Vodafone-tól csábított felsővezetőt a Magyar Telekom

forrás: Prím Online, 2012. november 15. 16:04

A Magyar Telekom Igazgatósága 2012. december 1-jei hatállyal kinevezte Lakatos Pétert a Magyar Telekom kis- és középvállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettesévé. Lakatos Péter a Magyar Telekom Ügyvezető Bizottságának tagja is lesz.

A Magyar Telekom Igazgatósága korábban döntött a vállalat új irányítási struktúrájának kialakításáról. Az új szervezeti struktúrában külön irányítási területek feladata lesz a három alapvető ügyfélszegmens (lakossági; kis- és középvállalati; nagyvállalati) kiszolgálása.

A 2013. január 1-jétől életbe lépő változások részeként jön létre az új kis- és középvállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettes irányítási területe. A Kis- és középvállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettes irányítási terület tevékenysége kiterjed a Magyar Telekom Csoport kisüzleti (SOHO) és középvállalati (SMB) ügyfélkör kiszolgálás tevékenységének irányítására, minden vezetékes és mobil (tartalmát tekintve hang, internet, adat), valamint a TV és informatikai szolgáltatásokra.

Lakatos Péter 37 éves, a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetemen matematika-fizika szakos, majd a Közgazdaságtudományi Egyetemen közgazdász diplomát szerzett. Pályáját 1999-ben kezdte a DSS Consultingnál az adatelemzés tevékenység vezetőjeként, majd 2004-től az IBM Business Consulting Services munkatársa volt vezető tanácsadóként üzletfejlesztési és ügyfélkapcsolati területen. 2005-ben csatlakozott a Vodafone Magyarországhoz, ahol hét évet töltött több vezető pozícióban az üzleti és a lakossági szolgáltatások területén: előbb az ügyfélszegmens menedzsment, majd a nagyvállalati marketing, azután az értékesítési stratégia és tervezés vezetőjeként. 2009-től a Vodafone stratégiáért, márkáért, kommunikációért és üzletfejlesztésért felelős vezérigazgató-helyetteseként dolgozott.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59