Új régiós partnermenedzser az SAP-nál

forrás: Prím Online, 2013. március 3. 08:24

Új partnerkapcsolati vezetőt nevezett ki az SAP. Dr. Stano Simunek feladata a közép-európai régió közel 190 tagú partnerhálózatának irányítása, és az indirekt értékesítési tevékenység támogatása.

Az új vezető jól ismeri a szoftvercég nemzetközi világát: korábban a Ness regionális SAP Kiválósági Központjának alelnöke volt, előtte pedig 10 évig a Deloitte-nál töltött be menedzseri szerepeket. Itt SAP tanácsadással foglalkozott Svájcban, és több nyugat-európai országban.
 
A 43 éves szakember Ausztriában, és Szlovákiában szerezte diplomáit. Szlovák anyanyelvén kívül 4 nyelven beszél. Szabadidejét családjával tölti, de gyakran hódol a hegyi kerékpározás, és a fotózás hobbijainak is.

Az új menedzser a régió ügyvezető igazgatójának, Simon Kalužának tartozik beszámolási kötelezettséggel. Stano Simunek elődje Angelopoulos Fokion volt, aki most az OEM, és más szoftvergyártók termékeinek értékesítéséért felel a dél-európai régióban.

„Partnerei sikerei nélkül az SAP sem lehet sikeres. Célom, hogy erősítsem a ökoszisztéma teljesítményét, és növeljem a partneri kompetenciát a szoftvercég innovatív termékei iránt, különösen a HANA, valamint a mobilitás szegmensekben”- mondta Simunek.
 

Kulcsszavak: CIO +céginfo SAP

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új gyártóbázist nyit az Eaton Finnországban

A szünetmentes tápegységek (UPS) piacán tapasztalható erős növekedésre reagálva az Eaton egy új, korszerű üzemmel növeli gyártókapacitását Helsinkiben. Az UPS-rendszerek iránt különösen az adatközpontok ágazatában nagy a kereslet, ahol az AI-alapú alkalmazások és a digitális adatkezelés nagy feldolgozási igényei miatt létfontosságú a folyamatos áramellátás és valószínűsíthető a bővítés szükségessége. Ezeket a rendszereket széles körben használják az áramkimaradások és a feszültségingadozások ellen, mind a kereskedelmi és ipari épületekben, mind pedig az egészségügyi ágazatban egyaránt.

2024. május 29. 17:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52