Microsoft dokumentum-megosztás iPhone-ra és Windows Phone-ra

forrás Prim Online, 2011. december 19. 10:03

A megújuló SkyDrive szolgáltatásnak köszönhetően a felhasználók minden eddiginél gyorsabban és praktikusabban rendezhetik dokumentumaikat és fényképeiket.

SkyDrive a Windows Phone telefonokon

A Windows Phone 7.5, azaz a telefon Mango néven ismert rendszerfrissítése után a SkyDrive letölthető a piactérről, így az okostelefonok tulajdonosai bárhonnan hozzáférhetnek a felhőben tárolt képeikhez, dokumentumaikhoz. Ráadásul a SkyDrive segítségével nemcsak a felhőben levő képek lesznek elérhetők a mobilon, hanem a SkyDrive-on található Office dokumentumok is szerkeszthetővé válnak. A telefonon létrehozott fájlokat, vagy a vele készült fényképeket a rendszer (igény szerint) azonnal feltölti a SkyDrive biztosította “számítási felhőbe”. Az itt tárolt fényképek email, sms vagy chat üzenet formájában egyszerűen továbbíthatók, csakúgy, mint a Word, Excel és Powerpoint típusú Office dokumentumok.

Igény szerint bármilyen típusú fájl vagy mappa megosztható egy, vagy több másik felhasználóval. A SkyDrive.com-ról már ismert “get a link” módszerrel megtekintési, vagy szerkesztői jogosultságok adhatók a többi felhasználónak. Ráadásul a SkyDrive alkalmazásnak köszönhetően most már elérhető a mappák és fájlok egyéni igények szerint történő rendezése. Egyszerűen létrehozhatók vagy törölhetők akár mappák, akár fotóalbumok.

SkyDrive az iPhone telefonokra

A Microsoft már régóta elérhetővé tette bizonyos szolgáltatásait - Hotmail, Bing, Messenger, OneNote (SkyDrive szinkronizációval) - az iPhone felhasználók számára is, ez a sor bővül most a 32 nyelven elérhető SkyDrive-val.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17