Letöltés nélküli zeneszolgáltatást indított a Sony

MTI Sajtóadatbank, 2010. december 27. 09:27

Letöltés nélküli zenei szolgáltatást indított a Sony, amely az internetkapcsolattal rendelkező szórakoztatóelektronikai berendezéseire kínálja a havidíjért korlátlanul hallgatható albumokat.

A szerdától Nagy-Britanniában és Írországban elérhető fizetős szolgáltatás szinte alig különbözik a jól ismert netes "rádióktól", mint amilyen a Spotify, a Pandora, vagy a Last.fm.

 A Music Unlimited nevű zenetár mintegy 6 millió számot tartalmaz, a felhasználók ezekből válogathatják össze, hogy mit szeretnének hallani a PlayStation 3 játékkonzolokon, a számítógépeken vagy a netezésre alkalmas Bravia televíziókon.

 A szolgáltatás Európa más országaiban, valamint az Egyesült Államokban és Ausztráliában jövőre lesz elérhető.

 A Sony tervei szerint a felhő-alapú (cloud computing) zenei szolgáltatás, avagy az internetes szervereken, a "felhőben" tárolt zenék segíthetik termékei népszerűsítését, és alternatívái lehetnek az Apple iTunes áruházának, amely csupán letölthető tartalmakat kínál.

 Elemzők szerint azonban a Sony olyan piacra tévedt, ahol már számtalan fizetős és ingyen elérhető szolgáltató működik, az Apple áruházából vásárolt tartalmak ráadásul internetkapcsolat nélkül, "offline" módban is hallgathatók.
 

Kulcsszavak: onlineszolg mp3 zene Sony

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkezett az új, vezeték nélküli LG OLED evo AI M4

Az LG Electronics (LG) megkezdi új OLED evo AI M4 sorozatú televíziójának globális bevezetését a hozzá tartozó Zero Connect Box-szal, amely a vezeték nélküli kapcsolatot biztosítja a televízió és a csatlakoztatott eszközök között. A vállalat a 77, 83 és 97 hüvelykes mellett egy 65 hüvelykes méretű modellt is a piacra dob.

2024. július 25. 18:59

Itthon is elérhetőek a Samsung legújabb hajlítható okostelefonjai, okosórái és fülhallgatói

Magyarországon is elérhetőek a Samsung legújabb, Galaxy AI erejével támogatott készülékei: a hajlítható Galaxy Z Fold6 és Galaxy Z Flip6 okostelefonok, a Galaxy Watch Ultra és Galaxy Watch7 okosórák, valamint a Galaxy Buds3 széria modelljei.

2024. július 24. 20:59

A Sandberg új termékei hatékonyabbá teszik a kommunikációt és a hordozható eszközeid töltését

Az érthető kommunikáció fontos eleme a hatékony munkavégzésnek, legyen szó bármilyen hétköznapi helyzetről vagy irodai környezetről. Utóbbi esetén jelent nagy segítséget a Sandberg USB-C-s irodai headsete, amely tiszta kommunikációt garantál a munkavégzéshez.

2024. július 21. 15:07

Vadászrepülők inspirálták a legújabb Casio-t

A Casio vadonatúj, vadászrepülők által inspirált karórát mutatott be. Az új G-Shock Gravitymaster rögtön háromféle megjelenésben érhető el. „Valamennyi közös jellemzője, hogy mesterien ötvözik a vadászrepülők műszerfalának kialakítását, valamint a gépek aerodinamikus, lendületes dizájnját” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2024. július 21. 12:20

Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést kínáló fejhallgatók akár 55 órányi magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak.

2024. július 20. 16:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kék halál képernyőn túl: miért ne hagyjuk figyelmen kívül a szoftverfrissítéseket?

2024. július 26. 13:59

Idén a fenntartható cégek tulajdonosait is díjazza az EY

2024. július 24. 13:59

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55