Zuppaa: Elindult az első magyar közösségi névjegy

forrás Prim Online, 2012. május 21. 14:39

A mai napon bemutatkozott a Zuppaa, Magyarország első magyar nyelvű közösségi névjegye.
A Zuppaa egy olyan social discovery oldal, amely mögött elsősorban egy nyitott, szakmai és baráti kapcsolatok kiépítését támogató koncepció áll, amely teret ad a felhasználók személyre szabott teljeskörű digitális bemutatkozásának.
Az oldal olyan kreatív gondolkodású embereknek jött létre, akik számára fontos az igényes önkifejezés és a kapcsolatépítés, illetve akik szívesen megismernének inspiráló vagy hasonló érdeklődésű tehetségeket, szakembereket.

A Zuppaa oldalán, számos közösségi aggregátorhoz hasonlóan a felhasználók beépíthetik és megjeleníthetik közösségi oldalaik tartalmát, így a Zuppaa oldalán egy testreszabott, teljesebb képet alakíthatnak ki a felhasználók magukról, továbbá mások közösségi oldalai böngészése helyett itt mindent egy helyen megtalálnak, így időt takaríthatnak meg.

A Zuppaa létrehozója egy olyan digitális közösséget álmodott meg, ahol a felhasználók saját nyelvükön, preferált digitális csatornákkal személyre szabhatják névjegyeiket és szívesen ismernek meg másokat, akiktől inspirációt meríthetnek vagy akikkel együtt dolgoznának, alkotnának.

„Mi nem a népszerű közösségi oldalak alternatíváit kínáljuk, hanem egy olyan magyarul is elérhető, igényes, szabadon kialakítható felületet, ahol a felhasználók csak azt mutatják be magukról, amit ők érdekesnek tartanak a külvilág számára, ezért nincs szükség adatvédelmi beállításokkal bajlódni. Mivel a Zuppaa inkább egy önkifejezési és kapcsolatépítési eszköz, mint egy újabb közösségi oldal, így azok számára ajánlott akik nem csupán barátaikat, de más érdekes embereket is szívesen megismernének”- mondta Jóri Csaba, a Zuppaa alapítója.

Jövőbeni tervek
A Zuppaa jelenleg magyarul és angolul elérhető. Hamarosan azonban több környező országban is elindul a helyi nyelven elérhető szolgáltatatás. A területi terjeszkedés és a folyamatosan növekvő számú beköthető közösségi oldalak mellett hamarosan újabb funkciókkal is bővül az oldal.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01