Térképes lakáskeresés iPhone-ra és Andoidos mobilra

forrás Prim Online, 2011. január 25. 09:55

A költözz.be lakáskereső weboldal mobil verziója bárhol megmutatja, milyen eladó lakások vannak a közelben. Az iPhone és Androidos készülékeken elérhető térképes webalkalmazás a hirdetett lakások pontos helyét mutatja meg, így akár egy nekünk tetsző épület előtt állva is megnézhetjük, mi eladó ott éppen.

A néhány hónapja indult költözz.be az első olyan ingatlanhirdetési oldal, ahol kizárólag pontos címmel lehet hirdetést feladni. Térképes keresője így a meghirdetett lakások és házak pontos helyét mutatja, nem a város vagy a kerület közepét. „Szeretnénk végre élvezetessé tenni az otthonra találás folyamatát, ezért olyan weboldalt hoztunk létre, ahol nem félinformációk alapján kell tájékozódni.” - mondta el Faragó Márton, a költözz.be alapítója.

„Nálunk csak pontos címmel és legalább három fényképpel lehet hirdetést feladni, ezért azoknak, akik nálunk keresnek lakást, nem kell feleslegesen telefonálgatniuk vagy személyesen megnézniük olyan lakásokat, amelyekről már számítógépük előtt ülve tudhatták volna, hogy nem érdekli őket. A vevők így könnyebben megtalálják amit keresnek, az eladóknak pedig csak olyan vevőkkel kell foglalkozniuk, akik tényleg ott keresnek lakást, ahol ők árulnak.” - folytatta Faragó.

A mobiltelefonos webalkalmazás eléréséhez nem kell semmit letöltenünk, elég az iPhone vagy az Androidos mobil böngészőjébe beírni az m.koltozz.be címet. A telefon automatikusan meghatározza helyzetünket és megkeresi a környékünkön található eladó vagy kiadó ingatlanokat. „Szeretnénk elérni, hogy ha valakinek megtetszik egy környék, vagy kinéz egy épületet, akkor mobiltelefonját elővéve azonnal megtudhassa, milyen eladó vagy kiadó lakásokat árulnak ott.” - mondta zárásként az alapító.
 

Kulcsszavak: mobilszolg Android iPhone

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Stúdió kaliberű portréfotózási képességekkel érkezik a HONOR 200 termékcsalád

A HONOR, Európa leggyorsabban növekvő okostelefon-márkája ma a párizsi Hipódromo de París-Longchamp helyszínén egy látványos rendezvényen mutatta be a HONOR 200 termékcsaládot. Az eseményen – amelyen több mint 800 európai újságíró és partner vett részt – a vállalat megerősítette, hogy a HONOR 200-as széria Magyarországra is érkezik. Ezzel együtt most először lesz kapható a régióban és az országban a HONOR 200 és a HONOR 200 Pro. 

2024. június 13. 09:10

Az érettségire való felkészülésben is jól jöhetnek az okostelefonok

Az emelt szintű szobeli érettségik már nagyban zajlanak, alig két hét múlva pedig a középszintűek is elkezdődnek. A diákok számára fontos, hogy koncentráljanak, összeszedjék gondolataikat, és rendezetté tegyék hétköznapjaikat az ideális felkészüléshez. A HONOR által ajánlott alkalmazások pontosan ebben segítenek.

2024. június 7. 09:55

Félnek a csalóktól: a magyar internetezők 15 százaléka elkerüli az online fizetést

Egy friss felmérés szerint a magyarok többsége tart attól, hogy online vásárlás során csalás áldozatává válik, 94 százalékuk védekezik is valamilyen módon a visszaélésekkel szemben. Ugyanakkor 15 százalék azok aránya, akik inkább kerülik az online fizetést, annyira félnek az adathalászattól. 

2024. június 1. 10:19

Szerte a világban népszerű az amerikai magyar „nyomokat” bemutató applikáció

Három éve indult útjára a digitális “jenki huszár”, azaz a Hello HuGo nevű applikáció, amely felhasználóbarát módon gyűjti össze a lehető legtöbb magyar vonatkozású pontot az USA-ban, amiből eddig több, mint 1500 található az appon. A ma már nívódíjas alkalmazást több, mint tízezer ember használja az Atlanti-óceánon innen és túl, Ausztráliától, Kanadán át Indiában, Belgiumban, Franciaországban, Mexikóban, Jamaikában és még több más országban keltette föl az emberek érdeklődését.

2024. május 31. 09:55

A spanyol energiaparkokban is a Smart-Ex 03–5G okostelefon digitalizálja a kommunikációt

A Cepsa, Spanyolország egyik legnagyobb integrált energiavállalata, két energiaparkot üzemeltet Dél-Spanyolországban. Az üzemek alkalmazottai évek óta a Pepperl+Fuchs termékekre támaszkodnak, hogy kommunikáljanak egymással és dokumentálják a napi feladatokat, például a karbantartást. Az 5G bevezetése új szabványokat teremtett a rendelkezésre állás, a hálózati lefedettség és a késleltetés tekintetében, lehetőséget teremtve arra, hogy a meglévő Smart-Ex 02 készletet fokozatosan cseréljék le a Pepperl+Fuchs gyújtószikramentes Smart-Ex 03 5G okostelefonjaira.

2024. május 30. 14:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30