Boltokban az ASUS GeForce® GTX 650-E grafikus kártya

forrás: Prím Online, 2013. február 1. 08:10

Az egész világon kapható a GeForce® GTX 650-E – jelentette be ma az ASUS. A DirectX® 11.1-kompatibilis grafikus kártya, amely beéri csupán az alaplapi (PCIe csatlakozón keresztüli) tápellátással, ideális az alacsony teljesítményű tápegységgel felszerelt asztali PC-khez. A GeForce® GTX 650-E a DirectX® 11.1-kompatibilitást és 28 nanométeres NVIDIA® GPU-technológiát mindössze 60 W fogyasztással egyesíti, így roppant vonzó bővítési lehetőséget kínál a megfizethető áron nagy teljesítményű grafikus kártyát kereső felhasználók számára.

Alaplapi tápellátás az egyszerűbb és környezetbarátabb bővítéshez
Az ASUS GeForce® GTX 650-E gyors, könnyen elérhető bővítési lehetőséget kínál az NVIDIA® 28 nanométeres GPU-technológiája iránt érdeklődő vásárlók számára. A PCI Express kártyahelyről megtáplálható, mindössze 60 W átlagos fogyasztású ASUS GeForce® GTX 650-E ideális választás azok számára, akik anélkül kívánják feljavítani PC-iket, hogy új tápegységre ruháznának be. A folyamat így nemcsak egyszerűbb, de jóval olcsóbb is. Az 1 ill. 2 GB GDDR5 videomemóriával megvásárolható ASUS GeForce® GTX 650-E-vel a modern PC-s játékok közepes-nagy részletességgel játszhatók, az 1080p Full HD felbontású videók pedig zökkenőmentesen játszhatók le.Kiemelkedő stabilitás Super Alloy Power alkatrészekkel
Az ASUS GeForce® GTX 650-E-ben exkluzív Super Alloy Power alkatrészek találhatók, amelyek csökkentik az áramveszteséget és a referencia GeForce® GTX 650 kártyákhoz képest két és félszeresre növelik az élettartamot. A Super Alloy Power alkatrészek magasabb hőmérsékleteket és nagyobb terheléseket is kibírnak, mint a tápellátásban szokásosan használt alkatrészek: az egyedi, szilárdtest-kondenzátorok névleges élettartama például 50 ezer óra.


A por felgyülemlését megakadályozó és a borítás mögé behatoló szennyeződés mértékét csökkentő profilú ventilátorával az ASUS GeForce® GTX 650-E olyan hűtési megoldást biztosít, amely hosszabb időn át is képes fenntartani az optimális hőleadást. Az ASUS vizsgálatai szerint ez a ventilátorforma akár 25 százalékkal képes megnövelni a kártya élettartamát a referencia GeForce® GTX 650 grafikus kártyához képest.

Egyszerű túlhajtás a GPU Tweakkel
Az ASUS GeForce® GTX 650-E még remekebb teljesítményre képes, ha a mellékelt GPU Tweak segédprogrammal együtt használják. A felhasználóbarát felületen egyszerűen módosítható a GPU és a memória sebessége, a feszültségek és a ventilátor fordulatszáma a túlhajtás logikus szabályozásához, illetve előre beállított teljesítményprofilok készíthetők és alkalmazhatók a különféle játékokhoz és alkalmazásokhoz a legjobb eredmény eléréséhez.

ELÉRHETŐSÉG ÉS ÁRAK
Az ASUS GeForce® GTX 650-E már az egész világon megvásárolható. A javasolt listaára 32 600 Ft az 1, illetve 39 000 Ft a 2 gigabájtos modell esetében. Az árak később változhatnak.

Kulcsszavak: grafikus kártya Asus ASUS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09