A T-Systems Magyarország és a CE On-Demand együttműködése a felhőszolgáltatások területén

forrás: Prím Online, 2012. november 15. 09:46

A T-Systems Magyarország  felhő-szolgáltatási portfóliójának elemeként kínálja a jövőben a  CE On-Demand levelezési és kollaborációs szolgáltatásait, elsősorban a vezető ICT-szolgáltató magyarországi adatközpontjából nyújtott publikus, privát vagy hibrid  felhő megoldást  igénylő ügyfelei számára. A megállapodás második  elemeként a T-Systems Magyarország  a CE On-Demand Cloud Services Manager™ felhő-szolgáltatási menedzsmenteszközét vezeti be saját felhőszolgáltatásainak létesítésére és támogatására.
 

A T-Systems Magyarország Zrt., a Magyar Telekom Nyrt. infokommunikációs technológiai szolgáltató leányvállalata kiterjedt, közel 1700, speciális szaktudással rendelkező beszállítóból álló partneri ökoszisztémája elengedhetetlen a versenyképes működéshez. A legújabb együttműködés keretében a T-Systems Magyarország a vállalati szegmens számára kínálja majd a CE On-Demand felhő platformján megvalósuló, az üzleti hatékonyságot növelő, irodai és mobil munkavégzéshez kiemelten fontos integrált kommunikációs és csoportmunka szolgáltatásokat.

A Cloud Services Manager™ felügyeleti és adminisztrációs szoftver lehetővé teszi a T-Systems Magyarország meglévő és később bevezetendő felhő alkalmazásainak egy közös menedzsment platformba történő integrálását, támogatja a különböző felhő-szolgáltatási formákat, így a publikus, a privát és hibrid megoldásokat, és az ügyfelek mellett a viszonteladók bevonását is biztosítja. A két vállalat közötti megállapodás értelmében az ügyféladatok közvetlenül a szolgáltató, tehát a T-Sytems Magyarország saját adatközpontjában kerülnek tárolásra, amely a magas szintű adatbiztonság és a megfelelőségi elvárások teljesítése mellett biztonságos és költséghatékony integrációt tesz lehetővé az ügyfél rendszerei és a T-Systems felhőszolgáltatásai között.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50