Canon - Océ közös nyomtatási rendszerek

forrás Prim Online, 2011. szeptember 18. 10:42

A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata és az Océ, a digitális dokumentumkezelés nemzetközi vezető vállalata két, közösen fejlesztett, nagy példányszámú nyomtatórendszert mutatott be. Az új jövevények az Océ VarioPrint DP fekete-fehér készülékekből álló termékcsalád, valamint a Canon imageRUNNER ADVANCE C9000S PRO modell, amely a sikeres C9000-es sorozat újabb tagja.

Az Océ VarioPrint 95-105-120-135 termékek belépő szintű, nyomdai fekete-fehér nyomdagépek, melyek az Océ nyomtatási technológiáit, nyomtatóegységeit és vezérlőit a Canon integrált lapolvasási és befejező megoldásaival egyesítik. A modellcsalád a fekete-fehér digitális nyomtatás világában eddig elérhetetlen képminőséget, szürkeárnyalatokat, azonnali termelékenységet és számos befejező műveletet kínál egyetlen, nagy mértékben konfigurálható rendszeren belül. A DP termékcsaládon belül négyféle sebességű nyomtatóegység érhető el: 95, 105, 120 és 135 A4 lap nyomtatása percenként.

A innovatív Océ DirectPress technológia a hagyományos technológiák megbízható alternatívája a fekete-fehér piacon, mivel nem fény, magas hőmérséklet vagy elektromos töltés használatával készíti a képeket. Az Océ DirectPress technológia egyetlen digitális, környezeti változók nélküli folyamatra cseréli a hagyományos nyomtatási technológiák többlépéses folyamatait. Ez stabil és egységes minőségű nyomatokat eredményez csíkok és sávok nélkül. Az új nyomtatóegység a Canon sikeres imagePRESS termékcsaládjának számos lapolvasási és befejező funkcióját tartalmazza, amelyekkel az ügyfelek a legmagasabb minőséget érhetik el. A festék a nyomathordozó hajtogatása vagy gyűrése esetén sem reped meg, az alacsony fixálási hőmérsékletnek köszönhetően pedig kevésbé torzulnak el a nyomathordozók, így egyszerűen hajthatók végre precíz befejező műveletek.

Az Océ VarioPrint DP termékcsalád a környezetkárosító hatások csökkentésében is segítséget nyújt az ügyfeleknek. A nyomtatóban alkalmazott HeatXchange technológia energiát takarít meg, továbbá nem bocsát ki ózont.

Az imageRUNNER ADVANCE C9000 PRO sorozat sikerére építő új C9000S PRO az Océ PRISMAsync vezérlőjével ötvözi a Canon színes technológiáját. Az ügyfelek így olyan megoldást használhatnak, amely egy hatékony és sokoldalú platformon biztosít könnyen elsajátítható üzemeltetést, könnyű használatot és többfajta befejező lehetőséget, illetve lehetővé teszi többféle hordozótípus használatát. Továbbá számos egyedi, termelékenység növelő szolgáltatás áll az ügyfelek rendelkezésére: az intelligens munkaütemező és a hordozóalapú munkafolyamat például minimálisra csökkenti az állásidőt, és segítségével a felhasználók hatékonyan tervezhetik meg a termelést.

Az új Océ VarioPrint DP termékcsalád és a Canon imageRUNNER ADVANCE C9000S PRO már elérhető a Canon és az Océ közvetlen értékesítési csatornáin keresztül és a hivatalos forgalmazóknál.

 

Kulcsszavak: printer OCE Canon

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nem csak régi mobilt keresnek a magyarok a Rejoy.hu-nál

A nyaralási szezon és az iskolai tanév vége közeledtével itthon is átalakultak az felújított eszközök piacának trendjei a Rejoynál. A legújabb Apple-készülék, a tavaly szeptemberben debütált iPhone 15 nem csupán elérhetőa cég kínálatában, de májusra pedig már a harmadik legnépszerűbb készülék volt a magyar vásárlók körében. Ezzel szemben eladásra főleg három-öt éves iPhone-okat, illetve két-öt éves, Androidot futtató Samsung készülékeket küldenek be az ügyfelek, tavasz óta pedig a csupán kétéves Samsung Galaxy S22 Ultra csúcsmodellből is nagy számban érkeznek eladó példányok.

2024. június 20. 10:01

Bosch Tech Day 2024 – Szoftverekkel is elérhetők lesznek a Bosch „életre tervezett” technológiái

A Bosch, a technológiák és szolgáltatások szállítója szoftverekkel és ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal bővíti üzleti tevékenységét, az évtized végére pedig már milliárd eurós nagyságrendű árbevételt tervez szoftveres tevékenységével elérni. „A Bosch már jó ideje szoftverfejlesztő vállalat is” – hangsúlyozta Renningenben, a 2024-es Bosch Tech Day alkalmával Dr. Stefan Hartung, a Bosch igazgatóságának elnöke. „Széles körű szakértelmünkkel közvetlenül láthatjuk el termékeinket programokkal, termékszoftvereink pedig az „Életre tervezve” mottónknak megfelelően könnyítik meg ügyfeleink életét.”

2024. június 19. 18:50

ENSZ oktatási díjat nyert a Corvinus egyetem pedagógiai innovációja

Csaknem 100 ország közül kapott nemzetközi elismerést kedden a Budapesti Corvinus Egyetem oktatója és Science Shopja. Az ENSZ felelős üzleti oktatásért létrejött kezdeményezése (PRME) marketing kategóriában díjazta a magyar intézmény képviselőit a fenntartható fejlődést elősegítő, innovatív oktatási módszert alkalmazó kurzusért.

2024. június 19. 16:45

Gyorsan halad az AI elfogadása, de a szervezeti változás kulcsfontosságú a skálázáshoz

A mesterséges intelligencia technológiákra fogékony vállalatok már túljutottak a generatív mesterséges intelligencia iránti rajongás szakaszán, és azon dolgoznak, hogy a leghatékonyabban leküzdjék a bevezetést akadályozó tényezőket. A Deloitte legfrissebb kutatásában megkérdezettek közel háromnegyede a következő két évben a generatív AI miatt kíván változtatni a tehetségmenedzsment stratégiáján, különös tekintettel a munkafolyamatokra, a képzettség növelésére és az átképzésre.

2024. június 19. 15:18

A CSRD feladja a leckét a vállalatoknak

Bár a cégek többsége (63%-a) bizakodó azzal kapcsolatban, hogy felkészült lesz az EU kötelező vállalati fenntarthatósági jelentéstételről szóló irányelve, a CSRD-követelmények teljesítésére, de sokan még nem igazán tudják, hogyan - derül ki a PwC első alkalommal elkészített Global CSRD Survey kutatásából.

2024. június 19. 13:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30