LG T385 okostelefon: Egyszerűen közösségi

forrás Prim Online, 2012. szeptember 13. 19:18

Az LG Electronics legújabb mobilja a LG T385 a gyártó saját szoftverét futtatva nyújt okos funkciókat és a közösségi oldalakat használókat célozza meg. A készülék Facebook, Twitter elérést, Bluetooth és Wi-Fi kapcsolatot, valamit több nap készenléti időt kínál, mindezt három színben. A mobil a Blue Mobile kínálatában és a Saturn üzleteiben kapható jelenleg.

„Az LG T385-ös saját operációs rendszerrel ellátott mobiltelefont azoknak tervezték, akik okos funkciókat szeretnének, de nem vágynak Androidos vagy Windows Phone 7-es készülékre.” — nyilatkozta Piro Péter az LG Electronics Magyar Kft. regionális mobilkommunikációs értékesítési vezetője. — „Ez a telefon divatos, könnyű kezelni és töltés nélkül több napig rendelkezésre áll.”

Az LG Electronics legújabb Magyarországon kapható mobiltelefonja a gyártó saját operációs rendszerével fut. A fiatalos készüléket közösségi kapcsolattartásra optimalizálta a gyártó, így elérhetők rajta olyan népszerű oldalak, mint a Facebook, a Twitter és a YouTube. Ehhez nyújt segítséget a Wi-Fi és a Bluetooth kapcsolat. A 3,2 inches érintőképernyőn kényelmes a weben történő böngészés és az üzenetek olvasása egyaránt. Az On Screen Phone funkció használatával egyszerű áthúzással oszthatók meg tartalmak a telefon és a PC között, illetve hosszabb üzeneteket vagy Facebook állapotfrissítéseket is könnyebb a számítógép billentyűzetén írni. A Live Update funkció pedig segít, hogy ne maradjunk le semmiről, hiszen a funkció értesít a Facebook és Twitter frissítésekről. Az időjárást és az elmulasztott hívásokat pedig a „Weather widget” és a „Missed Call Alert” jelzik.Formaterv
Az LG legutóbbi formatervezési irányzatát a szögletes kialakítás jellemzi, amit a T385 esetében a készülék oldalán húzódó metál élek formálnak egyedivé. A mobil fogását a lekerekített hátlap teszi kényelmessé, az előlapon pedig a képernyőt 10,7 mm-es keret veszi körül. Az LG T385 fehér, fekete és borvörös színekben lesz elérhető a magyar vásárlók számára.
A készülék ára értékesítési csatornánként változik.

Főbb termékjellemzők:

Ÿ    Hálózat: 850/900/1800/1900
Ÿ    Méret: 103 x 59,5 x 10,7 mm
Ÿ    Súly: 96g (akkumulátorral együtt)
Ÿ    Kijelző: 3,2 inches, TFT kapacitív érintőképernyős QVGA
Ÿ    Operációs rendszer: LG A-osztály (2.n)
Ÿ    Memória: 2GB / 1GB, 50 MB (Micro SD kártyával 16 GB-ig bővíthető)
Ÿ    Kapcsolat: Bluetooth, Wi-Fi
Ÿ    Kamera: 2M FF
Ÿ    Akkumulátor: akár 560 óra készenléti és 15 óra beszélgetési idő

Kulcsszavak: mobiltelefon okostelefon LG

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Különleges kedvezményekkel indítja a nyarat a Samsung

A nyár beköszöntével több sportesemény is elrajtol, itt az ideje a közös szurkolásnak. Ezzel párhuzamosan, 2024. június 3-án 10 órakor indul a Samsung fesztivál, a vállalat háromhetes promóciója, amely során a felhasználók 2024. június 24-én 9 óráig kedvezményekkel válogathatnak a Samsung legújabb zászlóshajó mobilkészülékei, tévéi és csatlakoztatható háztartási gépei közül*, hogy az új eszközökkel még magával ragadóbb szurkolói élményt élhessenek át a nyári meccsnézések alkalmával.

2024. május 27. 20:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52