Nagy teljesítményű multifunkciós üzleti nyomtatócsalád az Epsontól

forrás Prim Online, 2011. december 2. 09:50

Az Epson bemutatja az AcuLaser CX37DN családot, amely A4-es színes kétoldalas nyomtatást kínál. Ez a család a színes és fekete-fehér másolási és szkennelési funkciókat fax funkcióval ötvözi, így a kategória egyik legjobb készülékét kínálja a közepes és nagy méretű munkacsoportok számára.

A CX37DN család négy készüléket tartalmaz, ezek: CX37DN, CX37DTN, CX37DNF és CX37DTNF. Ez a család kiváló oldalankénti költséget garantál, és alacsony kezdeti befektetést igényel. Megbízhatóságuknak köszönhetően ezek a kategória egyik legjobb készülékei, melyek egyúttal annyira kompaktak, hogy bármilyen üzleti környezetbe telepíthetők.

Mindegyik készülék alapfelszereltségben tartalmazza az automata lapadagolót, a külön megvásárolható papírtálca pedig lehetővé teszi a munkacsoportok
számára, hogy a nagyobb papírtárolási kapacitás révén tovább növeljék termelékenységüket és időt takarítsanak meg – ez a kiegészítő tálca a CX37DTN és a CX37DTNF típusok alaptartozéka.

Az Epson lézeres család nagy teljesítménye azt jelenti, hogy a felhasználók élvezhetik a gyors, akár 24 oldal/perces nyomtatási sebességet és az akár 120 000 oldalas havi terhelhetőséget, ugyanakkor az AcuBrite festékkazetta-technológiának köszönhetően könnyedén elérhetik a professzionális minőséget.

Az AcuLaser CX37DN családot arra tervezték, hogy be lehessen építeni a bonyolult IT-környezetekbe is, ezért PCL6 és PS3 emulációra képes, támogatja az IPv6 és 802.1x technológiákat, ezenfelül gigabites Ethernet-csatlakozóval is rendelkezik. Az IT-vezetők tovább növelhetik a család teljesítményét azzal, hogy külön megvásárolható HDD-t és memóriát szerelnek készülékeikbe.

A CX37DNF és a CX37DTNF típus novembertől érhető el 989 €-s, illetve 1169 €-s (áfa nélkül) ajánlott kiskereskedelmi áron, míg a CX37DN és a CX37DTN típus decembertől kapható 859 €-s, illetve 1045 €-s (áfa nélkül) ajánlott kiskereskedelmi áron.

Fő jellemzők:


·         Nagy teljesítményű színes lézeres család A4-es nyomtatással, szkenneléssel és másolással

·         A CX37DNF és a CX37DTNF típus faxfunkciót is tartalmaz

·         Kompakt kivitel

·         Kiváló tartósság 120 000 oldalas maximális havi terhelhetőséggel

·         AcuBrite festékkazetta-technológia a professzionális minőségű eredményekért

·         Gyors automatikus két- és egyoldalas színes és fekete-fehér nyomtatás akár 24 o/p-es sebességen

·         Automata lapadagoló

·         Kiegészítő memóriával és merevlemezzel maximalizálható teljesítmény

·         Külön megvásárolható papírtálca (a CX37DTN és a CX37DTNF alapfelszereltségben tartalmazzák)

·         Amikor a színes festékkazetta kifogy, a nyomtatást fekete-fehérben fejezi be

·         A PCL6 és PS3 emulációnak, az IPv6 és 802.1x támogatásnak, valamint a gigabites Ethernet-csatlakozónak köszönhetően bonyolult IT-környezetbe is beépíthető

·         Optimalizált oldalankénti költség a dupla festékkazettának köszönhetően

·         Az ENERGY STAR-minősítés garantálja az alacsony áramfogyasztást és környezeti terhelést

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megfizethető 4K monitorok IPS panelekkel a fokozott termelékenységhez és szórakozáshoz

A kijelzőspecialista AOC izgalommal mutatja be két új, otthoni és irodai felhasználóknak szánt ultra-nagy felbontású (UHD) monitorát: a 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC U27B3A és U27B3AF modelleket. Ezek a monitorok kivételes tisztaságot és élénk színeket kínálnak, így tökéletesen alkalmasak a napi feladatok széles skálájához, a táblázatkezeléstől és a webböngészéstől kezdve az egyszerűbb képszerkesztésig és bármilyen médiafelhasználásig. 

 

2024. június 16. 10:38

Az AS5402T elnyerte a PCMAG „Editor’s Choice” díját

Az ASUSTOR AS5402T modelljét a PCMAG ismét „Editor’s Choice” kitüntetéssel díjazta. Az ASUSTOR idén számos nagyra értékelt zászlóshajó NAS-modellt dobott piacra, beleértve – de nem kizárólagosan – az AS5402T is. 

2024. június 15. 13:24

A Philips Monitors bemutatja a legújabb QD OLED Evnia gaming monitort

Kiváló képminőséget és kiemelkedő játékélményt biztosít a nagyteljesítményű vizuális specifikációkkal büszkélkedő Philips Evnia 34M2C6500, amely 2024 június közepétől megvásárolható.

2024. június 13. 18:33

A Thermaltake új versenyszimulátor-pilótafülkét és monitorállványt mutat be

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bemutatta a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkét és a Triple Racing monitorállványt, melyek már megvásárolhatóak. A hagyományos PC gaming setupokon túlmutatva a versenyszimulátorok újradefiniálják a gaming környezetet, így könnyen úgy érezheted, mintha egy igazi versenyautót vezetnél egy igazi versenypályán, miközben egy zárt, szórakozásra alkalmas helyen vagy. Hozd létre szimulátoraidat a Thermaltake verseny-ökoszisztémával vagy menj még messzebbre, és párosítsd őket egy VR-headsettel, mint a Meta Quest 3, teljesen elmerülve a gyors és ádáz versenyzés izgalmában!

2024. június 13. 13:45

Élénk érdeklődés mellett zajlott a második NEXT 3D konferencia

Ismét inspiráló alkalmazási gyakorlatokkal gazdagodtak a második budapesti NEXT 3D additív gyártás és digitalizálás konferencia látogatói. A szakmai tudásmegosztásra fókuszáló program során két teremben 15 hazai szakember állt színpadra, hogy megosszák magas hozzáadott értékű 3D nyomtatási és 3D szkennelési eredményeiket a résztvevőkkel és egymással. Az egyik kiemelt téma a hazai fémnyomtatás volt.

2024. június 12. 19:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02