Új, havidíjas tarifák a Vodafonnál - egyéni kedvezménnyel

forrás Prim Online, 2011. szeptember 15. 09:48

Új havidíjas tarifákat vezetett be a Vodafone augusztus 16-tól, amelyek minden új és meglévő ügyfél számára elérhetők. Az új tarifák a piacon egyedülálló kedvezményt nyújtanak és könnyen átláthatók, így az ügyfelek mostantól gyorsan eldönthetik, hogy melyik csomag jelenti számukra a leggazdaságosabb választást – ígéri a mobilcég.

Az új Matrix és Kontakt tarifák összes előfizetője egyéni kedvezményben részesülhet, tetszése szerint választhat csomagjához – a havidíjban beépített perceken és SMS-eken felül – díjmentes bónuszokat: hálózaton belül lebeszélhető perceket, szintén hálózaton belül küldhető sms-eket, vagy bármely hálózatba küldhető sms-eket. Mindemellett a piacon elsőként a Vodafone lehetővé teszi, hogy az adott hónapban fel nem használt bónuszperceket vagy SMS-eket az ügyfél átviheti a következő hónapra, azaz például ha valaki nyáron elutazik hosszabb időre, és nem használja fel az augusztusi ingyenes sms-eit, azokat minden további nélkül elküldheti szeptemberben.

Vodafone Matrix – perc, SMS és internet egyben!

A Vodafone Matrix tarifacsomagot azok fogják értékelni, akik okostelefonjukat nemcsak beszélgetésre, hanem internetezésre is használják, mivel a bármely hálózatba felhasználható percek és üzenetek mellett a havidíj tartalmaz mobilnetes adatforgalmat is. A mobilinternetes keret túllépése miatt nem kell aggódni, mert egyik tarifa esetében sincs túlforgalmazási díj, a limit elérésekor csupán a sebességet lassítják. Az adatforgalomba a Facebook nem számít bele, hiszen a világ legnépszerűbb közösségi oldalát a Vodafone Matrix előfizetői az év végéig korlátozás nélkül, ingyen használhatják. Az új Matrix csomagok figyelembe veszik a legfrissebb piaci igényeket, amelyek egyértelműen a növekvő mobilnet-használat felé mozdulnak el.

A Vodafone Matrix tarifákhoz az internet mellett járnak a fent említett díjmentes bónuszpercek és SMS-ek is, amelyeket az ügyfél tetszése szerint választhat ki, és bármikor aktiválhat. A Vodafone gondolt az aktív életet élő fiatal generációra is, a 26 év alatti ügyfelek nemcsak egy, hanem két díjmentes bónuszt választhatnak Matrix tarifájukhoz.Vodafone Kontakt – ha be nem áll a szád!


A Vodafone Kontakt tarifacsomagot elsősorban azoknak ajánlja a szolgáltató, akik mobiljukat főként telefonálásra és üzenetküldésre használják. A havidíj tartalmaz bármely hálózatba irányuló perceket és SMS-eket, és ha ez nem elég, további bónuszok aktiválhatók díjmentesen egy SMS elküldésével, vagy az online felületen.Új tarifákhoz új készülékárak
A tarifarendszer megújulásával megváltozik a Vodafone-nál megvásárolható készülékek árazása is. Mostantól a készülékárak hat különböző kategóriába sorolódnak:
Klasszik – Vodafone Kontakt 1, 2 és 3 tarifák
Kiemelt – Vodafone Kontakt 4 és Matrix 1
VIP – Vodafone Kontakt 5 és Matrix 2
TOP S – Vodafone Kontakt 6, 7 és Matrix 3, 4
TOP M – Vodafone Matrix 5, 6
TOP L – Vodafone Matrix 7

A Matrix tarifákhoz kétéves határozott idejű szerződéssel és megegyező idejű tarifa megtartással rendkívül kedvező áron vásárolhatók meg az egyre népszerűbb okostelefonok, a Matrix 5-höz például már 1 Ft-ért megkapható az elegáns, Android 2.3-as Samsung Galaxy Ace.

