HWSW-konferencia annak, aki nemcsak nézi, hanem csinálja is a tévét

forrás Prim Online, 2012. február 22. 17:50

A televíziózás gyökeres átalakuláson megy ma keresztül, mind technológiai, mind tartalmi oldalról. De vajon ki lesz az, aki a változások útján felülemelkedik mindenkin, és egyáltalán, milyen lesz a jövő televíziója? Ezekre keresi a választ a BigScreen, a HWSW konferenciája.

Ki lesz az úr a nappaliban? Egyáltalán a nappali marad-e a televíziós (videós) műsorfogyasztás fő helyszíne? Ezek a kérdések foglalkoztatják ma a legélénkebben a tévés tartalomszolgáltatói ipar szereplőit, legyen szó tartalomtulajdonosról, műsorszóróról, vagy eszközgyártóról, megoldásszállítóról. A technológia ismét alapjaiban megváltoztatja a fogyasztói szokásokat, ahogy tette az okostelefonok megjelenésekor? 

 
Többek közt ezekre a kérdésekre keresi a választ a HWSW broadcasting konferenciája, a BigScreen, azoknak a piaci szereplőknek, kulcsfontosságú vállalatoknak, illetve külső szakértőknek a bevonásával, akiket a leginkább érintenek a piac előtt álló új kihívások. 
 
A konferencia 2012-ben elsősorban az interaktív tartalmak térhódítása és a konvergencia köré szervezi a tematikáját, bemutatva egy sor olyan technológiát és trendet, mely alapjaiban változtathatja meg a tévés médiafogyasztási szokásokat a következő években. A rendezvényen a technológia mellett foglalkoznak a téma demográfiai és gazdasági vetületeivel is, a szakterület legnevesebb szakértőinek, kutatóinak a bevonásával.
 
A BigScreen technológiai tematikája emellett teret biztosít arra, hogy az iparág legnagyobb multinacionális vállalatai megismertessék a konferencia közönségét az általuk követett stratégiai irányokkal, fejlesztési trendekkel, azok nemzetközi és hazai hatásaival. A tematika tehát egyszerre kínál érdekes előadásokat a tartalomtulajdonosoknak, értékesítési munkatársaknak és marketingeseknek, valamint fejlesztőmérnököknek.
 
A BigScreen 2012 a HWSW második teljesen saját szervezésű konferenciája. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17