Új Vodafone flottacsomag hallássérültek részére

forrás: Prím Online, 2013. január 28. 08:56

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége és a Vodafone Magyarország példaértékű együttműködése keretében már 2007-től speciális tarifájú flottacsomagot biztosít a SINOSZ hallássérült tagjainak. A felek közösen megújították annak tartalmát, amely jobban megfelel az új igényeknek.

A Vodafone és a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) január 25-én további 24 hónapra meghosszabbította együttműködését. A szerződés aláírására ünnepélyes keretek között került sor a Vodafone székházában. A SINOSZ-t Dr. Kósa Ádám elnök, európai parlamenti képviselő és Ormódi Róbert ügyvezető igazgató, míg a Vodafone-t dr. Beck György elnök képviselte, a felek közötti gördülékeny kommunikációt pedig Csernyánszki Boglárka jelnyelvi tolmács segítette.


Az új megállapodás értelmében nő a szervezet vállalati előfizetéseinek száma, és a flotta várhatóan további 700-800 előfizetővel bővülhet. Az új flottacsomag jóval kedvezőbb lett, a csomaghoz havi 2GB internethasználat – melyhez a szolgáltató az ország több mint 90%-án biztosít 3G-s csúcssebességű mobil internetelérést –, valamint nagyon kedvezményes SMS- és percdíjak állnak a SINOSZ Flotta tagjainak rendelkezésére, ami lehetővé teszi számukra az akadálymentes kommunikációt.


A SINOSZ a megújított flottacsomag kapcsán üdvözli a Vodafone elhivatott hozzáállását a magyarországi siketek és nagyothallók infokommunikációs hátrányainak leküzdésében. Az infokommunikációs hátrányok hallássérültek esetében ugyanis elsősorban a mindennapi kommunikációs helyzetekben, valamint az információhoz való jutásban mutatkoznak meg.


Dr. Kósa Ádám, a SINOSZ elnöke, európai parlamenti képviselő a megállapodás aláírása alkalmával kijelentette: "Fontos annak felismerése, hogy a megfelelő piaci igényeken alapuló kedvezményes tarifacsomag nem pusztán jótékonykodás a szolgáltató részéről, hanem komoly előrelépés minden fél számára, elsősorban a siket és nagyothalló előfizetők számára, akik így valóban azért fizetnek, amire igényük van. Ugyanakkor a SINOSZ is elmondhatja: vannak olyan cégek, akik hosszú távra terveznek, ilyen a Vodafone is."


„Felelős mobilszolgáltatóként kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a társadalom egésze számára egyenlő esélyt biztosítsunk a mobilkommunikációs szolgáltatásainkhoz való hozzáféréshez. Ennek megfelelően törekszünk arra, hogy termékeinkkel a siketek és nagyothallók igényeihez is igazodjunk. Bízunk benne, hogy ezzel hozzájárulhatunk esélyegyenlőségük megteremtéséhez, társadalmi kirekesztettségük csökkentéséhez” – mondta el dr. Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59