Megújult formában a Prim Online

forrás Prim Online, 2010. május 11. 16:12

Külsejében és szolgáltatásaiban is megújult a Prim Online, Magyarország legrégebbi, ma is aktív informatikai hírportálja. Az átalakított szerkezetnek köszönhetően mostantól egy közös ernyőportál fogja össze a népszerű Prim.hu, Hírek.com és Letöltés.com domaineket. A megszépült külső mellett új, kényelmi funkciók segítik az egyszerűbb navigációt, és hamarosan önálló videórovat is indul az oldalon. A letöltés szekción belül már most elérhető egy praktikus új szolgáltatás, a Letöltés Varázsló, ami megkíméli a felhasználót a különböző programok egyenként való letöltésétől és telepítésétől.

Egy fedél alatt a Prim.hu, Hírek.com és Letöltés.com

A Prim Online-t üzemeltető Vertika Alkalmazásszolgáltató Kft. elsődleges célja az átalakítással az volt, hogy a több címről is elérhető, különféle tartalmakat összefogó portál oldalait átláthatóbbá, könnyen átjárhatóvá tegye. Ezért mostantól a Prim.hu, Hírek.com és Letöltés.com domainek egy közös „ernyőportál” alatt jelennek meg, de természetesen az egyes domainek továbbra is elérhetők maradnak. A szerkezeti átalakításnak köszönhetően a tartalmak áttekinthetőbbé váltak, és az oldalon való navigáció is egyszerűsödött, mivel az új, többszintű menüsáv folyamatosan tájékoztatja a látogatót arról, hogy melyik rovatban jár éppen. A látogató gyorsan, egyetlen kattintással áttérhet a Prim Online főoldaláról a Hírek felületre, vagy éppen a Letöltés szekcióba. A nyitóoldalak figyelemfelkeltőbbek lettek, a kapcsolódó cikkek hangsúlyosabbá váltak, és már láthatóak a cikkekhez tartozó kulcsszavak is, amelyekre kattintva az adott téma további hírei érhetők el.

Letöltés Varázsló és más új szolgáltatások

A látogatók a portálon megjelent bármely cikket mostantól megoszthatják ismerőseikkel a legnépszerűbb közösségi oldalakon, így Facebook-on, iWiW-en és Twitteren is. (Olvasóink emellett a Facebookon is követhetnek minket.) A Letöltés.com újdonsága a Letöltés Varázsló nevű kényelmi funkció, ami jelentősen megkönnyíti a leggyakrabban használt programok letöltését és telepítését. Az új szolgáltatás kategóriákra bontja a népszerűbb, ingyenes programokat, hogy azok közül bárki könnyedén összeállíthassa egyéni szoftvercsomagját, amelyet aztán egy kattintással installálhat a számítógépére. A Letöltés Varázsló hatékony segítséget jelenthet például egy friss operációs rendszer telepítését követően, megkímélve a felhasználót a különböző programok egyenként való beszerzésének fáradalmaitól. A Prim Online hamarosan egy önálló videórovattal is bővülni fog, ahol elsősorban hardver- és szoftvereszközök tesztjeivel várja majd látogatóit.

Kulcsszavak: =letoltes Prím

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Lehet egyszerre mobil és otthoni az internet?

A mobiltelefon ma már szinte mindenki zsebében ott lapul, de a mobilozást lehetővé tévő technológia új értelmet ad az eddig vezetékkel elért otthoni internetezésnek is. Még nem szoktunk hozzá teljesen, de érdemes: nemcsak kábelen lehet otthon netezni, hanem mobilinterneten is, méghozzá úgy, hogy teljes értékű otthoni internetszolgáltatáshoz jutunk. Ez nemcsak azokon a helyeken jelent alternatívát, ahol a vezetékes internet nem elérhető, hanem önmagában is jár előnyökkel, főleg, ha 5G-mobilhálózatról van szó.

2024. május 8. 09:55

A Zyxel Networks gyors és megfizethető WiFi 7 opciót mutat be KKV-knak

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia alapú felhőalapú hálózati megoldások vezető szállítója, piacra dobta az NWA130BE – BE11000 WiFi 7 Triple-Radio NebulaFlex hozzáférési pontot (AP). Mivel a WiFi 7-támogatott eszközök 2024-ben válnak általánossá, az NWA130BE lehetővé teszi a kis- és középvállalkozások (KKV-k) számára, hogy páratlan hálózati sebességet, kapacitást és a lehető legjobb WiFi élményt élvezhessék. 

2024. március 6. 19:24

Új korszak jön az 5.5G, a mesterséges intelligencia és a felhő alapú megoldások integrálásával

A küszöbön álló 5.5G-korszak jegyében mutatta be legújabb innovációit és megoldásait a Huawei Technologies az idei Mobil Világkongresszuson. A vállalat várakozásai szerint az 5.5G technológia kereskedelmi forgalmazása már idén elkezdődik, amely lehetővé teszi új alkalmazási területek kiaknázását. A közelgő új, 10 Gigabites mobilszélessáv korszakában a szolgáltatóknak a kiváló minőségű hálózatépítésre kell törekedniük, hogy ki tudják használni az 5.5G technológia nyújtotta új lehetőségeket. A Huawei partnereivel együtt világszerte már több mint 20 városban működött közre 5.5G hálózatok kereskedelmi telepítésében és tesztelésében.

2024. február 28. 20:26

Gigabit sebességű internetet ad a Vodafone a kisebb díjcsomag áráért

Nagyobb sebességű internetet ad a Vodafone Magyarország a kisebb díjcsomag árért minden új, legalább 1 éves határozott idejű vezetékes internet és TV előfizetésre kötött szerződés esetén 2024. február 15. és április 15. között. Az ajánlat keretében így most TV előfizetéssel együttesen vásárolt Net M csomag áráért Net L csomagot, a Net L csomag áráért pedig Gigabit Net* csomagot ad a szolgáltató. A kedvezmény mindaddig érvényes, amíg az előfizető csomagot nem vált, vagy le nem mondja a szerződését.

2024. február 19. 11:29

Yettel: 89%-kal nőtt az adatforgalom az előző évi ünnepekhez képest

A korlátlan adatcsomagok és az otthoni internetmegoldások térnyerése is hozzájárul, hogy előző évhez képest idén jelentősen, 89%-kal nőtt a mobilinternet-forgalom a Yettel hálózatán a december 24. és január 1. közötti ünnepi időszakot vizsgálva. A szolgáltató ügyfelei szilveszterkor 8%-kal több SMS-t küldtek, mint tavaly ugyanekkor.

2024. január 3. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59