Utcai viseletre termett: Sennheiser MX 55 VC Street

Kiss Ádám Zoltán, 2010. január 2. 09:56

Sok mobiltelefon, vagy MP3 lejátszó tulajdonosának életét keseríti meg a nem megfelelő fülhallgató, például az iPodok ilyen kiegészítőiről sincs túl jó véleménnyel a szakma. Új készülék vásárlása helyett sokkal olcsóbban megúszhatjuk, ha inkább a fülhallgatók háza táján nézünk szét.

A Sennheiser gyár már egy emberöltő óta készít hangszórókat, mikrofonokat és sokféle hanghoz köthető eszközt. A név nem csak a lakossági, hanem a professzionális felhasználók között is a minőséget jelenti, hiszen sokszor innovatív ötletekkel járnak a szakma előtt. Az utcai és a sport közbeni használat számos olyan igényt támaszt a fülhallgatóval szemben, amelyet egy átlagos, kommersz füles nem tud kiszolgálni. Például a hidegben a Sennheiser fejhallgató vezetéke rugalmas marad, ugyanolyan kényelmes viselet marad, mint a nyári melegben.
 
Az utcán sokféle zaj zavarhat minket nem csak a zenehallgatásban, hanem a telefonáláskor is. Zsúfolt járműveken utazva sokszor kimozdulhat a füldugó a fülünkből, ha ilyenkor beakad valahová a lógó vezeték, akkor szinte biztos a szakadás. A Sennheiser MX 55 VC Street tervezésekor pont erre figyeltek oda. A füldugó kettős kiképzése és a három méretű, minden fülbe jól beilleszthető füldugók kiválóan tartják az apró hangszórókat a fülkagylóban. Ha pedig ott vannak, akkor már át is adhatjuk magunkat a zene élvezetének. Az erőteljes, ütős mélyhang kiemelésnek még egy előnye van: telefonhíváskor kiválóan közvetítik a hívó fél hangját. A vezetéken külön hangerőszabályzó van, ilyenkor télen nem baj, ha nem kell levetkőznünk ahhoz, hogy a ruha alá rejtett MP3-on levegyük a hangerőt. A fülhallgató borítása lecserélhető, a színes mellett a csomagban van egy másik is, szolidabb szürke is. A füles tárolásához egy apró, de praktikus Sennheiser hordtáska is jár, de ne izguljunk, a vezetékek kiképzése olyan, hogy nem gabalyodnak össze ilyenkor sem.


 

Kulcsszavak: MP3 mp3 zene fülhallgató

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09