Bemutatkozik a Kata új kollekciója

Kiss Ádám Zoltán, 2010. július 16. 15:43

A Kata bemutatta újdonságait: az új logót, három új termékcsaládot - és egy halom vadonatúj terméket.

A Kata folyamatosan figyelte a fotósok igényeit, hogy megtudja, hogyan igazodhatnának a táskák az igényekhez. Ennek eredményeként döntöttek úgy, hogy a Kata táskák következő generációinál a "Lightweight Protection" azaz a könnyű, mégis tökéletes védelmet biztosító táska készítése lesz a legfontosabb feladat. 2010-ban a Kata három új termékcsaládot mutat be, melyek továbbra is rendelkeznek a régi, méltán kedvelt jellemzőkkel de számos új, innovatív megoldás is megjelenik. A legújabb technológia és anyagok jellemzik, többek között a különleges kialakítású, acélvázas szivacs ("Spine Guard"), a könnyű, mégis tartós anyagok és háló ("RibStop"), Aeriform szivacs, és pókhálópántok ("Spider Webbing"). Az új termékeket a forgalmazó Tripont összeállításából ismerhetjük meg, ezek már a Kata új logójával jelennek meg.

A három új termékcsalád:

I. A D-Light divatos és praktikus kollekció, mely a könnyű, mégis tökéletes biztonságot nyújtó táskát nyújtja azoknak, akik hobby szinten vagy akár annál még lelkesebben fotóznak. A termékcsalád minden táskájában elfér a kamera kiegészítőkkel, illetve elég hely van bennük minden személyes holminak. A D-Light tökéletes azoknak, akik korábban a DPS termékeket választották.

Bumblebee DL-210

Hátizsák DSLR gépekhez objektívvel, 2-3 plusz objektívnek, vakunak és kiegészítőknek, 15.4"-os laptopnak, és személyes holmiknak. A The D-Light Bumblebee-210 DL elegáns és praktikus táska, mely könnyű, mégis megfelelő védelmet nyújt. Úgy tervezték, hogy hordozhasd a fényképezéshez szükséges eszközeidet, a mindennapi személyes holmidat, de emellett a táska könnyedén átalakítható legyen egy egyszerű és hasznos mindennapi hátizsákká, amennyiben nem a fényképezőgépeddel használod. A táska fekete színben is elérhető.

Capsule-181
A D-Light Capsule-181 DL elegáns, praktikus, könnyű táska, mely a maximális védelmet nyújtja a benne lévő eszközöknek, és úgy tervezték, hogy illeszkedjen Panasonic HMC40, Sony A1, Canon GL2 és hasonló kamerákhoz. A kamera melletti bőséges helyen tárolhatsz kábeleket, töltőket, akkumulátorokat, stb...
További tárolási lehetőséget biztosít a személyes eszközök számára a táska egész hosszán végigfutó külső zseb. A táska fekete színben is elérhető.

Capsule-183

A D-Light Capsule-183 DL elegáns, praktikus, könnyű táska, mely a maximális védelmet nyújtja a benne lévő eszközöknek, és úgy tervezték, hogy illeszkedjen Panasonic HMC40, Sony A1, Canon GL2 és hasonló kamerákhoz. A merev kapszula aszimmetrikus kialakítású, így mikor kinyitod a táskát a két tenyér alakú oldal nagy nyitott teret eredményez, így könnyedén és biztonságosan hozzáférhetsz a felszerelésekhez, melyek a két erős párnázott elosztó között vannak. A táska fekete színben is elérhető.

Capsule-185

A D-Light Capsule-185 DL elegáns, praktikus, könnyű táska, mely a maximális védelmet nyújtja a benne lévő eszközöknek, és úgy tervezték, hogy illeszkedjen Sony EX3, Canon XL-H1, JVC HD és hasonló kamerákhoz. A TST RIB bordázat fut a táska közepén, és alumínium váz ("Aluminium Skeleton") alkotja a táska gerincét a tökéletes strukturális védelem érdekében. A RipStop anyagok, méhsejt hálók és Aeriform szivacs együtt alkotnak egy olyan kompakt táskát, mely könnyű, mégis a maximális védelmet nyújtja az eszközeidnek. A táska szürke színben is elérhető.

