Új, havidíjas tarifák a Vodafonnál - egyéni kedvezménnyel

forrás Prim Online, 2011. szeptember 15. 09:48

Új havidíjas tarifákat vezetett be a Vodafone augusztus 16-tól, amelyek minden új és meglévő ügyfél számára elérhetők. Az új tarifák a piacon egyedülálló kedvezményt nyújtanak és könnyen átláthatók, így az ügyfelek mostantól gyorsan eldönthetik, hogy melyik csomag jelenti számukra a leggazdaságosabb választást – ígéri a mobilcég.

Az új Matrix és Kontakt tarifák összes előfizetője egyéni kedvezményben részesülhet, tetszése szerint választhat csomagjához – a havidíjban beépített perceken és SMS-eken felül – díjmentes bónuszokat: hálózaton belül lebeszélhető perceket, szintén hálózaton belül küldhető sms-eket, vagy bármely hálózatba küldhető sms-eket. Mindemellett a piacon elsőként a Vodafone lehetővé teszi, hogy az adott hónapban fel nem használt bónuszperceket vagy SMS-eket az ügyfél átviheti a következő hónapra, azaz például ha valaki nyáron elutazik hosszabb időre, és nem használja fel az augusztusi ingyenes sms-eit, azokat minden további nélkül elküldheti szeptemberben.

Vodafone Matrix – perc, SMS és internet egyben!

A Vodafone Matrix tarifacsomagot azok fogják értékelni, akik okostelefonjukat nemcsak beszélgetésre, hanem internetezésre is használják, mivel a bármely hálózatba felhasználható percek és üzenetek mellett a havidíj tartalmaz mobilnetes adatforgalmat is. A mobilinternetes keret túllépése miatt nem kell aggódni, mert egyik tarifa esetében sincs túlforgalmazási díj, a limit elérésekor csupán a sebességet lassítják. Az adatforgalomba a Facebook nem számít bele, hiszen a világ legnépszerűbb közösségi oldalát a Vodafone Matrix előfizetői az év végéig korlátozás nélkül, ingyen használhatják. Az új Matrix csomagok figyelembe veszik a legfrissebb piaci igényeket, amelyek egyértelműen a növekvő mobilnet-használat felé mozdulnak el.

A Vodafone Matrix tarifákhoz az internet mellett járnak a fent említett díjmentes bónuszpercek és SMS-ek is, amelyeket az ügyfél tetszése szerint választhat ki, és bármikor aktiválhat. A Vodafone gondolt az aktív életet élő fiatal generációra is, a 26 év alatti ügyfelek nemcsak egy, hanem két díjmentes bónuszt választhatnak Matrix tarifájukhoz.Vodafone Kontakt – ha be nem áll a szád!


A Vodafone Kontakt tarifacsomagot elsősorban azoknak ajánlja a szolgáltató, akik mobiljukat főként telefonálásra és üzenetküldésre használják. A havidíj tartalmaz bármely hálózatba irányuló perceket és SMS-eket, és ha ez nem elég, további bónuszok aktiválhatók díjmentesen egy SMS elküldésével, vagy az online felületen.Új tarifákhoz új készülékárak
A tarifarendszer megújulásával megváltozik a Vodafone-nál megvásárolható készülékek árazása is. Mostantól a készülékárak hat különböző kategóriába sorolódnak:
Klasszik – Vodafone Kontakt 1, 2 és 3 tarifák
Kiemelt – Vodafone Kontakt 4 és Matrix 1
VIP – Vodafone Kontakt 5 és Matrix 2
TOP S – Vodafone Kontakt 6, 7 és Matrix 3, 4
TOP M – Vodafone Matrix 5, 6
TOP L – Vodafone Matrix 7

A Matrix tarifákhoz kétéves határozott idejű szerződéssel és megegyező idejű tarifa megtartással rendkívül kedvező áron vásárolhatók meg az egyre népszerűbb okostelefonok, a Matrix 5-höz például már 1 Ft-ért megkapható az elegáns, Android 2.3-as Samsung Galaxy Ace.

Mivel a bónuszok az ügyfél számára szabadon választhatók, így aktiválni kell őket az Online Ügyfélszolgálaton, vagy a 1270-es számra díjmentesen elküldött sms-kódokkal.
 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így küzd meg az E.ON a hirtelen áramszünettel

Lánctalpasokat, drónokat is bevetnek a hibaelhárításban – Papp Gergő mutatja be videóban a megfeszített munkát.

2024. április 22. 11:33

AGV-k: a vezeték nélküli evolúció

Ismerje meg, hogyan emelték a HMS Networks a vezeték nélküli technológiákban szerzett szakértelme és az Anybus termékei a Mercedes-Benz vezető nélküli szállítórendszer (AGV) flottáját egy magasabb szintre.

2024. április 22. 09:55

A magyar vásárlók közül választják a legtöbben környezettudatosságból a felújított mobilt

Nagyjából 300 tonna szén-dioxidtól kímélte meg a környezetet a Rejoy és a három további piacon jelen lévő anyacége, a Flip Technologies – ez átszámítva 150 személyautó éves kibocsátásának felel meg. A piactér régiós ügyfélfelmérése szerint arányaiban a magyar vásárlók közül voksolnak a legtöbben a felújított készülékekre környezettudatossági szempontokból – ebben pedig a boomer és millenial korú ügyfelek a legaktívabbak.

2024. április 21. 16:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50