Olcsó roaming-csomagok okostelefonokra a Vodafone-tól

forrás Prim Online, 2011. május 2. 14:43

A lassan nélkülözhetetlenné vált okostelefonok a Vodafone kínálatában már külföldön is bátran használhatók internetezésre csupán napi 690 forintért.

A mai naptól a MobilWeb Napijegy Külföldön csomag segítségével 15 európai országban lehet gond nélkül e-mailes, közösségi és a legkülönfélébb, utazáshoz is praktikus alkalmazásokat használni egészen napi 10 MB-os adatforgalomig. A kedvezményes adatforgalom 80 és 100%-ának elérésekor az ügyfél készülékére SMS-ben értesítés érkezik, így akadályozva meg a limit túllépését. A megrendeléshez SMS-t kell küldeni a 1270-es telefonszámra RNAPI kóddal. A szolgáltatás 690 Ft-os díját kizárólag akkor számlázza ki a Vodafone, ha ténylegesen interneteznek az adott készüléken.

Azoknak az ügyfeleknek, akik ennél többre vágynak, és évente több alkalommal látogatnak külföldre leginkább üzleti célból, tökéletes választás a Vodafone MobilWeb Külföldön opció, havi 1690 forint előfizetési díjért. Ezen tarifacsomag igénybevételével minden nap 50 MB-os adatmennyiség, tehát havi összesítésben akár több mint 1 GB adatforgalom felhasználása válik lehetővé az EU országainak bármelyikében, valamint Horvátországban és Svájcban is. Ez szinte korlátlan okostelefon-használatot jelent, így a felhasználók bátran internetezhetnek, amellett, hogy természetesen folyamatosan nyomon követhetik e-mailjeiket is. A tarifacsomag egy éves hűségnyilatkozat aláírásával bármely Vodafone üzletben megköthető.

Akik hagyományos módon, telefonálásra szeretnék használni készüléküket, a Vodafone Passport segítségével rendkívül kedvező áron – hazai percdíjakon – hívhatják rokonukat és barátaikat az Európai Unió tagországaiból, Horvátországból, Törökországból és Svájcból is. Ennek aktiválásához az utazás megkezdése előtt egy díjmentes SMS-ben kell elküldeni a PAS szót a 1270-es telefonszámra. A Passport hívások percdíja megegyezik az adott ügyfél által itthon használt tarifacsomagéval, ráadásul ezek akár az előfizetéshez járó lebeszélhető keretből is levonhatók a Magyarországra irányuló hívások esetében. A kapcsolási díj bruttó 319 forint, amelyet a Vodafone minden megkezdett 10 perc után kiszámláz.

A Vodafone Passportról és a Vodafone egyéb roaming szolgáltatásairól további információ a www.vodafone.hu/roaming oldalon található.
 

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Különleges kedvezményekkel indítja a nyarat a Samsung

A nyár beköszöntével több sportesemény is elrajtol, itt az ideje a közös szurkolásnak. Ezzel párhuzamosan, 2024. június 3-án 10 órakor indul a Samsung fesztivál, a vállalat háromhetes promóciója, amely során a felhasználók 2024. június 24-én 9 óráig kedvezményekkel válogathatnak a Samsung legújabb zászlóshajó mobilkészülékei, tévéi és csatlakoztatható háztartási gépei közül*, hogy az új eszközökkel még magával ragadóbb szurkolói élményt élhessenek át a nyári meccsnézések alkalmával.

2024. május 27. 20:27

A Xiaomi a “Red Bull Can You Make it?” kalandverseny nemzetközi partnere

A Xiaomi bejelentette, hogy a vállalat lesz az idei “Red Bull Can You Make It?” verseny globális partnere. A “Red Bull Can You Make It?” a világ különböző pontjairól érkező, kalandvágyó csapatoknak szervezett, izgalmas, Európát átszelő kalandverseny, mely május 28-án Berlinben ér véget. 

2024. május 24. 16:05

Öt vadonatúj okostelefonnal lép a magyar piacra a TECNO Mobile

Magyarországon öt új készülékkel debütált a világ legnagyobb mobilgyártói közé tartozó Transsion Holdings TECNO Mobile nevű okostelefon-márkája. A SPARK széria csúcsmodellje, a SPARK 20 Pro+ kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, 120 hertzes ívelt AMOLED-képernyőt 108 megapixeles hátlapi és ledes villanóval támogatott 32 megapixeles szelfikamerát tartalmaz, mégsem kerül többe bruttó százezer forintnál.

2024. május 23. 14:36

Az AI forradalmára fókuszál a HONOR a VivaTech 2024-en

A HONOR bemutatta legújabb AI fejlesztéseit a párizsi VivaTech rendezvényen. Európa egyik legnagyobb tech- és innovációs eseményén a vállalat bemutatta újszerű, készülékalapú mesterséges intelligencia koncepcióját, és a négyrétegű AI stratégiáját. Ezzel együtt bejelentette, hogy a Google Clouddal készülő generatív AI fejlesztése új szintre emeli a felhasználói élményt.

2024. május 22. 19:26

Adatvédelem a felhasználók igényeire szabva – így segít a Samsung Knox

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 20:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52