Hybrid-531
A D-Light Hybrid-531 DL-ban egyszerre viheted a fényképezőgépedet és a videokamerádat vagy ketté is választhatod táskát. A TST RIB bordázat fut végig az elemek közepén, és strukturális védelmet nyújt, hogy a mindig tartós RipStop anyagok és szivacs együtt alkossák az ultrakönnyű kompakt táskát, mely kiváló védelmet nyújt és tökéletes a mindennapi használathoz. A két táska ugyanolyan méretű, az egyikben egy kisebb DSLR vázat vagy bridge gépet tárolhatsz, a másikban egy kézi videokamerát. A táska fekete színben is elérhető.

Hybrid-537
Különleges válltáska fényképezőgépeknek és videokameráknak, ami lehet egy táska, vagy ketté is választható. Két táskából áll, melyekben az eszközök széles skáláját hordozhatod, a nagyobb rekeszben tárolhatsz egy DSLR gépet plusz lencsékkel vagy vakuval, és néhány kisebb kiegészítővel, vagy egy kisebb HDV videókamerát, míg a kisebben egy kézi videokamerát, egy bridge gépet vagy egy kisebb DSLR-t. Külső Elasto-Guard zseb van mindkettőn, ami hasznos olyan kis kiegészítők tárolására, amiknek a kezed ügyében kell lennie. A táska szürke színben is elérhető.


II. A Pro-Light a Kata sokrétű, profi kollekciója. Azért tervezték, hogy a lehető legjobb szállítási, tárolási és munkához ideális megoldást kínálja úgy, hogy a könnyű táska tökéletes védelmet nyújt a benne tárolt holmiknak, és a fotósok legapróbb igényeit is kielégítik. A Pro-Light táskák tökéletesek lehetnek azoknak, akiknek korábban a GDC és Pro Video termékcsaládok nyújtották megoldást. A Pro-Light termékcsalád a Kata táskák legmagasabb védelmét nyújtják a profik számára.

Bumblebee PL-220
Hátizsák 2-3 gépváznak és akár 8 objektívnek, vakunak, rengeteg egyéb kiegészítőnek, 17"-os laptopnak tartozékokkal. Akár egy kisebb HDV kézi kamera is elfér a táskában. A Pro-Light Bumblebee-220 PL többfunkciós profi hátizsák ami a legjobb szállítási, tárolási és munka közbeni kényelmet biztosítja. Könnyű, és mégis tökéletes védelmet nyújt, figyelembe véve a fotósok legapróbb igényeit is.

Beetle-282

Hátizsák 2 vagy 3 DSLR gépváznak 4-6 objektívnek, 17"-os laptopnak és kiegészítőknek. Akár egy kisebb HDV kamera is beleférhet. A Pro-Light Beetle-282 PL praktikus, repülőgép fedélzetére is vihető profi hátizsák, mely a legjobb megoldás utazáshoz, tároláshoz és munkához.
Könnyű, mégis tökéletes védelmet nyújt: gondoskodik a professzionális fotósok igényeinek minden részletéről.

FlyBy-74
Táska 1-2 DSLR gépváz, 6-8 objektív (400mm-ig) vaku, és más fotós kiegészítő, valamint egy 15,4"-os laptop számára. A Pro-Light FlyBy-74 ügyes, gép fedélzetére felvihető professzionális rendező táska, melyet úgy terveztek, hogy a legjobb megoldást kínálja utazáshoz, tároláshoz, és a mindennapi munkához.
A táska könnyű, mégis a maximális védelmet nyújtja, kielégítve a fotósok legapróbb igényeit is.

FlyBy-76
Táska 2-4 DSLR gépváz, 8-10 objektív (600mm-ig) vaku, és más fotós kiegészítő, valamint egy 17"-os laptop számára. A nagy rekeszben tárolhatod és védheted az eszközök széles skáláját, mint például 2-4 gépvázat, 8-10 objektívet, (maximum 600mm-eset), vakut és más fotós felszerelést. A számos belső rendező ("Aeriform Dividers") segítségével úgy alakíthatod ki a teret, hogy az pontosan illeszkedjen az eszközeidhez.

