Új befektetővel bővült a fenntartható energetikai megoldások fejlesztésében, megvalósításában Európában élen járó EIT InnoEnergy részvényeseinek köre. Az autóipar és a fémipar globálisan jegyzett lengyel nagyvállalata, a Boryszew Group S.A csatlakozása jelentős tőkeinjekciót biztosít a szervezetnek az átfogó energiaipari célkitűzéseik megvalósításához. A partnerséget október 16-án jelentették be az EIT InnoEnergy éves rendezvényén, a The Business Booster-en Barcelonában.

2024. október 17. 13:12

Együttműködési megállapodást kötött a PwC a Debreceni Egyetemmel

A PwC Magyarország ötéves keretszerződést kötött a Debreceni Egyetemmel, melynek értelmében a PwC az elméleti és gyakorlati oktatáson túl közös kutatási projektekkel is hozzájárul a gazdálkodástudományi felsőoktatás fejlesztéséhez.

2024. október 17. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Egy év alatt 45 milliárd forintot loptak el tőlünk a digitális bűnözők

2024. október 15. 16:51

Idén már ezernél is több résztvevőt várnak a Service Design Day-re

2024. október 7. 09:59

Innovációs versenyen méretik meg magukat a világ egyetemistái

2024. október 2. 19:34

Országos kutatásból netezési körkép: a magyarok többségének élete elképzelhetetlen net nélkül

2024. szeptember 29. 15:24