Új kiemelt ügyfélmenedzser az OKI-nál

forrás: Prím Online, 2013. február 26. 09:56

Az OKI Systems (Magyarország) Kft. új kiemelt ügyfél menedzsert nevezett ki Molnár Richárd személyében, akinek feladata a vállalat kiemelt ügyfeleivel való kapcsolattartás. A 30 éves szakember már több mint egy évtizedes, sales területen szerzett tapasztalattal rendelkezik.

Molnár Richárd 2012. november óta tagja az OKI magyarországi csapatának, ahol feladata a meglévő és új kiemelt ügyfelek menedzselése mellett további üzleti lehetőségek felkutatása és közbeszerzési pályázatok támogatása és kezelése.


„Európa egyik vezető nyomtatómárkáján dolgozni igazán izgalmas kihívás. Célom, hogy hozzájáruljak a vállalat értékesítési számainak további dinamikus növekedéséhez és ambiciózus üzleti terveinek megvalósításához. Számomra a csapatszellem és az együttműködés a munkatársakkal elengedhetetlen feltétele a jó teljesítménynek, ezért különösen örülök annak, hogy az OKI-nál a szakmai szempontok mellett a személyes kapcsolatok is nagy hangsúlyt kapnak” – mondta Molnár Richárd, az OKI Systems (Magyarország) Kft. új kiemelt ügyfél menedzsere.


Molnár Richárd 2004-ben végzett a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi karának vállalkozásszervező közgazdász szakán. Már az egyetemi évek alatt is dolgozott pénzügyi tanácsadóként, majd diplomaszerzés után a Sanoma Budapest Zrt.-nél helyezkedett el key account manager pozícióban, ahol a Profession.hu portál hirdetési felületeinek és adatbázisainak értékesítéséért felelt. A nyomtatási iparággal 2007-ben ismerkedett meg, amikor B2B területi értékesítési vezetőként csatlakozott az Océ Hungária Kft.-hez, ahol a kiemelt ügyfelekhez kapcsolódó sales- és marketingfeladatokat látta el.

 

Kulcsszavak: OKI CIO OKI-hu +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09