Százezres kakaóbiztos billentyűzet helyett

Kiss Ádám Zoltán, 2010. május 28. 18:07

A Genius új multimédiás vezetékes egér és billentyűzet páros különlegessége, hogy nem esik kétségbe akkor sem, ha kis folyadék éri, sőt az nem csak lefolyik róla, de...

A  legfrissebb Genius termékek egyike a KB-C220e USB billentyűzet és egér. A kézre álló design kíméli az ujjainkat és pihenteti a kezünket miközben a gombokat nyomogatjuk. A billentyűzet 12 extra funkciójú gombja számos napi használatú feladat elérését könnyíti meg. A baloldali gombcsoportban a zene és videó lejátszáshoz nélkülözhetetlen vezérlők kaptak helyet: a némítás, indítás/megállítás és a hangerő. A jobboldali öt gomb az internethez kínál egyszerűsítéseket, a kedvenc könyvjelzőket, a keresést és a következő/előző oldalt érhetjük el egyetlen gombnyomással. A jobb felső sarokban a levelezőgomb és az elalvás billentyű található.

A billentyűzet egyedi kialakítása révén a véletlenül ráömlő folyadékot gyorsan átengedi magán, mielőtt az kárt tenne a belső alkatrészekben. A szettben egy az átlagosnál komolyabb, 800 dpi felbontású optikai egér van, a klasszikus 3 gombos kivitelben. A vízállóság, a tetszetős megjelenés, a 12 gyorsgomb és a kézkímélő funkció megfontolandó vétellé teszi a Genius KB-C220e-t, ha egyszerre szeretnénk egeret és billentyűzetet beszerezni.

Főbb jellemzők:

 • Multimédiás billentyűzet és optikai egér
 • Billentyűzet 12 gyorsgombbal az internetes és multimédiás funkciókhoz - Multimédia 6 - Internet 5 - Egyéb 1
 • Multimediás billentyűzet vízálló designnal
 • A csuklótámasz nagyobb kényelmet biztosít gépelés során
 • 800 dpi optikai egér
 • IBM/Pentium PC kompatibilis vagy gyorsabb
 • Windows Vista/XP/2000 támogatás
 • Szabad USB port
 • Többnyelvű felhasználói kézikönyv
   

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagyobb teljesítménnyel és automatizálással erősítik a Dell EMC PowerStore-t

A Dell Technologies új szoftverrel és automatizálási képességekkel növelte Dell EMC PowerStore nagyvállalati tárolórendszereinek teljesítményét. A cég továbbá bemutatta a kedvezőbb árú PowerStore 500 modelljét is, amely a vállalkozások és felhasználók szélesebb körének kínál nagyvállalati szintű teljesítményt és funkciókat.

2021. május 17. 14:58

Mi szól a szerverbérlés mellett?

Tulajdonolni, birtokolni valamit az emberek többségének egyfajta megnyugvást jelent. Megvettem, ez az enyém. Miért jöhet szóba mégis szerver esetében a bérlés? Több okból is, nézzük, melyek ezek!

2021. május 13. 11:03

A járvány felgyorsította az 5G és Wi-Fi 6 fejlesztéseket

A járvány hatására globális szinten nőttek a fejlett vezeték nélküli szolgáltatásokba történő befektetések, a vállalatok világszerte az 5G és a Wi-Fi 6 felé fordították figyelmüket, felgyorsítva ezzel az innovációt és digitális átalakulást – áll a Deloitte legutóbbi felmérésében.

2021. május 12. 13:56

Két új MateBook-ot hoz Magyarországra a Huawei

Két új notebookkal frissítette magyarországi kínálatát a Huawei. A MateBook X Pro és a MateBook D14 modelleket egyaránt a legújabb generációs Intel Core processzorok hajtják. Mindkét eszköz megkapta a Huawei Seamless AI (Élet a gördülékeny AI megoldásokkal) keretében továbbfejlesztett Huawei Share és a Multi-screen Collaboration technológiát, így vezeték nélkül, közvetlenül a notebook képernyőjén, zökkenőmentesen szerkeszthetjük a telefonon tárolt fájlokat és kezelhetjük mobiltelefonunkat a számítógépről. 

2021. május 11. 11:16

Tanusításra várnak a Kingston túlhúzható memóriamegoldásai

A Kingston Technology Europe Co LLP bejelentette, hogy elküldte alaplapgyártó partnerei részére „túlhúzható” (overclockable) DDR5 moduljait, hogy megkezdjék annak tanúsítását a következő generációs memóriaplatformra. 

2021. május 9. 16:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15