Százszor kell bocsánatot kérnie a Twitteren

MTI Sajtóadatbank, 2011. június 3. 13:21

A Twitter mikroblog közösségi portálon kell százszor bocsánatot kérnie egy férfinak Malajziában, mert megsértette egyik barátnőjének munkaadóját.

A döntést bíróság mondta ki a távol-keleti országban. A férfi még januárban azt írta a közösségi oldalra, hogy egy terhes barátnőjével rosszul bánnak munkahelyén. A cég be akarta perelni az üzengetőt, de végül bírósági megegyezéssel sikerült elkerülni a jogi viszálykodást.

 "Megszabták, hogy három nap alatt százszor bocsánatot kell kérnem a Twitteren" - mondta Fahmi Fadzil. Amennyiben eleget tesz, a férfi elkerülheti a további jogi hercehurcát.

 A bíróság azért választotta a mikroblog-szolgáltatást a bocsánatkérés felületeként, mert a férfi nem engedhet meg magának újsághirdetést.

 Fadzil csütörtökön már meg is írta első bocsánatkérését. "Megsértettem a Blu Inc. Mediát és a Female Magazint. Személyzeti politikájukról szóló bejegyzéseim nem voltak helytállók. Visszavonom kijelentéseimet és bocsánatot kérek" - fogalmazott.

 A férfi úgy döntött, hogy 35 percentként jelentkezik a portálon egy-egy bocsánatkéréssel, így szombat estére letudhatja büntetését.
 

Infotársadalom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Különleges installációval ünnepli a Föld napját a Prologis

Különleges installációval ünnepli a Föld napját a Prologis magyarországi csapata. A vezető logisztikai ingatlancég a Prologis Park Budapest-Sziget II-ben egy 350 négyzetméteres festménnyel emlékezik meg a környék állat- és növényvilágáról, ezzel is felhívva a figyelmet a fenntarthatóság és az élővilág tiszteletben tartásának fontosságára.  

2024. április 22. 19:32

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

A szombati kiszállítás bevezetése után aznapi csomagautomatás kiszállítással erősít az eMAG

Jelentős logisztikai fejlesztésekkel segíti az eMAG a Budapesten és Pest vármegyében élő ügyfelek kiszolgálását: az online áruház a hétköznap délig leadott megrendeléseket várhatóan még aznap több mint háromszáz, a térségben működő easyboxba szállítja ki. Az új szolgáltatás a platformon aznapi kiszállításra jelölt termékekre vonatkozik.

2024. április 22. 16:07

Új területen erősít az OTP Mobil

Tovább bővültek az OTP Mobil által kínált innovatív fizetési lehetőségek, így már nem csak a Simple alkalmazás és a SimplePay megoldások előnyeit élvezhetik a felhasználók. A fintech vállalat ugyanis felvásárolta a HelloPayt, amely elsősorban vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok fizetési rendszereit üzemelteti.

2024. április 22. 14:31

A napenergia-innovátor TSS4U az ABB technológiáját használja

A hollandiai TSS4U innovatív, szigetüzemű napenergia-rendszereket szállít világszerte kritikus alkalmazásokhoz, így segítve a vállalatokat abban, hogy a dízelgenerátorokat fenntartható energiával váltsák ki. Távközlési tornyok, olaj- és gázipari létesítmények, valamint víztisztító telepek energiaellátása támaszkodik a TSS4U napelemes rendszereire, amelyek a legmagasabb követelményeket támasztó környezetben is megbízható energiatermelést biztosítanak.

2024. április 22. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50