Már a YouTube-on is elérhetőek a kormány.hu videói

MTI Sajtóadatbank, 2012. április 17. 12:44

Elindult a kormany.hu YouTube-csatornája, így a kormányzati portál videói már a legnépszerűbb videomegosztó csatornán is megtekinthetőek, a kormányzati sajtótájékoztatókról szóló élő közvetítések pedig már regisztráció nélkül is követhetőek - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) sajtóosztálya.

    A KIM közleménye szerint a kormany.hu YouTube-on indított csatornája a http://www.youtube.com/user/kormanyhu/feed linken érhető el és a http://www.youtube.com/user/kormanyhu/feed linken lehet rá feliratkozni.
    A KIM felidézi, hogy az egyre bővülő szolgáltatásokat nyújtó kormányzati hírportál 2011-ben indult, amikor mintegy ötszáz korábbi kormányzati weblapot váltott fel.
    A közlemény szerint a kormany.hu-n a tárcaközlemények mellett videoriportok, fotógalériák, magyar és angol hírlevélküldési szolgáltatás, tematikus aloldalak segítik a látogatókat a kormányzati hírek követésében. A portál gyengén látókat segítő, illetve angol nyelvű verzióban is megtekinthető. A honlapról a kormányzati politikához kapcsolódó háttéranyagok, stratégiák is letölthetőek, például olyan fontos témákban, mint az árfolyamgát vagy a bérkompenzáció - írták.

Kulcsszavak: YouTube e-government

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A jó portréfotók szakértelmet, technikát és elköteleződést igényelnek

A HONOR legújabb termékcsaládja, a HONOR 200 Pro-val az élen a portréfotózást helyezte előtérbe. Az új eszközökkel egy stúdiót hordozhatsz a zsebedben, ami a mesterséges intelligencia segítségével és a profi kialakításnak köszönhetően jelentősen megkönnyíti azt, hogy kiváló képeket készíts. Ezzel együtt azonban van pár tippünk ahhoz, hogy miként hozd ki a maximumot készülékedből – akár a legújabb szériát használod, akár más készüléket.

2024. június 22. 14:08

1 millió eurós befektetést kapott egy magyar fenntarthatósági startup

Jelentős összegű befektetést kapott a denxpert EHS&S software nevű magyar startup, amely környezet- és munkavédelmi, illetve fenntarthatósági adatok gyűjtésében, kezelésében és auditbiztos reportolásában segíti a vállalatokat. A régióban piacvezető cég skálázásra és nemzetközi terjeszkedésre használja majd az Óbuda Uni Venture Capital (ÓUVC) és a Sofia Angel Ventures (SAV) közös befektetését. 

2024. június 22. 12:10

K&H: példaszerű szövetség a mesterséges intelligencia-fejlesztés terén

A természetes emberi beszéd működésének alaposabb megértését célozza az a kutatási együttműködési megállapodás, amelyet a Szegedi Tudományegyetem és a K&H Csoport képviselői írtak alá. A kutatási együttműködés célja a természetes nyelvi megértés finomítása és integrációja olyan, minden K&H-ügyfél számára elérhető digitális asszisztens számára, amelynek a működése mesterséges intelligencián (AI) alapul.

2024. június 22. 10:29

Alelnököket választott a Magyar Marketing Szövetség

A szövetség a marketing szakmai, illetve társadalmi szerepének további mélyítését tűzte ki célul, ennek érdekében a közösségi munka szervezése, a nemzetközi kapcsolatok koordinálása, az edukációs projektek, valamint a vállalati és partnerségi kapcsolatok területén a jövőben három alelnök támogatja majd a szövetség tevékenységét.

2024. június 21. 18:25

Lemaradunk, ha nem tanuljuk meg használni a mesterséges intelligenciát

Megállíthatatlan a mesterséges intelligencia (MI) térhódítása a magyar iskolákban: a tanárok közel 40 százaléka és a diákok harmada rendszeresen használja a technológiát, amely tízből kilenc pedagógus szerint 2-3 éven belül át fogja alakítani az oktatást. 

2024. június 21. 16:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02