Resource-61

A Pro-Light Resource-61 PL válltáskát kifejezetten VDSLR számára tervezték videó eszközökkel és kiegészítőkkel. A dupla emeletes ("Double-Decker") design segítségével hierarchikusan tudod elrendezni az eszközeidet: a nagy felső rész illeszkedik egy olyan VDSLR-hez, amihez stabilizátor rendszer van kapcsolva, valamint a moduláris burok zseb ("Cocoon Pouch") helyezhető bárhová a megmaradt helyen, melyben kiegészítőket, vagy egy további DSLR gépvázat tarthatsz.


III. Az Ultra-Light termékcsalád korábban nem látott megoldásokat kínál, mely ideális akár hobby fotósoknak is, de azoknak is, akik a legújabb technológiájú gépeket használják. A táska a legfejlettebb megoldásokat tartalmazza, s így ténylegesen a lehető legkönnyebb lehetőséget kínálja.

Első darabja a Bumblebee UL-222
Hátizsák Pro DSLR számára, melyhez 70-200 F/2.8 objektív van csatolva, valamint plusz gépváz, 4 további objektív, vaku, kiegészítők 17"-os laptop és személyes holmik is beleférnek. Az ultrakönnyű Bumblebee-222 UL hátizsák a technológia, anyagok és design olyan kombinációját mutatja be, mely a végső megtestesítője a könnyű, kompromisszumok nélküli védelemnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kulcsszavak: Kata fotó

Digicam ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nikon: tükör nélküli videókészítő szett

A Nikon ma bemutatja a videó- és tartalomkészítők számára egyaránt megfelelő első tükör nélküli videókészítő szettjét – a Nikon Z 6 Essential Movie szettet. A készlet biztosítja az igazán lényeges összetevőket a gyors videófelvételhez, és az alapvető eszközöket a kiváló minőségű videók készítéséhez.

2019. szeptember 10. 10:46

A kulcslyuk után itt a mini kulcslyuk

Az informatikai eszközök, a nagyobb felbontású és egyre kisebb kamerák az orvosi technológiák, műtétek, eljárások terén is egyre jelentősebb áttörést eredményeznek: így a sebészet is új korszakba lépett, már Magyarországon is végeznek mini laparoszkópiás műtéteket.

2018. szeptember 13. 11:45

Digitális forradalom zajlik a filmkészítésben

Nem kellenek dollármilliók a jó és sikeres játékfilm készítéséhez, az ötlet, a tartalom sokkal fontosabb, mint a technika - hirdeti Karl Bardosh, azaz Bardos Károly, a digitális újmédia nemzetközi képviselője, a New York-i Egyetem professzora, aki Szekszárdon, a Digi 24 elnevezésű digitális rövidfilmes versenyen adott interjút az MTI-Pressnek.

2011. október 1. 08:43

Videoklippek és szürreális fotók a Szigeten

Igazi cirkusz-kultúrtörténeti gyöngyszem várja az idei Sziget látogatóit. A Cirkusz Galéria egy régi cirkuszi lakókocsi restaurálásának eredménye. A klasszikus cirkuszi külső modern, minimál kortárs művészeti galériát takar, amely a Sziget rendezőinek reménye szerint igazi vizuális találkahely lesz. A galéria megálmodója Matyasi Gábor fotóművész, a fesztivál alatt az ő szürreális fotói, videoklipjei tekinthetők meg a falakon.

2011. július 28. 12:53

Sony SX21E: Kamera vagy távcső?

A nagyteljesítményű, 57x-es optikai zoommal rendelkező új Sony Handycam SX21E-vel akár a teljes képernyőt betöltő közeli felvételek készíthetők kifogástalan képminőségben. S ha ez nem elég, a kibővített zoom 67x-es értékre növelhető látható minőségromlás nélkül.

2011. július 18. 17:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09