LemonDay: Változás napról napra

Vértes Judit, 2012. január 7. 21:01

Annak ellenére, hogy a biztonság komoly dolog, a KeyLemon arcfelismerő programba egy új, tréfás szolgáltatást építettek be. A biztonsági célból készült program új, választható szolgáltatása, a LemonDay, amely minden egyes bejelentkezéskor készít egy fotót a felhasználóról. A biztonságos belépés mellett így később jót szórakozhatunk a különböző pillanatképekből összevágott videón.

A program a CNET download.com oldaláról ingyenesen letölthető. A futtatáshoz elegendő a KeyLemon for Windows (download) vagy KeyLemon for Mac (download) legújabb, 2.6-os változatának letöltése, vagy a korábbi verzió frissítése. A bejelentkezéskor a bal felső sarokban megjelenik egy felirat - “"Enable LemonDay plug-in” – melynek megjelölésével a program elkészíti a felvételeket minden bejelentkezéskor. A fotókból készült vetítésnél is végezhetünk különféle beállításokat, megoszthatjuk Facebook-on is.

A program használata megtekinthető itt: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zzcb9Bv5qDw#! 

Kulcsszavak: fotó biztonság

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jár neked a legjobb! - Nézzük, mi újdonság van a napelem piacán!

Rengeteg újdonságot láthatsz, hiszen a megújuló energia fejlődése nem egyszerűen csak biznisz, hanem egy lehetőség arra, hogy elkerüljük a klímaválságot és megőrizzük a fenntartható, élhető bolygónkat a jövő generációk számára.

2021. május 13. 11:09

A Facebook új fejlesztése: karszalag az AR eszközök vezérléséhez

Amikor egy olyan technológiában, mint a kibővített valóság ilyen mértékű növekedés tapasztalható, akkor egyértelművé válik, hogy óriási változást hoz majd életünkben és mindennapjaink részévé válik. 

2021. május 10. 11:38

Szabadszájú, őszinte könyvet írt az ország vadállatbefogója, Both Zoltán

Könyvet írt Both Zoltán, az ország egyetlen hivatásos vadállatbefogója. Több mint 20 éve ezzel a titulussal ismeri őt mindenki. Az egykori szegény kisfiú most ’A Vadállatbefogó - Cenzúra nélkül’ című könyvében felfedi, hogy milyen is az „igazi bothzoli”, aki küzdött az alkohollal, a drogokkal és, aki minden pénzét egzotikus hüllőkre költötte.

2021. február 18. 20:22

Vb 2022: volt magyar válogatott labdarúgó vizsgája az I. csoportot, két favoritot lát

Többek között Anglia és Magyaroszág lesz a lengyel csapat ellenfele a 2022-es vébé selejtezőin. Volt magyar válogatott labdarúgó szerint Lengyelországnak és Angliának van legtöbb esélye kijutásra.

2021. február 15. 10:02

22 Bet – széleskörű sportfogadási kínálat egy helyen

Magyarul is elérhető a Bet-Fogadás oldala, mely a legjobb fogadóirodákat gyűjti egybe. Minden sportágban nagy kínálattal rendelkezik.

2021. február 11. 20:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35