Újra látható 3D-ben a Real-Barca a SPORT TV-n, a UPC kábelhálózatában

A UPC digitális tv-előfizetői később is lehívhatják majd a térhatású közvetítést a videotárból

forrás Prim Online, 2011. április 14. 17:10

Néhány hónapon belül immár a második háromdimenziós élő televíziós közvetítésre kerül sor Magyarországon, a SPORT TV és a UPC együttműködésének köszönhetően. A legújabb, 3D technológiára képes tévékészülékkel rendelkező UPC digitális kábeltévé-előfizetők április 16-án, szombaton este 22 órakor ismét különleges térhatású képen követhetik végig a legendás El Clásicót, a Real Madrid-Barcelona spanyol szuperrangadót.

Az emlékezetes november végi, barcelonai 5-0 után a mostani madridi visszavágót akár felvételről is visszanézhetik majd 3D-ben a UPC előfizetői. A mérkőzés ugyanis az első hazai lehívható 3D-tartalomként a UPC videotárban is elérhető lesz.

A  mérkőzést a UPC HD csomagjának előfizetői az erre alkalmas legújabb tévékészülékeken, a szolgáltató által biztosított médiaboxon keresztül, a SPORT TV szokásos műsora mellett, a 40. programhelyen láthatják 3D-ben. Ez a technológiai és futballcsemege a UPC teljes magyarországi kábelhálózatán külön kérés és külön díj nélkül elérhető lesz a digitális HD csomag előfizetőinek. Amennyiben elmulasztják ezt a különleges élő közvetítést vagy egyelőre nincs lehetőségük a térhatást kipróbálni, úgy ezt később is megtehetik majd, mivel a 3D adás felvételről is lehívható lesz a UPC videotár szolgáltatásából.

A sugárzás időpontjai:

 
Real Madrid-Barcelona (La Liga): Április 16., szombat, 22.00, SPORT2 (élő, 3D)
Barcelona-Real Madrid (Spanyol Kupa, döntő): Április 20., szerda, 20.45, SPORT1 (élő)

Kulcsszavak: televízió 3D sport UPC-hu

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG OLED evo televíziók már a negyedik egymást követő évben kapják meg a környezetbarát minősítést

Az LG 2024-es OLED evo televíziói megkapták a Carbon Trust*  szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséről**  és szén-dioxid méréséről***  szóló tanúsítványait, valamint a Société Générale de Surveillance (SGS) környezetvédelmi védjegyét****, amellyel az LG folyamatos ESG-kezdeményezéseit immár negyedik egymást követő évben ismerték el. Az LG legújabb OLED tévéi továbbá kiérdemelték az Intertek újrahasznosítási tanúsítványát*****, amely immár második éve bizonyítja ezen a téren is az LG környezetvédelmi felelősségvállalását.

2024. április 25. 14:53

A Samsung legújabb képernyői az AI TV-k új korszakát hozzák el

A Samsung az Unbox & Discover eseményen mutatta be 2024-es Neo QLED 8K és 4K, valamint OLED televíziókból és hangprojektorokból álló portfólióját. A világ egyik élvonalbeli televíziógyártójaként elismert Samsung idén bevezetett készülékei olyan hatékony, mesterségesintelligencia (AI)-alapú funkciókkal rendelkeznek, amelyek minőségibb otthoni szórakozást kínálhatnak.

2024. április 25. 11:38

Bridgestone abroncsokon gurul a Maserati első teljesen elektromos SUV-ja

A prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások terén világszinten vezető Bridgestone-t választotta a Maserati, hogy egyedi 20"-os gumiabroncsokat fejlesszen első teljesen elektromos SUV-ja, a Maserati Grecale Folgore számára.

2024. április 24. 18:12

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

Használt autót webshopból?

A 2023-as év konszolidációt hozott a használtautó-piacon, de a recesszió és az infláció szele érezhető a szegmensben. A vásárlók tudatosabbak, a bizalmatlanság viszont továbbra is erős és gyakran indokolt. Mit hozhat a jövő, és hogyan vásárolnak a magyarok használt autót 2024-ben? 

2024. április 18. 15:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50