A magyar-szlovák kis- és középvállalkozások együttműködésének támogatása

forrás Prim Online, 2010. április 28. 09:01

Az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alap "Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013" támogatásával projekt indult "A magyar-szlovák KKV-k együttműködésének támogatása" elnevezéssel.

A 2009–2010-ben megvalósuló projekt célja a kis- és középvállalkozások versenyképességének megerősítése a magyar–szlovák határmenti területen, a KKV-k számára nyújtott szolgáltatások hatékonyabbá tétele és aktívabb határon átnyúló együttműködésének elősegítése. A konzorcium tanácsadási és marketingszolgáltatásokat fejleszt ki, intelligens internetes kommunikációs platformot hoz létre és működtet, valamint a gazdasági együttműködést segítő kiadványokat jelentet meg. A know-how-ok, tapasztalatok és jó gyakorlatok átvitele érdekében rendezvényeket, cégmissziókat, üzletember találkozókat és konferenciákat szervez.

 

 

A projekt honlapja: http://www.sme-husk.eu/

A projekttel kapcsolatos további információk megtalálhatóak a Puskás Tivadar Közalapítvány elérhetőségein: +36-1-301-2030; eu@neti.hu; www.neti.hu; ill. a programról: www.husk-cbc.eu

 

 

 

Kulcsszavak: pályázat trend

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Gyorsan halad az AI elfogadása, de a szervezeti változás kulcsfontosságú a skálázáshoz

A mesterséges intelligencia technológiákra fogékony vállalatok már túljutottak a generatív mesterséges intelligencia iránti rajongás szakaszán, és azon dolgoznak, hogy a leghatékonyabban leküzdjék a bevezetést akadályozó tényezőket. A Deloitte legfrissebb kutatásában megkérdezettek közel háromnegyede a következő két évben a generatív AI miatt kíván változtatni a tehetségmenedzsment stratégiáján, különös tekintettel a munkafolyamatokra, a képzettség növelésére és az átképzésre.

2024. június 19. 15:18

A CSRD feladja a leckét a vállalatoknak

Bár a cégek többsége (63%-a) bizakodó azzal kapcsolatban, hogy felkészült lesz az EU kötelező vállalati fenntarthatósági jelentéstételről szóló irányelve, a CSRD-követelmények teljesítésére, de sokan még nem igazán tudják, hogyan - derül ki a PwC első alkalommal elkészített Global CSRD Survey kutatásából.

2024. június 19. 13:19

Új megoldásokat mutatott be a Huawei a digitális átállás felgyorsítására

Ismét megrendezték a Huawei Tech4Value – ICT Day konferenciáját, amelyen a legújabb az oktatást, közlekedést, közigazgatást érintő digitalizációs folyamatokról esett szó. Az eseményt Hankó Balázs kulturális és innovációs miniszter nyitotta meg, de felszólalt többek között Fábián Gergely iparpolitikáért és technológiáért felelős-, Nagy Bálint közlekedésért felelős államtitkár, Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke és Joó István, a HIPA Befektetési Ügynökség vezérigazgatója is. 

2024. június 18. 21:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30