Új kereskedelmi fejlesztési vezető a MasterCardnál

forrás: Prím Online, 2013. február 12. 17:55

A MasterCard Europe új kereskedelmi fejlesztési vezetőt nevezett ki Méth András (32) személyében. A budapesti regionális iroda új munkatársaként a szakember fő feladata a kártyaelfogadás fejlesztése illetve a kártyás vásárlás további népszerűsítése, ösztönzése lesz Magyarországon, Horvátországban és Szlovéniában, főleg olyan partnereknél, ahol nincs jelenleg kártyaelfogadás vagy alacsony mértékű. A továbbiakban Méth András felel az elektronikus díjfizetési megoldások fejlesztéséért is.

Méth András felelősségi köréhez tartozik továbbá a magyar internetes kereskedelem kártyás fizetésre eső részarányának növelése, a lakossági szolgáltatók (energia, tv, telefon, internet) felé fizetendő díjak gyors, kényelmes és biztonságos fizetési megoldásainak fejlesztése és elterjesztése.

„Magánemberként is nagyon fontosnak tartom az elektronikus fizetés terjedését és használatát. Ahol csak tehetem, én is kártyával fizetek, mert kényelmesebbnek és biztonságosabbnak tartom, mint a készpénzt. Célom, hogy a kártyás fizetések részaránya növekedjen a hozzám tartozó országokban, így Magyarországon is” – mondta Méth András.

A szakember diplomáját a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján szerezte. 2005. óta médiafelületek értékesítésében, valamint bevétel-fejlesztés területén szerzett tapasztalatokat az FMCG szektorban. A Tesco megbízott bevétel fejlesztési vezetőjeként öt fő üzletágban (instore, outdoor, adatértékesítés, online és btl) tevékenykedett. Méth András szakmai pályafutását médiavonalon, a Radiocafénál kezdte, ahol értékesítési menedzserként többek között a direkt szpot valamint pr hirdetések értékesítéséért felelt, később az Est Media Group key account menedzsereként is dolgozott. 
 

Kulcsszavak: +céginfo CIO MasterCard

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Alelnököket választott a Magyar Marketing Szövetség

A szövetség a marketing szakmai, illetve társadalmi szerepének további mélyítését tűzte ki célul, ennek érdekében a közösségi munka szervezése, a nemzetközi kapcsolatok koordinálása, az edukációs projektek, valamint a vállalati és partnerségi kapcsolatok területén a jövőben három alelnök támogatja majd a szövetség tevékenységét.

2024. június 21. 18:25

Közel 60%-os árbevétel növekedést ért el tavaly az online fizetési megoldásokat kínáló Barion

Már több mint 15 országban szolgálja ki e-kereskedelmi partnereit az adatvezérelt fizetési megoldásokra specializálódott Barion. A magyar fintech cég 2023-ban összesen 6.8 millió eurós árbevételt ért el a bel- és külpiacokon, mely a jelenlegi makrogazdasági környezetben szinte ritkaságszámba megy a szektorban. 

2024. június 21. 14:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02