Piacteret nyitott a Bónusz Brigád

forrás Prim Online, 2012. április 19. 16:14

A magyar és nemzetközi viszonylatban is teljesen új modellben megvalósuló első közösségi piacon elsősorban mikro- és kisvállalkozások kínálhatnak kedvezményesen termékeket és szolgáltatásokat a legalább 2,5 milliós elérésű Brigád-közösségnek. Az értékesítő kisebb cégek, egyéni vállalkozók széles körének ezzel olyan új kapu nyílik az internetre, amelyen keresztül számos formában és nagyon hatékonyan juthatnak el saját vevőkörükhöz.  

Az új platform azoknak a kis- és mikrovállalkozásoknak vagy akár egyéni vállalkozóknak, bt-knek lehetőséget a Bónusz Brigád közösségének eléréshez, akik eddig kimaradtak a közösségi vásárlás piacáról. Ennek több oka is lehetett: túl szűk réteget érintő terméket kínáltak; nem tudtak, vagy nem akartak a Brigádban eddig megszokott, jelentős árkedvezményt biztosítani; esetleg vállalkozásuk mérete nem tette őket alkalmassá arra, hogy az óriásra növekedett közösségi vásárlás piacán jelen legyenek. A Piactér önkiszolgáló rendszerébe most már könnyedén saját maguk tudják feltölteni ajánlataikat. Az ajánlatuk sikerességérõl – vásárlások száma, beváltások száma, a vásárlók összetétele – a Partnerközpontban megszokott látványos és könnyen áttekinthetõ felületen kapnak tájékoztatást. 

 
Ajánlataik feltöltése során a partnerek többféle opcióból választhatnak. Lehetõségük van alacsonyabb jutalék esetén a Piactér weboldalára felkerülni, vagy nagyobb jutalék fejében a hírlevélben is megjelenni és a Brigád főoldalára is külön kiemelve kikerülni. A rendszerbe az ajánlatok a Bónusz Brigád jóváhagyása után kerülnek feltöltésre, és akár egy hétig is megásárolhatóa az oldalon. 
Kulcsszavak: e-commerce

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Csökken a magyar vállalkozások száma, a MI pedig alig várja, hogy ezen lendítsen

Csökken a magyar vállalkozások száma, azaz a megszűnések és felszámolások meghaladják az újonnan alapított cégek számát, amelyek hátterében a nem elég körültekintő üzleti tervezés, vagy akár a nem hatékony munkafolyamatok állhatnak – derül ki a Billingo, az egyik leggyakrabban használt, online számlázóprogramot fejlesztő hazai cég összefoglalójából. 

2024. június 23. 13:54

Különleges naperőmű kezdte el működését Környén

Egyre több magyarországi iparvállalat tesz komoly lépéseket, hogy zöldebbé tegye energiafogyasztását. Számukra azonban kihívást okozhat, hogy az időjárásfüggő naperőműveket hogyan integrálják költséghatékonyan rendszereikbe. 

2024. június 23. 10:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02