Utcai viseletre termett: Sennheiser MX 55 VC Street

Kiss Ádám Zoltán, 2010. január 2. 09:56

Sok mobiltelefon, vagy MP3 lejátszó tulajdonosának életét keseríti meg a nem megfelelő fülhallgató, például az iPodok ilyen kiegészítőiről sincs túl jó véleménnyel a szakma. Új készülék vásárlása helyett sokkal olcsóbban megúszhatjuk, ha inkább a fülhallgatók háza táján nézünk szét.

A Sennheiser gyár már egy emberöltő óta készít hangszórókat, mikrofonokat és sokféle hanghoz köthető eszközt. A név nem csak a lakossági, hanem a professzionális felhasználók között is a minőséget jelenti, hiszen sokszor innovatív ötletekkel járnak a szakma előtt. Az utcai és a sport közbeni használat számos olyan igényt támaszt a fülhallgatóval szemben, amelyet egy átlagos, kommersz füles nem tud kiszolgálni. Például a hidegben a Sennheiser fejhallgató vezetéke rugalmas marad, ugyanolyan kényelmes viselet marad, mint a nyári melegben.
 
Az utcán sokféle zaj zavarhat minket nem csak a zenehallgatásban, hanem a telefonáláskor is. Zsúfolt járműveken utazva sokszor kimozdulhat a füldugó a fülünkből, ha ilyenkor beakad valahová a lógó vezeték, akkor szinte biztos a szakadás. A Sennheiser MX 55 VC Street tervezésekor pont erre figyeltek oda. A füldugó kettős kiképzése és a három méretű, minden fülbe jól beilleszthető füldugók kiválóan tartják az apró hangszórókat a fülkagylóban. Ha pedig ott vannak, akkor már át is adhatjuk magunkat a zene élvezetének. Az erőteljes, ütős mélyhang kiemelésnek még egy előnye van: telefonhíváskor kiválóan közvetítik a hívó fél hangját. A vezetéken külön hangerőszabályzó van, ilyenkor télen nem baj, ha nem kell levetkőznünk ahhoz, hogy a ruha alá rejtett MP3-on levegyük a hangerőt. A fülhallgató borítása lecserélhető, a színes mellett a csomagban van egy másik is, szolidabb szürke is. A füles tárolásához egy apró, de praktikus Sennheiser hordtáska is jár, de ne izguljunk, a vezetékek kiképzése olyan, hogy nem gabalyodnak össze ilyenkor sem.


 

Kulcsszavak: MP3 mp3 zene fülhallgató

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17