iPhone alkalmazásokat fejlesztettek az OTP-nek a BME diákjai

forrás Prim Online, 2011. január 19. 18:26

Lezárult az OTP Bank és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem közös pályázata. Az „Álmodj saját iPhone alkalmazást” nevet viselő pályázatra beérkező javaslatokat a bank részletesen megvizsgálja a megvalósíthatóság szempontjából. Az első három helyezett a Magyar Telekom által biztosított iPhone 4G készüléket vehetett át a nyertes pályázatokért.

Az nyáron elindult OTP Fórum Program fogja össze azokat a banki fejlesztéseket, melyekhez a hitelintézet kikéri a lakosság és ügyfelei véleményét. Az első projekt az iPhone-ra szabott alkalmazások fejlesztésére vonatkozott. Első lépésként az iPhone tulajdonosok egy csoportja fejthette ki, milyen banki alkalmazásokat használna szívesen ezen az eszközön. Ezt követte a BME hallgatók számára kiírt pályázat, melynek keretében a Bank azt kérte a hallgatóktól, mondják el, milyen funkciókkal látnák el egy piacvezető innovatív bank iPhone alkalmazását.

A pályázatok értékelése során a zsűritagok a beérkezett pályázatok megvalósíthatóságát, újszerűségét, kidolgozottságát értékelték. A győztes pályamű egy gondosan felépített, sokrétű banki alkalmazást mutatott be, amely nagy hangsúlyt fektetett a banki világban különösen fontos biztonsági megoldásokra is. A pályázat győztese elutazhat a Cebit 2011. informatikai kiállításra, ahol megismerkedhet az informatikai világ legfrissebb termékeivel és trendjeivel. Az első három helyezett, pedig átvehetett egy-egy, a Magyar Telekom által biztosított iPhone 4G készüléket, amelyen bármikor igénybe vehetik az OTP Bank már most is rendelkezésre álló, mobiltelefonra optimalizált szolgáltatásait.

Kulcsszavak: OTP BME iPhone mobilszolg

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

06.20-án korlátlan belföldi mobilnet a Yetteltől

A Yettel célja, hogy ügyfelei szabadon és gondtalanul tesztelhessék a korlátlan mobilnet-élményt, ezért a mobiltársaság hivatalos előhívó számával azonos dátumon, 06.20-án egy napra lekapcsolja az adatforgalmi számlálókat és korlátlan, díjmentes belföldi mobilinternettel lepi meg ügyfeleit.

2024. június 18. 19:26

Olimpia, ahogy korábban még nem láthattuk

A Samsung, az olimpiai és paralimpiai játékok nemzetközi partnereként bejelentette, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal (NOB) és az Olympic Broadcasting Serviceszel (OBS) együttműködve új szintre emeli a 2024-es párizsi olimpia közvetítését, friss élményt nyújtva a tévénézőknek és a szurkolóknak. A különleges, maguk nemében eddig példa nélküli felvételek, amelyeket a Samsung Galaxy S24 Ultra készülékkel rögzítenek és osztanak meg, fontos szerepet játszanak majd abban, hogy a Szajna folyón zajló történelmi nyitóünnepségét és az olimpiai játékok vitorlásversenyeit egészen új szemszögből láthassuk.

2024. június 18. 16:24

Sandberg mobilkiegészítők a nyaraláshoz

Manapság egyre több okoskészüléket használunk, melyek töltéséhez külön adapterekre és kábelekre van szükségünk. Ez leginkább utazás során jelenthet problémát, hiszen a töltőadapterek meglepően sok helyet tudnak elfoglalni egy táskában, nem beszélve a laptoptöltők méretéről. A Sandberg ezekre a nehézségekre igyekszik két megoldást is kínálni nagy teljesítményű, kompakt töltőadapterével és 3 az 1-ben vezeték nélküli hordozható töltőjével.

2024. június 17. 18:54

Az eMAG és a Rejoy elindítja az Easy Buyback programot

Mivel a legnépszerűbb mobiltelefonok átlagára az elmúlt négy évben megduplázódott, az eMAG a Rejoy.hu-val közösen kialakított, teljes mértékben online igénybe vehető Easy BuyBack programon keresztül az eMAG vásárlói régi telefonjuk eladásából származó extra pénzt is beforgathatják új okostelefonjuk megvásárlásába. 

2024. június 14. 17:43

Ünnepeld a futball életérzését csevegés közben és nyerj te is a Viberen

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és a hangalapú kommunikáció globális piacvezetője minden igazi futballrajongót meghív, hogy vegyenek részt interaktív tippjátékában, amely még közelebb hozza a barátokat, családtagokat és kollégákat az eseményekhez. 

2024. június 14. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30