iOS-es mobilalkalmazás-fejlesztői képzést indít a HWSW

forrás: Prím Online, 2013. március 8. 16:56

A HWSW és az ITFactory következő App! Képzése az iOS-en futó mobilalkalmazások fejlesztésébe vezeti be a kezdő fejlesztőket, programozókat és azokat, akik egyéb nyelvekkel szerzett tapasztalatukat új területen kamatoztatnák. A március 25-én induló gyakorlatorientált kurzus 14 alkalommal, összesen 40 órában jut el az Objective-C nyelv alapvető ismereteitől az iOS-re való fejlesztés különleges problémáiig.

A képzés vezető oktatója Kelényi Imre, a Budapesti Műszaki Egyetem Automatizálási- és Alkalmazott Informatika Tanszékének oktatója és szoftvermérnöke. Az órákat elismert hazai szakemberek vendégelőadásai színesítik, akik a képzés gerincanyagát valós piaci tapasztalatokkal egészítik ki. A vendégelőadók között lesz a Ustream vezető iOS-fejlesztője, Kerepesi Péter és Forray Tamás, a Duodecad (Docler) mobil fejlesztési vezetője is.

A képzés formája webinárium, vagyis az előadások élőben követhetőek, a felületen kérdések is feltehetőek, illetve az éppen készülő kód is azonnal elérhető a nézőknek. A személyesebb élményre vágyók eljöhetnek a tantermi képzésre, e helyek száma azonban korlátozott. Aki szeretné az oktatóval párhuzamosan készíteni a kódot, annak szüksége lesz egy OS X-et futtató gépre, illetve ha nem csak szimulátoron, hanem saját eszközön is tesztelné azt, akkor Apple Developer program tagságra és egy iPhone-ra, iPadre vagy iPod Touch-ra is. A képzés részletes tematikája, leírása és a jelentkezés az App! Képzés hivatalos lapján található.

Az App! konferencia- és képzéssorozatot a HWSW 2011-ben hívta életre. Az informatikai rendezvénysorozat mobilalkalmazás-fejlesztés köré szerveződő eseményein a tavalyi évben több mint 700 szakember vett részt. A rendezvénysorozat 40 órás képzésein a HWSW szakmai partnere az IT Factory.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17