A Leo Burnett építi a Bookline-brandet

forrás Prim Online, 2011. szeptember 19. 14:48

 Nemzetközi reklámügynökséggel az oldalán vág neki az év végi hajrának Magyarország legnagyobb online könyvkereskedője, a Bookline.  A vállalat zártkörű meghívásos tenderen,  három ügynökség közül  a Leo Burnettet választotta stratégiai partneréül, így az ügynökség fogja gondozni a vállalat   karácsonyi kampányát  valamint a  márka kiterjesztésére vonatkozó jövőbeli terveket. 

Már a nyári hónapokban az éves sikert vagy kudarcot eldöntő karácsonyi hajrára készül a legnagyobb magyar webes könyváruház. A Bookline idén először választott stratégiai külső partnert, kommunikációs ügynökséget az év végi legfontosabb kampányidőszak, a karácsonyi online szezon támogatására. A tendergyőztes Leo Burnett nemcsak az erős promóciós üzenet összeállítására, hanem a márka hosszú távú megerősítésére is megbízást kapott a vállalattól.

 

„Mivel üzleti szempontból a karácsonyi időszak kiemelt jelentőségű számunkra, ezért nagyon fontosnak tartottuk, hogy  egy olyan profi partnert tudhassunk magunk mellett, mint amilyennek magunkat gondoljuk a saját, ekereskedelmi területünkön. – emelte ki Starcz Ákos, a Bookline vezérigazgatója. Az együttműködéstől a karácsonyi forgalomnövekedésen túl azt várjuk, hogy új lendületet, lökést ad számunkra a már kijelölt stratégiai irányaink hatékonyabb eléréshez.”

 

Molnár Ágnes a Leo Burnett ügyvezetője elmondta: „Már a tenderidőszakban éreztük, hogy nagyon izgalmas és különleges lenne az együttműködés, így nagy öröm számunkra, hogy a legnagyobb magyar online kereskedő minket választott erre az összetett feladatra. A marketing tanácsadáson és a reklámkészítésen túl a márka kommunikációs stratégiájáról is együtt gondolkozunk a Bookline teamjével, amely nem megszokott a magyar online kereskedelmi piacon”. A Leo Burnett egyik erőssége a tudatos márkaépítés, melyet már számos hazai és nemzetközi ügyfélen bizonyított. 

Kulcsszavak: reklám Bookline.hu

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egész Európából érkeztek szakértői javaslatok az európai egészségügyi adattér megvalósításához

Tudatos elkötelezettség, széles körű ismertség és szoros együttműködés szükséges ahhoz, hogy a kontinens országai teljes mértékben kiaknázhassák európai egészségügyi adattérben (EHDS) rejlő lehetőségeket – vélik azok az európai szakértők, akik ajánlásokat fogalmaztak meg a kezdeményezés sikere érdekében. Az EHDS célja a polgárok egészségügyi adatainak uniós szintű rendszerben való kezelése és ezáltal a határokon átnyúló egészégügyi ellátás javítása. Az Európai Bizottság reményei szerint a rendszer a kutatási lehetőségeket is bővíteni fogja, mivel a kutatók és a piaci vállalatok számára lehetőséget nyit nagy mennyiségű egészségügyi adat elemzésére.

2024. május 29. 19:01

Új gyártóbázist nyit az Eaton Finnországban

A szünetmentes tápegységek (UPS) piacán tapasztalható erős növekedésre reagálva az Eaton egy új, korszerű üzemmel növeli gyártókapacitását Helsinkiben. Az UPS-rendszerek iránt különösen az adatközpontok ágazatában nagy a kereslet, ahol az AI-alapú alkalmazások és a digitális adatkezelés nagy feldolgozási igényei miatt létfontosságú a folyamatos áramellátás és valószínűsíthető a bővítés szükségessége. Ezeket a rendszereket széles körben használják az áramkimaradások és a feszültségingadozások ellen, mind a kereskedelmi és ipari épületekben, mind pedig az egészségügyi ágazatban egyaránt.

2024. május 29. 17:33

2500 oldalnyi Google dokumentum, köztük rengeteg rangsorolási szignál szivárgott ki!

Mintegy 2500 oldalnyi Google dokumentum került nyilvánosságra, melyekben rengeteg rangsorolásra vonatkozó konkrét információi is megtalálható. Sose volt hasonló adatszivárgás a Google-nál. Szuhi Attila, az ITE.hu alapítója és főszerkesztője mutatja a részleteket.

2024. május 29. 16:00

Kényelmet és biztonságot nyújtanak a Continental innovációi az új Mercedes-Benz E-osztályban

A Continental fontos alkatrészeket és termékeket szállít az új Mercedes-Benz E-osztályhoz. A cég intelligens eszközalapú hozzáférési megoldásával (röviden CoSmA) a technológiai vállalat olyan rendszert kínál, amely az okostelefonokat vagy az okosórákat autókulcsokká alakítja. A technológia a digitális kornak megfelelő kényelmes felhasználói élményt tesz lehetővé. A Continental most először kínál olyan teljeskörű rendszert, amely átfogó kapcsolatot biztosít a jármű digitális ökoszisztémája, az okoseszközök és a felhő között.

2024. május 29. 14:28

Nem csak a húszéveseké az online világ

Növekvő ütemben terjed az internethasználat az idősebbek körében, bár a szépkorúak továbbra is lemaradásban vannak a fiatalabbakhoz képest. Egyebek közt ezt állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss felmérése, amely az életkoron túl a nem, az iskolázottság, valamint a munkavégzési és a háztartásbeli körülmények internethasználatra gyakorolt hatását is vizsgálta.

2024. május 29. 12:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52