dibbuk.hu: Új gasztronómiai portál indult

forrás Prim Online, 2011. december 12. 12:33

Újító műfajú, a blog és a gasztronómiai magazin legizgalmasabb jegyeit magán viselő portál indult el december elején www.dibbuk.hu címen. A leginkább „gasztroblogzin” megjelöléssel illethető portál tartalmának legnagyobb részét az egyik legrégebbi, úttörőnek számító hazai gasztroblogger Dibbuk jegyzi.

Korábbi blogját hátrahagyva, teljesen megújult formavilággal, kibővült tartalommal lépett ismét olvasói elé a népszerű gasztronómai szakíró és étteremkritikus, blogger. A www.dibbuk.hu egy átlagos gasztrobloghoz képest jóval bővebb tartalommal jelentkezik: a receptek mellett magazinosabb tartalmak, így interjúk, szakácskönyvajánlók, sőt, stílusparódiák is megjelennek. „A névválasztás eredetileg egy étteremkritikus megszemélyesítését célozta, a szó jelentése maga is gonosz szellem. Az étteremkritikák aztán egyre népszerűbbek lettek, ez volt az egyik legkeresettebb tartalom a korábbi blogon is, így az új portálon is hangsúlyos szerepet kapnak a vasszigorral írt kritikák” – mondja el a portál tartalmi felelőse.

A gasztroblogzin egyételmű célja, hogy más orgánumokkal együttműködve szélesítse a gasztronómiai témakörében elérhető magyar nyelvű tartalmat, tájékoztasson a látogatásra érdemes eseményekről, programokról, a forgatni érdemes új szakácskönyvekről, a látogatásra érdemes éttermekről és a megkóstolásra javasolt borokról. A kritikus azonban nem bánik kesztyűs kézzel sem az éttermekkel, sem a borászokkal, így a jó ítéletért valóban teljesíteni kell. „A kíméletlen őszinteséget az olvasóim is sok év óta elvárják tőlem, ezért is választottuk alcímül ezt: gasztronómiáról – kíméletlenül” – vázolja a koncepció lényegét Dibbuk.
 

Kulcsszavak: website onlineszolg

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

„Mit lájkol a gyerek?” – A szülőket segíti az NMHH új kiadványa

A közösségi médiafelületek használata ma már a fiatalok mindennapjainak részévé vált, ezért a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kiemelt figyelmet fordít az ezen felületek kínálta lehetőségekre és kockázatokra. 

2024. július 26. 16:32

Magasabb ponthatárok mellett több mint 4400 elsőéves jutott be a Széchenyi-egyetem minőségi képzéseire

Összesen 4409 elsőéves kezdheti meg tanulmányait a győri Széchenyi István Egyetemen szeptemberben. A ponthatárok a szakok jelentős részén emelkedtek a tavalyihoz képest, van olyan, amelyre 487 ponttal lehetett csak bejutni. Mindez azt mutatja, hogy felkészült hallgatók érkeznek az intézmény magas színvonalú képzéseire.

2024. július 26. 12:18

A HONOR 200 Pro és a mesteri fotózás: fejlődés a Studio Harcourt hagyatékával

Rengeteg ikonikus személyiség mögött ott rejlik egy olyan portré, amely nemcsak a személy lényegét ragadja meg, hanem az örökségét is megörökíti. A hírességektől a politikusokig a portrék alakították a történeteket és magáról az emberiségről alkotott képünket. 

2024. július 26. 10:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kék halál képernyőn túl: miért ne hagyjuk figyelmen kívül a szoftverfrissítéseket?

2024. július 26. 13:59

Idén a fenntartható cégek tulajdonosait is díjazza az EY

2024. július 24. 13:59

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55