Új megbízott pénzügyi vezérigazgató-helyettes az Invitelnél

forrás Prim Online, 2012. szeptember 16. 10:40

Az Invitel, Magyarország egyik vezető tele- és infokommunikációs szolgáltatója 2012. szeptember 10-i hatállyal David Blunck-ot nevezte ki a vállalat megbízott pénzügyi vezérigazgató helyettesévé.

„David mind lakossági, mind pedig B2B üzleteket kiszolgáló vállalatoknál széleskörű tapasztalatokat szerzett. Legutóbb a magyarországi Brokernet pénzügyi vezérigazgató-helyettese volt, ezt megelőzően pedig pénzügyi vezető pozíciókat töltött be az Egyesült Államokban a Delta Airlines-nál, valamint az Egyesült Királyságban a Colt Telecomnál. Széleskörű nemzetközi tapasztalataival, távközlési valamint helyi piaci ismeretével, kiemelt szaktudással és új látásmóddal egészíti ki az Invitel felsővezetői csapatát” – mondta David McGowan, az Invitel vezérigazgatója.


„Olyan időszakban csatlakozom az Invitelhez, ami egyaránt érdekes és változásokkal teli a cég és az iparág számára is. Az Invitel a lakossági szolgáltatások terén a megújulás útjára lépett, már nem egy tradicionális telefon- és internetszolgáltató. Nagyobb hangsúlyt fektet a televíziós szolgáltatásokra és az otthoni szórakoztatásra, miközben a vállalati üzletágban nagyon gyorsan egy sokoldalú, megoldásközpontú telekommunikációs és ICT szolgáltatóvá válik. Izgalmas kihívás számomra, hogy részese lehetek az Invitel átalakulásának” – mondta David Blunck, az Invitel új, megbízott pénzügyi vezérigazgató-helyettese a kinevezése kapcsán.

David Blunck amerikai születésű, 2007 óta Budapesten él magyar feleségével és két gyermekükkel. Magyarul és angolul folyékonyan beszél.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Invitel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17