Új modellekkel gyarapodott az ASUS Radeon HD 6000-es sorozata

forrás Prim Online, 2011. április 28. 14:02

Az ASUS ma bejelentette saját tervezésű HD 6770 DirectCU és HD 6750 Formula grafikus kártyáinak megjelenését. Mindkét kártya az ASUS exkluzív Super Alloy Power technológiáját használja, amely a hagyományos grafikus kártyákhoz képest 15 százalékos teljesítmény-növekedést, illetve két és félszer hosszabb élettartamot eredményez.

A HD 6770 DirectCU a grafikus feldolgozó egységhez közvetlenül csatlakozó rézcsövekkel 20 százalékkal jobb hűtési teljesítményt kínál, mint a referencia tervek alapján készült kártyák, míg a HD 6750 Formula integrált aerodinamikus borítása és speciálisan bordázott lamellái 13 százalékkal jobb teljesítményt eredményeznek a referencia hűtésekhez képest. A fantasztikus hűtés és a teherbíró kialakítás kombinációjával a HD 6770 DirectCU és a HD 6750 Formula kártyák páratlanul élethű PC-s játékélményt és multimédiás szórakozást kínálnak a vásárlók számára.

Díjnyertes DirectCU és Formula hűtés
A HD 6770 DirectCU az ASUS exkluzív DirectCU hűtési technológiáját használja, amelynél közvetlenül a grafikus processzorhoz csatlakozó rézcsövek vezetik el a meleget a magról. Ezzel a hűtés hatékonysága 20 százalékkal növelhető a referencia tervekhez képest, ugyanakkor csendesebb működést is eredményez.

A HD 6750 Formula áramvonalas borítása és speciálisan bordázott hőleadó lamellái olyan központi légáramlást keltenek, amely a hatékony hőleadással a referencia kártyáknál 13 százalékkal hűvösebb működési hőmérsékletet tesz elérhetővé.

Stabil felépítés a maximális teljesítmény szolgálatában
Mind a HD 6770 DirectCU, mind a HD 6750 Formula a Super Alloy Power technológiát használja, amely különleges kialakítású, korrózióálló, erősen mágneses és hőálló alkatrészeivel 15 százalékos teljesítmény növekedést és 35°C-kal hűvösebb működést eredményez, nem is beszélve a szokásos kártyákhoz képest két és félszer hosszabb élettartamról. A játékosok a DirectX® 11 támogatással elképesztően realisztikus grafikát kapnak, a multimédiás tartalmak megszállottai pedig az AMD HD3D technológiával elmerülhetnek a legfrissebb 3D-s térhatású játékokban és Blu-ray filmekben.
 

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Barangolj, dolgozz és játssz a BOOX tablettekkel!

Hogy kiszabadulhassanak a hagyományos irodák korlátai közül és egy nyitott környezetben élhessenek, egyre többen választják a digitális nomádságot a munka és magánélet közti jobb egyensúlyért. Annak ellenére, hogy a véget nem érő nyári kalandok vagy a különböző kultúrák megismerése igencsak csábító, számos kihívást jelentenek.

2024. április 17. 11:41

Júniusban érkezik Magyarországra a Lenovo Legion Tab Android Gaming Tablet

A Lenovo bejelentette, hogy a Lenovo Legion Tab júniusban Magyarországon is elérhetővé válik. A 8,8 hüvelykes Android táblagép – amely a modern mobilos játékosok számára készült – áthidalja a PC és a mobiljátékok közötti szakadékot, egyúttal elérhető és kényelmes megoldást kínál a kiemelkedő játékélményt kereső játékosok számára.

2024. április 15. 14:43

Országos előadássorozatot indít az SZTFH a magasabb szintű kiberbiztonságért

A vállalati kiberbiztonság erősítése érdekében a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) 2024 áprilisában ismét egy többállomásos országos rendezvénysorozatot indít. A roadshow célja, hogy felhívja a figyelmet a vállalatokat érintő kiberbiztonsági fenyegetésekre, valamint – a cselekvő állam részeként – elősegítse a nemzeti digitális szuverenitás és a kiberbiztonság, mint a piacon megvalósuló versenyelőny érvényesítését.

2024. április 13. 14:20

Szerkessz 4K-s Adobe Premiere videókat az ASUSTOR Flashstor 12 Pro NAS-ról!

Az Adobe Premier Pro az egyik legnépszerűbb videószerkesztő alkalmazás. Az Adobe Premiere videók szerkesztésére és speciális effektek hozzáadására is használható. Szerkesztés közben azonban olyan problémák léphetnek fel, mint a nem megfelelő teljesítmény, a tárolólemezek lassúsága, az elegendő tárolókapacitás hiánya, vagy éppen a lemezek meghibásodása és a biztonsági másolatok hiánya. A kevés tárhellyel rendelkező számítógépek felhasználóinak és a tartalomgyártóknak az ASUSTOR a Flashstor 12 Pro használatát javasolja a hatékony 4K-videószerkesztéshez.

2024. április 13. 06:09

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09