A szolgáltatásokat erősíti a Xerox Magyarország új ügyvezetője

forrás Prim Online, 2012. január 9. 12:39

Új vezetővel vágott neki az idei esztendőnek a világ vezető dokumentumkezelő cégének  hazai leányvállalata. A Xerox Magyarország Kft. és a Szlovéniát és Horvátországot is magába foglaló régió ügyvezető igazgatói posztját 2012. január 1-jétől Novák Miklós (48) tölti be, aki azzal a határozott céllal látott munkához, hogy tovább erősíti a Xerox szolgáltatásközpontú megoldásainak pozícióit a hazai piacon. 

A piaci lehetőségek kapcsán Novák hangsúlyozta, hogy a jövőben is fontosnak tartja a Xerox vezető helyének megtartását a nagyvállalati irodai szolgáltatások területén, valamint a partnerhálózattal való szoros együttműködést annak érdekében, hogy az outsourcing szolgáltatásokat kiterjesszék a kis - és közepes vállalkozásokra, továbbá az egyéni felhasználókhoz is eljussanak a felhasználást könnyítő, az egyedi problémákra szabott megoldások. Tervei szerint a vállalat által nyújtott outsourcing szolgáltatások az irodai dokumentumkezelésen túl bővülhetnek majd az üzleti partnerek HR, ügyfélszolgálati, és IT tevékenységeinek támogatásával is.

A kereskedelmi menedzseri, illetve pénzügyi - és számviteli diplomával rendelkező Novák Miklós 1997-ben a Konica Minolta kereskedelmi igazgatójaként kezdte szakmai pályafutását a hazai dokumentumkezelési szektorban. Innen igazolt át 2006-ban a Xerox Magyarország Kft-hez, ahol kinevezték az irodatechnikai üzletág igazgatójának. Karrierjét 2007-ben a Xerox Szlovénia ügyvezető igazgatójaként folytatta. Feladatai bővülésével 2010 és 2011 között a szlovéniai és horvátországi piacokért is felelős szakemberként, a Xerox Adria üzletirányítási vezetőjeként dolgozott. Innen érkezett a Xerox Magyarország Kft. élére az idei év elején, amelynek így 7 esztendő után ismét magyar vezetője lett.

Kulcsszavak: Xerox Xerox-hu +céginfo CIO

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A pénzügyileg legstabilabb vállalatok között a Robot System

A Robot System Kft. mostantól Dun & Bradstreet tanúsítvánnyal rendelkezik, mely a globális üzleti információszolgáltatás és -minősítés vezetőjeként, minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását és üzleti megbízhatóságát értékeli egy folyamatosan ellenőrzött és bizonyított, nemzetközi szakértők által kidolgozott módszertan alapján. Ennek eredményeként került cégünk, a Robot System Kft., a pénzügyileg legstabilabb vállalatok közé.

2024. június 25. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40