Három újabb T-Pontban lesz élmény a vásárlás Budapesten

forrás Prim Online, 2012. október 10. 13:54

Új üzletkoncepció jegyében, rendkívüli akciókkal nyílik meg a Telekom termékeit és szolgáltatásait innovatív környezetben bemutató, három újabb megújult T-Pont üzlet Budapesten.  A látogatókat nyitási akciókkal és apró meglepetésekkel várják.

Három budapesti plázában, az Árkádban, a Westendben és az Allee-ban október végén megnyíló T-Pont mindegyikére igaz, hogy több mint egy új üzlet: a látványvilágában és kialakításában is egyedi megoldásokkal rendelkező üzletek ügyfélbarát módon, „kézzel fogható”, tesztelhető közelségben mutatják be a T-Home és a T-Mobile termékeit és szolgáltatásait, a legújabb okostelefonokat, tableteket – még több információt, plusz tartalmakat nyújtva a vásárlóknak. A közel egy éve,  novemberben a Mammutban debütált új üzletkoncepciót most egy fokkal tovább korszerűsítették, tökéletesítették a még jobb és kényelmesebb kiszolgálására tervezett modern, átlátható és letisztult T-Pontbeli kiszolgálást. A nemzetközi együttműködés eredményeképpen, a Deutsche Telekommal közösen megvalósított üzlet mintaként szolgál a vállalatcsoporton belül további üzletek kialakításához. Az új üzletkoncepció jegyében megújult T-Pontok innovatív jellegét tovább erősíti, hogy a megvalósítás során nagy hangsúlyt helyeztek az ügyfelek minél szélesebb körű interaktív tájékoztatására. Az egymástól jól elkülönítetten képernyőkön és készülékeken elérhető információ mellett az üzletterekben LED falat alakítottak ki, amelyek rendkívül attraktívan és érthetően mutatják be a T-Home és a T-Mobile termékek és szolgáltatások értékeit, a legújabb ajánlatokat, ezzel is segítve az ügyfelek tájékozódását és döntését. Az érdeklődők a kellemes és vonzó környezetben többek között megtapasz­talhatják a T-Home IPTV szolgál­tatás – a hagyományos tévézéshez képest – új tévézési élményét, valamint átélhetik a mobil szélessáv nyújtotta előnyöket.

 

Az ügyfélelégedettség növelését és az ügyfélkiszolgálás további javítását a Telekom folyamatos innovációkkal is elősegíti. A megújult T-Pont üzletekben nagy hangsúlyt helyeznek a professzionális és udvarias kiszolgálásra is, ennek rangos Szakmai elismerésében épp a napokban részesült a Telekom, amikor elnyerte az idei “Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban” Díjat a személyes kiszolgálás kategóriában. Ezzel a Telekom az ország legjobbjának bizonyult a T-Pont üzlethálózat által képviselt személyes ügyfélkiszolgálás terén a hazai nagyvállalatok közül.


Nyitási akció – kedvezményes készülékvásárlás

A Telekom az üzletnyitások alkalmából rendkívüli akciót, készülékkedvezményt kínál az új T-Pontokban. Minden üzletben, az első 20 vásárló részére Samsung Galaxy Tab2 7.0  táblagépet, új és lejárt hűségidejű előfizetőknek RelaxNet M  mobilinternet-csomaggal, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal, 0 Ft kezdőrészlettel plusz 24 havi 1490 Ft kamatmentes részletre ajánl. Valamint Sony 32” Full HD Smart LED TV-készüléket, üzletenként, az első azon 50 vevőnek, aki legalább 6 hónapja T-Home  előfizető, a TV-előfizetésre vállalt 2 éves hűségidő esetén, 159 900 Ft helyett 95 760 forintért; 0 Ft kezdőrészlettel, és 24 havi 3990 Ft kamatmentes részletre. (Az ajánlatok egyéb kedvezménnyel nem vonhatók össze, az akcióban egy előfizető a kedvezményt legfeljebb egy alkalommal és egy készülék erejéig veheti igénybe. A készülékek bizonyos alkalmazásainak letöltése és használata adatforgalmat generál.) Az akciók az Árkádban 2012. október 19. és 22. között, az Allee-ban és a Westendben október 25. és 31. között vagy a készlet erejéig érvényesek. További információ, illetve részletes feltételek a www.t-mobile.hu és a www.t-home.hu oldalon olvashatók.

 

Kulcsszavak: +céginfo T-mobile-hu

Wire 3.35.4798

Kiemelt biztonságot nyújtó, egyszerűen használható azonnali üzenetküldő program, amely lehetővé teszi a hanghívások gyors, kényelmes végrehajtását. Az alkalmazással fájlmegosztást és videokonferenciák lebonyolítását is elvégezhetjük.

2024. április 14. 16:24

ImageMagick 7.1.1-30

A képszerkesztő és konvertáló program rengeteg formátumot támogat, lehet vele tükrözni, vágni, forgatni, torzítani, speciális effekteket használni stb. Különlegessége, hogy a képek módosítását parancssorból is elvégezhetjük.

2024. április 14. 16:05

Jelentős a visszaesés a hazai háztartásigép-piacon

21,8 százalékos visszaesés volt tavaly a nagy háztartásigép-piacon Magyarországon, így 2022-höz képest mintegy 302 ezer darabbal kevesebb, összesen 1 millió 40 ezer készülék talált gazdára a GFK adatai szerint. A mérséklődés itthon volt a legnagyobb az európai országokat nézve, a piac 154 milliárd forintra esett vissza. A szakértő szerint tavaly kevesebb alapgépcsere történt a háztartásokban és az újlakások építésének visszaesése is jelentős hatással volt a beépíthető készülékek piacára. Idén viszont a kormány által meghirdetett lakásfelújítási programok adhatnak masszívabb lökést a piacnak. 

2024. április 14. 15:06

Digitális Agrártájoló: rekordszámú kiállító várta a jelen és a jövő agrárszakembereit

A győri Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karán rendezték az idei Digitális Agrártájolót, a térség egyik legfontosabb agráreseményét. A kiállítók között a szektor legjelentősebb piaci szereplői, valamint az egyetem kutatási és oktatási egységei is megtalálhatók voltak. A program célja, hogy a jövő fiatal agrárgenerációja megismerje és alkalmazni tudja a digitalizációra és a precíziós gazdálkodásra épülő megoldásokat az élelmiszer-előállítás teljes folyamatában.

2024. április 14. 13:51

Ezeket a háztartási gépeket vették tavaly a magyarok

21,8 százalékos visszaesés volt tavaly a nagy háztartásigép-piacon Magyarországon, így 2022-höz képest mintegy 302 ezer darabbal kevesebb, összesen 1 millió 40 ezer készülék talált gazdára a GFK adatai szerint. A mérséklődés itthon volt a legnagyobb az európai országokat nézve, a piac 154 milliárd forintra esett vissza. A szakértő szerint tavaly kevesebb alapgépcsere történt a háztartásokban és az újlakások építésének visszaesése is jelentős hatással volt a beépíthető készülékek piacára. Idén viszont a kormány által meghirdetett lakásfelújítási programok adhatnak masszívabb lökést a piacnak. 

2024. április 14. 12:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09