dibbuk.hu: Új gasztronómiai portál indult
Újító műfajú, a blog és a gasztronómiai magazin legizgalmasabb jegyeit magán viselő portál indult el december elején www.dibbuk.hu címen. A leginkább „gasztroblogzin” megjelöléssel illethető portál tartalmának legnagyobb részét az egyik legrégebbi, úttörőnek számító hazai gasztroblogger Dibbuk jegyzi.
![](/download/viewattach/88871/1/0/301287-786785081.jpg)
A gasztroblogzin egyételmű célja, hogy más orgánumokkal együttműködve szélesítse a gasztronómiai témakörében elérhető magyar nyelvű tartalmat, tájékoztasson a látogatásra érdemes eseményekről, programokról, a forgatni érdemes új szakácskönyvekről, a látogatásra érdemes éttermekről és a megkóstolásra javasolt borokról. A kritikus azonban nem bánik kesztyűs kézzel sem az éttermekkel, sem a borászokkal, így a jó ítéletért valóban teljesíteni kell. „A kíméletlen őszinteséget az olvasóim is sok év óta elvárják tőlem, ezért is választottuk alcímül ezt: gasztronómiáról – kíméletlenül” – vázolja a koncepció lényegét Dibbuk.
Kapcsolódó cikkek
- Új szolgáltatások és megújult dizájn a Kütyü Magazin weboldalán
- Közösségi oldal plátói szerelmeseknek
- Új arculat, új szolgáltatások az Adverticumnál
- Gödöllői Királyi Kastély: A megújult terekhez látogatóbarát honlap
- Református honlap indult a magyar EU-elnökség alkalmából
- Licitbazár – új aukciós portál
- Spórolásra nevel a PSZÁF új honlapja
- Ismét indíthatnak új weblapot magánszemélyek Kínában
- Vakoknak is elérhető a természetvédelem hivatalos honlapja
- Jelentősen átszabják a Yahoo portálját
E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI
„Mit lájkol a gyerek?” – A szülőket segíti az NMHH új kiadványa
A közösségi médiafelületek használata ma már a fiatalok mindennapjainak részévé vált, ezért a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kiemelt figyelmet fordít az ezen felületek kínálta lehetőségekre és kockázatokra.
Magasabb ponthatárok mellett több mint 4400 elsőéves jutott be a Széchenyi-egyetem minőségi képzéseire
Összesen 4409 elsőéves kezdheti meg tanulmányait a győri Széchenyi István Egyetemen szeptemberben. A ponthatárok a szakok jelentős részén emelkedtek a tavalyihoz képest, van olyan, amelyre 487 ponttal lehetett csak bejutni. Mindez azt mutatja, hogy felkészült hallgatók érkeznek az intézmény magas színvonalú képzéseire.
A HONOR 200 Pro és a mesteri fotózás: fejlődés a Studio Harcourt hagyatékával
Rengeteg ikonikus személyiség mögött ott rejlik egy olyan portré, amely nemcsak a személy lényegét ragadja meg, hanem az örökségét is megörökíti. A hírességektől a politikusokig a portrék alakították a történeteket és magáról az emberiségről alkotott képünket.