Nyerjen egyperces videóval 80 napos világkörüli utat és 100 ezer dollárt az LG-től

Kiss Ádám Zoltán, 2010. február 9. 10:25

A Live Borderless kampány arra keresi a választ, hogy, milyen a világ legjobb utazása. A határtalan szellemiségét leginkább tükröző elképzelés gazdája egy 80 napos világkörüli utat nyer, első osztályra szóló repülőjegyekkel és 100 000 dollár költőpénzzel.

Az LG egyperces videókat vagy legfeljebb 300 szavas, angol nyelvű leírásokat vár a nevezőktől a www.liveborderless.net weboldalon. A verseny február végéig tart, és az LG zsűrije által legjobbnak ítélt ötlet gazdája április végén kezdheti meg világkörüli útját. Eddig már több mint 15000 pályázat érkezett a világ számos országából, a kampányt elindító, Dramatic Chipmunk című videót (http://www.youtube.com/watch?v=bryThpm63S8) pedig már 700 000-nél is többen láttak, így előkelő helyezést foglal el a YouTube rangsorán is.

A Live Borderless elnevezés az LG új formatervezési irányzatát takarja, amelynek szellemében a gyártó laposképernyős LCD TV-iről eltűnt a hagyományos keret, és a képernyő a kávával együtt egyetlen síkfelületet képez, így nyújtva határtalan élményt a csúcstechnológia és az újító formatervezés egyedi kombinációja révén.
 

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

5G frekvencia: három jelentkező került az árverési nyilvántartásba

Három jelentkezőt – a Magyar Telekom Nyrt.-t, a Telenor Magyarország Zrt.-t és a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-t – vett árverési nyilvántartásba szeptember 13-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az árverési eljárás az ötödik generációs (5G) mobiltechnológia bevezetésének támogatására és a vezeték nélküli szélessávú szolgáltatásokra alkalmas frekvenciák értékesítésére indult. Az eljárás a tartalmi vizsgálattal, majd a licitnapokkal folytatódhat, eredmény késő őszre várható.

2019. szeptember 13. 13:01

Elstartolt "Az Év Honlapja" pályázat

Egy rövid Early Bird időszak után a szokásos feltételekkel folytatódik Magyarország legismertebb online marketingkommunikációs pályázata, "Az Év Honlapja".  A Magyar Marketing Szövetség által szervezett verseny szakmai zsűrije idén is a digitális marketing legújabb és legkreatívabb megoldásait keresi. 

2019. szeptember 6. 15:31

Különdíj az EU Fiatal Tudósok Versenyén

Az Európa Unió által évente szervezett, legjelentősebb és legrangosabb tehetség-kutató és -kiválasztó versenyt, a Fiatal Tudósok Versenyét  melyre a világ 38 országából érkeztek fiatalok  az idén szeptember 14. és 19. között Dublinban rendezték meg, ahol az egyik magyar fiatal - Novák Blanka - megkapta a különdíjat.

2018. szeptember 21. 00:18

Neked kell 100 millió?

Kivételesen nem egy adathalász, lehúzó spam subjectjére utal a cím, hanem egy pályázatra, amelynek keretében hardverfejlesztési projetkteket, a nemzetközi piacokon is sikerre esélyes, korai és seed stádiumban lévő startupokat keres az Intellitext akcelerátor. A vállalat a finanszírozás mellett folyamatos mentorálással, infrastruktúrával és kapcsolatrendszerrel segíti az innovatív projekteteket.

2018. szeptember 18. 11:44

3D téradatbázis készül Pécsen, Székesfehérváron, Veszprémben és Szegeden

Multiszenzoros felvételek előállítására és feldolgozására alkalmas aját fejlesztésű járműfedélzeti érzékelő és feldolgozó hardvereszköz kifejlesztésre nyert pályázatot egy konzorcium. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében, 641,38 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével valósul meg.

2018. szeptember 12. 12:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17