Anno Online-t már magyarul is játszhatunk

forrás: Prím Online, 2012. november 11. 10:28

Az Ubisoft bejelentette, hogy Magyarországon is elindul az Anno Online zárt béta verziója. Az Ubisoft Blue Byte fejlesztésében készített Anno Online egyedi kombinációja a legújabb és az Anno sorozatokból már jól ismert és népszerű játékelemeknek, így egy igazán ütős böngésző alapú játékká vált.

A kritikusok által is elismert, díjnyertes sorozaton alapuló játékon keresztül a felhasználók először élhetik át böngésző alapú játékban a stratégia izgalmát, a szimulációt, a kidolgozott részletekkel ellátott animációt és grafikát. A játékosok középkori városokat építhetnek és fejleszthetnek a már Anno rajongók által jól ismert, részletesen kidolgozott gazdasági rendszer felállításával.A virtuális lakosok igényeit kielégítve újabb és újabb épületek tárulnak fel a játékosok előtt és a lakosok egyre többet követelnek majd. A játék előrehaladtával végül szükségessé válik új szigetek felfedezése és elfoglalása, hogy a felhasználók kereskedelmi útvonalának részévé váljanak..

Az Anno sorozatban először nyílik lehetősége a játékosoknak, hogy egy óriási birodalom részévé váljanak, és erős szövetségekbe tömörüljenek közös céljaik elérése érdekében a küldetések teljesítésére.

További információért az Anno Online-ról és a magyarországi zárt béta-tesztre jelentkezés részleteiről a honlapon található tájékoztatás: www.anno-online.com

Fontosabb játékelemek:
·    Monumentális városok: Az Anno Online-ban lévő óriási városok több mint 120 különféle skinnel rendelkeznek a különböző épülettípusokhoz, a játékosok akár több mint 1500 épületből álló városokat is építhetnek.
·    Magas minőségű grafika: Mindegyik épület részletgazdag kidolgozású, a játékos akár „közelre hozott módban” is megvizsgálhat minden részletet.
·    Testre szabható tartalom: Millió különféle kombináció közül válogathatsz és megmutathatod egyéni stílusodat a többi játékosnak is.
·    Könnyebb használhatóság: Szükség esetén részletes oktató mód és segítség áll rendelkezésedre, végig vezetve téged a játékon.
·    Kereskedelmi rendszer: A játékosok bárkivel kereskedhetnek az Anno Online-on.
·    Böngésző alapú játék: A játékot magával ragadóvá és különleges élménnyé teszi.

A játékot bemutató videó:
 

Kulcsszavak: Ubisoft játék

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53