Nem szédülünk az új LG 3D monitoroktól és monitor TV-ktől

Széll Zoltán, 2011. augusztus 7. 10:08

Az LG bevezette a CINEMA 3D monitorokat és monitor TV-ket, amelyek már Magyarországon is kaphatók. A villódzásmentes és könnyű, polarizált szemüveggel nézhető CINEMA 3D TV-k után monitoron és monitor TV-n is évezhetjük a zavartalan és magával ragadó háromdimenziós élményt, legyen szó akár játékról vagy filmezésről.

 A D234P monitor és a DM2350 monitor TV képernyője nem villódzik, amely előfordulhat más technikával működő 3D megjelenítőknél és szédülést, émelygést okozhat. A CINEMA 3D monitorokkal hosszabb ideig nézhetjük teljes kényelemben a 3D tartalmakat és a szellemképmentes képmegjelenítésnek köszönhetően csökken a szemek igénybevétele is.

 Az LG D2342P monitor elegáns kivitelben, 16:9-es képaránnyal és 16,7 millió színével tökéletes társunk lesz munkában és kikapcsolódásban egyaránt. A monitor széles betekintési szögének köszönhetően barátainkkal vagy családtagjainkkal közösen is élvezhetjük a magas kontrasztarány mélysötét és szemet gyönyörködtető, világos színeit, 2 vagy 3 dimenzióban. A CINEMA 3D technológiának egyik fontos eleme a 2D-ről 3D-re konvertálás, amely ebben az esetben egy szoftver segítségével valósul meg, amit az LG két 3D-s szemüveggel együtt a monitor mellé csomagol. A full HD 1080P felbontású LG D2342P 23 hüvelykes méretben került a boltokba.

 Az LG D2342P CINEMA 3D monitor ajánlott bruttó fogyasztói ára: 84990 forint.

Az LG DM2350 3D monitor TV egy kiváló tulajdonságokkal bíró monitor és figyelemre méltó 3D TV ötvözete. Ennek megfelelően számos extra csatlakozási lehetőséggel szerelték fel (DVB-T, DVB-C (MPEG4) vevő, Scart, Component, HDMI és RCA). A gyártó új 3D-s monitor TV-je a CINEMA 3D TV-ihez hasonlóan nagy betekintési szöget nyújt, amely többféle használat miatt rendkívül előnyös, hiszen 3D filmeket akár nagyobb társaságban is nézhetünk. A CINEMA 3D monitor TV tartalmazza a 2D-ról 3D-re konvertáláshoz szükséges technológiát, így ebben az esetben nem kell külön szoftveres telepítést alkalmazni. A mozizás, zenehallgatás és játék élményét 2 db beépített 5 W-os hangszóró teszi teljessé. A készülékhez két 3D-s szemüveget kapunk.

 AZ LG DM2350 CINEMA 3D monitor TV ajánlott bruttó fogyasztói ára: 99 990 forint.
 

Kulcsszavak: TV monitor LG

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kétméteres tévét venne a magyar, ha nem számítana az ár

Kitört a fociláz, a nagy sportesemények környékén pedig jellemzően fellendül a kereslet a televíziók iránt is. De milyen tévét vásárolnának a magyarok, ha nem lennének anyagi korlátaik, és ehhez képest milyen készülékkel rendelkeznek most? Az LG Magyarország friss országosan reprezentatív felmérést*  készített a magyarok tévévásárlási és -használati szokásairól, amelyből az is kiderül, hogy milyen szempontok alapján döntünk a vásárláskor, és mire használjuk a készülékeinket.

2024. június 21. 09:54

Limitált szériás karórával rukkolt elő a Casio

Újra elérhető az egyik legnépszerűbb csúcsmodell, a limitált szériás MRG-B2000B-1A4, a strapabíró és elnyűhetetlen CASIO G-SHOCK karórák egyik legelegánsabb képviselője. „Ez az MR-G típus nemcsak látványában, hanem tudásában is kiemelkedik a mezőnyből” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

2024. június 20. 20:36

A tanároknak a nyár olyan, mint két hónap Hawaii – vagy mégsem?

Tanárnak lenni jó, hiszen ahogy az iskolás gyerekeknek, úgy nekik is ott van a két hónap szünet a nyár közepén. Ez álomszerűen hangzik, de a valóságban egy pedagógus feladatai nem érnek véget az évzáróval, és nem a szeptemberi becsengetéssel térnek vissza a munka világába, ahogy ezt sokan feltételezik. Varga Krisztina, a Yettel ProSuli programjának szakmai tanácsadója foglalja össze, milyen a valóságban egy „tanári nyár”, és tippeket ad arra, hogy szakmától függetlenül hogyan lehet valóban pihentető a szabadság.

2024. június 20. 19:42

A Samsung The Frame kijelzői új lehetőségeket kínáltak a művészet felfedezésére az Art Basel kiállításon

A Samsung az Art Basel 2024 kiállítás hivatalos vizuális kijelző partnereként a rendezvényen mutatta be The Frame televízió családját. Az eseményt június 13. és június 16. között*  rendezték a svájci Bázel városában, a Messe Basel kiállítási központban.

2024. június 20. 18:04

Kempf Zozo Team Galaxy tag lett a Samsung 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai csapatában

A Samsung bemutatja a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok magyar Team Galaxy sportolóját: a BMX-világbajnok, Kempf Zozo csatlakozik a csapathoz. A vállalat az olimpia nemzetközi partnereként A nyitottság mindig nyer szemléletmódot képviseli, akárcsak a márka által szervezett és támogatott Team Galaxy, a sporttehetségekből álló, nemzetközi csapat.

2024. június 20. 14:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02