Jövő-Kép címmel hirdet fenntarthatósági fotópályázatot a Telekom

forrás Prim Online, 2012. augusztus 6. 15:58

A hello holnap! kezdeményezés keretében Jövő-Kép címmel hirdet fenntarthatósági fotópályázatot a Magyar Telekom. A pályázattal a szívesen és rendszeresen fotózókat arra kívánja buzdítani, hogy alkotásaikkal mutassák meg, mely dolgokon kellene változtatni az élhetőbb jövőért. A négytagú szakmai zsűri értékelése alapján a legjobb pályaművek készítői mobilkommunikációs eszközöket, fődíjként egy skóciai fotós túrát nyerhetnek, ráadásul a három legjobb alkotás megjelenési lehetőséget kap a HVG-ben.

A Telekom Jövő-Kép címmel hirdet fenntarthatósági fotópályázatot, hogy a hello holnap! kezdeményezés céljaival összhangban a fenntarthatóság fogalomkörét szélesebb körben érthetővé és kézzelfoghatóvá, a mindennapok részévé tegye. A vállalat az „Alkossuk meg együtt a jövőt!” mottójú fotópályázattal kívánja felhívni a figyelmet arra, hogy mindannyiunk közös felelőssége az élhető jövő kialakítása, ám ahhoz, hogy ez sikerüljön, előbb látni kell a megoldásra váró problémákat. A pályázatra ezért olyan figyelemfelhívó, inspiráló képeket vár, amelyek társadalmi, gazdasági és környezeti problémákat mutatnak be, az alkotók szemszögéből láttatják, mely dolgokon kellene változtatni. A kiíró azt reméli, a fenntarthatóság három pilléréhez kapcsolódó problémák vizuális megjelenítésével egyre többen ismerik fel a tudatos életmód szükségességét.

A pályázatra 2012. augusztus 3. és szeptember 6. között lehet nevezni, a hello holnap! Facebook oldalra feltöltött pályaművekkel. A pályázatban való részvétel feltételei és a pályázat részletei megtalálhatók a https://www.facebook.com/hello.holnap/ oldalon.

A beérkezett, érvényes pályázatokat a négy főből álló, szakmai zsűri - Szomolányi Katalin, fenntarthatósági szakember; Stiller Ákos, a HVG sajtóriportere; Kenczler Márton, art director és Németh Szabolcs, fotós - értékeli, az arra érdemesekből a hello holnap! egy kiállítást szervez az 5. Fenntarthatósági Napon, 2012. szeptember 29-én. A nyertesek izgalmas nyereményekben részesülnek: a dobogós pályaművek megjelenési lehetőséget kapnak a pályázat médiapartnerénél, a HVG-ben; a 3. helyezett egy okostelefont, a 2. helyezett egy táblagépet nyer, a legjobb alkotás készítője pedig részese lehet egy lenyűgöző fotós kalandnak, egy hatnapos, skóciai fotós workshopnak.

A Magyar Telekom Magyarország vezető infokommunikációs szolgáltatójaként – küldetésével összhangban – elkötelezett a fenntartható fejlődés elve mellett. 2010 decemberében ezért indította el „hello holnap!” kezdeményezését, amivel fő célja, hogy a fenntarthatóság fogalomkörét mindenki számára érthetővé, befogadhatóvá tegye. Ennek elérését számos pályázattal igyekszik elősegíteni: a Jövő-Kép is ezek egyike.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újra a megszokott mederben a FoxPost, levonult a szökőárszerű terhelés

A FoxPost felszámolta azt a Maglódon felállított ideiglenes csomagautomatát, amely az elmúlt hetek rendkívüli terheléshullámának kezelésére szolgált, egyidejűleg megszüntették a további rendkívüli intézkedéseket is. A döntésre azért került sor, mert a probléma megszűnt és a működés ismét a szokott mederben folyik. Ezzel egyidőben a vállalat több száz új csomagautomata telepítésébe kezdett országszerte.

2024. május 19. 14:40

Még mindig rengeteg ügyfél bankol ezzel a világelső, de drága magyar találmánnyal

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2024. februári adatai szerint a számlavezetés során a bankok felé kifizetett díjak 15 százalékát teszik ki az SMS szolgáltatások. Bár a jegybank nyolcezer forint közelébe becsülte az SMS-ekre fordított éves átlagos ügyfélköltséget, a BiztosDöntés.hu szerint ez a költség még ennél nagyobb is lehet. Pedig ma már a legtöbb banknál létezik erre egy ingyenes alternatíva, melyre könnyen át lehet állni.

2024. május 19. 12:34

Újabb régiós szolgáltató központot hoz Budapestre a Schneider Electric

Budapesten hozza létre új, Europe Services Hub elnevezésű szolgáltató központját a Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat. A tervek szerint 2025-re 100 fősre bővülő csapat az európai országokban dolgozó helyi stábokkal együttműködve az egész kontinenst lefedi majd a magyar fővárosból.

2024. május 19. 10:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59