dibbuk.hu: Új gasztronómiai portál indult

forrás Prim Online, 2011. december 12. 12:33

Újító műfajú, a blog és a gasztronómiai magazin legizgalmasabb jegyeit magán viselő portál indult el december elején www.dibbuk.hu címen. A leginkább „gasztroblogzin” megjelöléssel illethető portál tartalmának legnagyobb részét az egyik legrégebbi, úttörőnek számító hazai gasztroblogger Dibbuk jegyzi.

Korábbi blogját hátrahagyva, teljesen megújult formavilággal, kibővült tartalommal lépett ismét olvasói elé a népszerű gasztronómai szakíró és étteremkritikus, blogger. A www.dibbuk.hu egy átlagos gasztrobloghoz képest jóval bővebb tartalommal jelentkezik: a receptek mellett magazinosabb tartalmak, így interjúk, szakácskönyvajánlók, sőt, stílusparódiák is megjelennek. „A névválasztás eredetileg egy étteremkritikus megszemélyesítését célozta, a szó jelentése maga is gonosz szellem. Az étteremkritikák aztán egyre népszerűbbek lettek, ez volt az egyik legkeresettebb tartalom a korábbi blogon is, így az új portálon is hangsúlyos szerepet kapnak a vasszigorral írt kritikák” – mondja el a portál tartalmi felelőse.

A gasztroblogzin egyételmű célja, hogy más orgánumokkal együttműködve szélesítse a gasztronómiai témakörében elérhető magyar nyelvű tartalmat, tájékoztasson a látogatásra érdemes eseményekről, programokról, a forgatni érdemes új szakácskönyvekről, a látogatásra érdemes éttermekről és a megkóstolásra javasolt borokról. A kritikus azonban nem bánik kesztyűs kézzel sem az éttermekkel, sem a borászokkal, így a jó ítéletért valóban teljesíteni kell. „A kíméletlen őszinteséget az olvasóim is sok év óta elvárják tőlem, ezért is választottuk alcímül ezt: gasztronómiáról – kíméletlenül” – vázolja a koncepció lényegét Dibbuk.
 

Kulcsszavak: website onlineszolg

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB tovább bővíti energetikai portfólióját

Az ABB bejelentette, hogy megállapodást írt alá a Siemens Kínában működő szerelvény részlegének felvásárlásáról. Az akvizíció bővíti az ABB piaci jelenlétét, és kiegészíti regionális ügyfélkínálatát az okosépületek piaci szegmensében. 

2024. május 24. 19:29

Megvette a Netflix a Marsra magyar! első évadát

A Magyar Telekom és a KMH Film koprodukciójában készült Marsra magyar! című sorozat első évada május 15-én került fel a Netflixre, ahol már másnap bekerült a Top10 legnézettebb TV Show közé Magyarországon. A döntés, hogy egy márkával közösen létrehozott magyar sorozat megjelenik hazai és nemzetközi streaming platformokon is, rendkívüli siker a hazai médiaiparban. 

2024. május 24. 17:44

A Xiaomi a “Red Bull Can You Make it?” kalandverseny nemzetközi partnere

A Xiaomi bejelentette, hogy a vállalat lesz az idei “Red Bull Can You Make It?” verseny globális partnere. A “Red Bull Can You Make It?” a világ különböző pontjairól érkező, kalandvágyó csapatoknak szervezett, izgalmas, Európát átszelő kalandverseny, mely május 28-án Berlinben ér véget. 

2024. május 24. 16:05

A Lufthansa Systems Hungária második alkalommal nyerte el a „Megbízható Munkaadó” díjat

A Lufthansa Systems Hungária sorozatban második alkalommal nyerte el a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) által, pályázat útján odaítélt „Megbízható Munkaadó” díjat. A kitüntető címmel azokat a cégeket ismerik el, amelyek kiemelkedő vállalati kultúrájuknak köszönhetően példamutató módon gondoskodnak kollégáik munka- és életkörülményeiről. A „Megbízható Munkaadó” díjat a szakmai zsűri az idei évtől 3 évre ítéli oda a sikeres pályázók részére.

2024. május 24. 14:37

Profi tippek a tudományos anyagok hatékony olvasásához BOOX tabletekkel

A tudósoknak, kutatóknak és diákoknak a kutatási cikkek olvasása olyan, mintha egy tudástornyot építenének. Minden tégla egy-egy információt képvisel, amit alaposan megvizsgáltak, hogy biztosítsák a zökkenőmentes integrációt a teljes szerkezetbe. Tekintettel az információsűrűségre, a tudományos művek olvasása mindig tanulságos, ugyanakkor megterhelő. A produktivitás javításához megfelelő módszerekre és eszközökre van szükségünk.

2024. május 24. 13:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17