D-Link 4G/LTE megoldások a Mobile World-ön

forrás: Prím Online, 2013. február 26. 09:31

A D-Link alaposan beleerősített a 4G/LTE mobiltechnológia megosztására szolgáló eszközök fejlesztésébe: a héten öt új LTE készülék debütál a gyártó standján a világ egyik legnagyobb mobilos rendezvényén, a Mobile Word Congress-en Barcelonában. Bemutatkozik a DWR-926 integrált szolgáltatói készülék, a D-Link 4G mobilroutere, egy 4G-VDSL hibrid gateway és két ipari M2M gateway.

A vezeték nélküli hálózatok vezető gyártójaként a D-Link teljes termék- és szolgáltatáspalettával érkezik a legújabb 4G/LTE mobileszközök piacára. A 4G/LTE piacon egyedülálló módon minden terméket cloud funkcionalitással is felvértezett a gyártó. Ez az a sebesség, amellyel a mobileszközök valós idejű kapcsolatot tarthatnak fenn az otthoni személyes felhőben tárolt adatokkal és az otthoni hálózattal. LTE otthon
A DWR-926 LTE 11ac DECT IAD neve mindent elárul: ez a jövő LTE-alapú otthonának központi eszköze. Egyszerre négy DECT készüléken támogatja a VoLTE hívásokat, Gigabites 11ac vezeték nélküli csatlakozást biztosít a Wi-Fi eszközök számára HD video streaminghez, online játékokhoz, IP kamerákhoz, 4 Gigabites portjára pedig Cloud NAS tárolók csatlakoztathatók. Az eredmény egy olyan otthoni szórakoztató központ, ahol a tárolt filmek, zenék bármely lejátszón vagy Smart TV – egyszerre akár több – készüléken lejátszhatók miközben adatforgalmi díj mellett hang- és videó hívásokat folytathatunk, és valamennyi otthoni eszközünket és adatunkat távolról, akár egy okostelefonról is elérhetjük.

4G mobil NAS router
A D-Link 4G mobil NAS router a személyes felhőt hozza el egyetlen termékben. Otthoni verziója világító talpával bármely polcon díszként is elmegy, akkumulátoros kivitelben pedig folyamatosan magunknál tarthatjuk. Gombnyomásra Wi-Fi hotspotot hozhatunk létre, kibővíthetjük a meglévő Wi-Fi hálózat lefedettségét vagy fájlokat oszthatunk meg vele.


4G-VDSL Hibrid Gateway
A D-Link 4G-VDSL Hibrid Gateway tökéletesen integrálja a 4G és a VDSL technológia előnyeit otthonunkban. Az élő videófolyamok és a mind nagyobb fájlok továbbítása mind nagyobb kihívást jelent a telekommunikációs szolgáltatók számára. A D-Link 4G‐VDSL Hibrid Gateway két nagysebességű és megbízható Internet elérési utat ötvöz egyedülálló terhelés megosztási lehetőségekkel. Dinamikusan képes a forgalmat a két irány között átirányítani, QoS szolgáltatást biztosít az IP forgalom számára és végső soron garantálja a triple-play szolgáltatások élményét a felhasználók számára.

4G M2M Gateway
A fémházas DWR-855 Coolbox HSPA+ Router és DWR-955 Coolbox VPN 4G LTE/HSPA Router ipari felhasználásra készült. 4G LTE WAN és WLAN felülettel, failover funkcióval, always-on kapcsolattal, redundáns WAN linkekkel és VPN kapcsolattal rendelkeznek, így bárhol, ahol 4G LTE kapcsolat elérhető, ott képes minden üzleti feladattal megbírkózni.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52