Mivel a bónuszok az ügyfél számára szabadon választhatók, így aktiválni kell őket az Online Ügyfélszolgálaton, vagy a 1270-es számra díjmentesen elküldött sms-kódokkal.
 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

"Pénz, de honnan? 2024."

Beindultak és egész évben kitartanak az előnyös pályázati kiírások kkv-knak, és sorra hirdetik meg a KAP, az agrárium idei pályázati kiírásait. A "Pénz, de honnan? 2024" roadshow utolsó, budapesti állomásán június 20-án is sok új kedvezményes, támogatott forrást hoznak az előadók Közép-Magyarország kkv-döntéshozóinak és az agrárium szereplőinek.

2024. május 28. 20:37

A fejletlen töltési infrastruktúra lassítja az autóipar elektromos átállását

Sikeres évet zárt a MAGE és a hazai járműipar. Az elmúlt évben a MAGE intenzíven tartotta a kapcsolatot az Európai Autógyártók Szövetségével (ACEA). Ma már az európai szövetséggel egyetértésben az a vélemény, hogy az autóipari vállalatok dekarbonizációs elkötelezettsége mellett, minden tagországi szövetségnek lobbiznia kell, hogy kormányaik támogassák az átállást segítő feltételek biztosítását az EU-ban. A szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére vonatkozó elvárások teljesítéséhez szükség van egy európai szintű egységes töltési infrastruktúra kiépítésére. Interjú Krisztián Róberttel, a MAGE elnökével.

2024. május 28. 20:16

Szoftverfejlesztő diák nyerte a Nagy Diák TudatosNet Tesztet

Egy debreceni, szoftverfejlesztőnek készülő diák, Tóth Sándor Benedek nyerte az országos Nagy Diák TudatosNet Teszt döntőjét. A 16 éves tanuló több mint 16 ezer indulóból lett az első az országos versenyen, amely célja többek közt az volt, hogy a diákok játszva szerezzenek hasznos ismereteket az internet biztonságosabb használatáról, és meg tudják védeni magukat az ártalmas tartalmaktól.

2024. május 28. 19:00

Tiltás helyett beszélgetés: így válhatunk tudatos digitális szülőkké

Nem kérdés, hogy a mai gyerekek már egy olyan digitális korba születtek, ahol egészen kicsi kortól mindennapossá vált az eszközhasználat. Az internet azonban számos veszélyt rejt magában, amire gyakran sem a gyerekek, sem a szülők nincsenek felkészülve. Bár a kütyühasználat tiltása kézenfekvő lehet, hosszútávon egyáltalán nem megoldás, főleg ha a szülői példán keresztül is ezt látják a gyerekek. De akkor hogyan válhatunk tudatos digitális szülővé? Egyáltalán mik jelentenek veszélyt az online térben? A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány segítségével összegyűjtöttük azokat a hasznos tippeket, amelyeket a mindennapokba beépítve már ma tehetünk gyermekünk online biztonságáért.

2024. május 28. 17:38

Az LG két kutatási beszámolóját mutatták be egy AI technológiai konferencián

Május 7-11. között, a Bécsben megrendezett International Conference on Learning Representations (ICLR) 2024 konferencián mutathatta be kutatási eredményeit az LG Electronics (LG). A rengeteg beérkezett pályamű közül az LG kutatási dokumentumait a legjobb egy százalék közé választották, így bekerültek a konferencia programjába. Mindez jól szemlélteti az LG kutatási erőfeszítéseinek jelentőségét, és megerősíti a cég pozícióját a kulcsfontosságú AI technológiák fejlesztésének éllovasaként az olyan területeken, mint például a robotika, a metaversum és az intelligens otthonok.

2024. május 28. 16:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52