SonicMaster Premium audiorendszer az új ASUS N noteszekhez

forrás Prim Online, 2012. május 8. 12:01

Az ASUS új, N sorozatú multimédiás noteszgépcsaládjának tagjai az N46, az N56 és az N76. Mindhárom készülék az ASUS DNA tervezési filozófiáját tükrözi, amely a tervezést a jobb felhasználói élmény szolgálatába állítja. A SonicMaster Premium audiofil minőségű hangja, az akár Full HD 1080p felbontású széles kijelző és a vadonatúj luxuskivitel már begyűjtötte a reddot 2012-es formatervezési díját. Az N sorozat tagjaiban az Intel 3. generációs Core processzorai dolgoznak és az exkluzív ASUS Super Hybrid Engine II technológia gondoskodik a működés azonnali, 2 másodperc alatti visszaállításáról.

Hihetetlen élmény az ASUS DNA-val
A noteszgépbe épített legeslegjobb, professzionális szintű audiorendszerhez vonzó kivitel és esztétikus megjelenés társul. A továbbfejlesztett, még intuitívabb, érintéses bevitelt még tovább csiszolták a nagyobb pontosság érdekében, az opcionálisan háttérvilágított billentyűzetet pedig kifejezetten a maximális kényelemhez optimalizálták a tervezők. Ezek az alkatrészek is jól tükrözik az ASUS DNA tervezési filozófia elveit.

Az új SonicMaster Premium audio átértelmezi a noteszgépes hangzást

Az ASUS DNA szemlélet újra forradalmi megközelítést eredményezett a hordozható PC-k hangjának világában. Az eredeti SonicMaster sikerére építve, az exkluzív ASUS SonicMaster Premium technológia még tovább feszegeti a „noteszgép-audio” fogalmának határait. Tudván, hogy a hang a mindennapos számítógépes környezetben létfontosságú szerepet játszik, az ASUS hangmérnökei a Bang & Olufsen ICEpower® segítségével kidolgozták a SonicMaster Premium technológiát, amely optimalizált audiohardvert és egy külön, külső mélysugárzót alkalmaz a noteszgépek világában ismeretlen minőségű hangok – így például mélyebb basszusok – megszólaltatása érdekében. A SonicMaster Premium ezenfelül a professzionális Waves MaxxAudio 3 eszközöket használja a hangok finomra – vagy éppen az egyéni ízléshez – csiszolásához.

 


 
Szélesebb, élénkebb látvány
A új N noteszgépcsalád összes tagja speciális, szélesvásznú paneleket használ, amelyek vízszintesen 150, függőlegesen 120 fokos betekintési szöget biztosítanak. Így többen is kényelmesen nézhetik a megjelenő tartalmat, és a kép minősége más irányból nézve sem romlik. Mindegyik gép panelje legalább 720p HD felbontást kínál, opcionálisan akár Full HD 1080p felbontással a még finomabb és tisztább, fényesebb és kontrasztosabb képek megjelenítése érdekében.

Elegáns, luxuskategóriás kivitel
Bár vadonatújak, az N sorozatú noteszgépek már elnyerték a reddot 2012-es formatervezési díját a stílusos anyagokra és a tervezés részleteire fordított figyelmükért. Olyan apróságokkal kényeztetik a felhasználók szemét, mint a vonzó, hajszálvékony vonalakkal gravírozott fémborítás, a megvilágított ASUS-embléma vagy az egyedi, hullámos hatású hangszóróháló, amely a SonicMaster Premium által megszólaltatott hang áramlására utal vissza.

Minden eddiginél erősebb
Az N sorozatú noteszgépek az Intel® 3. generációs, az Ivy Bridge technológiára épülő Core™ processzorainak erejét hasznosítják. A platform nagyobb teljesítményt és túlhajthatóságot hoz ki a processzorból, simább multimédiás használatot kínál és még sokoldalúbb többfeladatos működést. Az Intel® legmodernebb technológiájának használatával az N sorozat legújabb inkarnációja egyszerre még erősebb és még vonzóbb. Az exkluzív ASUS Super Hybrid Engine II energiafogyasztás-szabályozó technológia révén a készülék szó szerint 2 másodperc alatt feláll a mélyen alvó állapotából, vagyis az okostelefonokhoz hasonló válaszkészséget kínál a felsőkategóriás noteszgépek világában is.
 

Kulcsszavak: notebook Asus ASUS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59