Firefox Mobile appfejlesztői pályázat – meghosszabbított nevezési határidő

forrás: Prím Online, 2013. július 18. 13:14

A Telenor meghosszabbítja a hamarosan debütáló okostelefon platformra, a Firefox Mobile-ra kiírt pályázatának nevezési határidejét. Az 1 250 000 forint összdíjazású versenyre így szeptember 8-ig jelentkezhetnek a fejlesztők.

A mobiltársaság elkötelezett az új, innovatív mobilplatform népszerűsítése és a helyi tartalmak létrehozása mellett: a határidő meghosszabbításával további lehetőségeket szeretne kínálni a már ismert platformokon gyakorlott és a kezdő fejlesztők számára is.

Az új nevezési határidő: 2013. szeptember 8. 24:00, pályázni e-mailben lehet. A Telenor a socialmedia@telenor.hu címre várja a pályázók nevét, elérhetőségeit (mobilszám, e-mail cím), a pályázaton indított applikáció rövid leírását (max. 500 karakter) és Firefox Marketplace linkjét. A versenyre csak a Firefox Marketplace-en jóváhagyott alkalmazással lehet nevezni. Érdemes tudni, hogy a virtuális piacteret üzemeltető Mozilla 18 munkanapos átfutási idővel vállalja a beküldött alkalmazások jóváhagyását és publikálását.

A mobilszolgáltató Firefox Mobile applikáció-fejlesztő pályázatán az amatőr és profi fejlesztők 5 témában indulhatnak: Közösségi, Játék, Média, Utazás/Közlekedés és Egyéb kategóriákban. A kategória győztes munkák alkotóinak jutalma 250 000 forint, emellett a szakmai zsűri által a legjobbnak ítélt alkalmazások a Firefox Marketplace – Telenor válogatásában is helyet kapnak.

A Firefox mobilapplikáció pályázat pontos részletei, feltételei a http://telenor.hu/FFOS-palyazat oldalon érhetőek el.

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Érkezik: mesterséges intelligencia és virtuális valóság az oktatásban

Tanítás és tanulás az MI vagy XR technológiák segítségével, mentális egyensúly a mesterséges intelligencia korában. Idén is meghirdeti pedagógusoknak szóló pályázatát a Yettel digitális oktatási programja, a ProSuli. A pályázat célja, hogy a tanárok a szakterületükhöz szorosan kapcsolódó digitális tananyagokat hozzanak létre, különös tekintettel a matematika, a természettudományok és az idegen nyelvek területére. Az elkészült tananyagok valamennyi hazai pedagógus számára hozzáférhetők lesznek. A 25 legjobb pályázó egész nyárra elegendő mobilinternetben részesül, 10 nyertes pedig 120 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal gazdagodhat.

2024. május 14. 19:26

Európai akciók a kibocsátásmentességért

Az Európai éghajlati paktum 2020-ban jött létre az Európai Bizottság kezdeményezésére. Fontos eszköze annak a célkitűzésnek, hogy 2050-re Európa kibocsátásmentessé váljon, megalakulása óta már több mint tízmillió kilogramm szén-dioxid csökkenéshez járult hozzá.  A Paktum évről-évre különböző akciókat szervez, hogy felhívja a figyelmet az éghajlatváltozás hatásainak mérséklésének fontosságára. Ebben az évben többek között fotópályázatot indít a környezettudatos cselekvések bemutatására.

2024. május 10. 09:55

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Indul a K&H STEM pályázat: az IT hallgatók innovatív megoldásait várják

Technológiai pályázatot hirdet a K&H a hazai IT képzést nyújtó felsőoktatási intézmények hallgatói számára, hogy elismerje azon fiatal szakembereket, akik kiemelkedő szakmai, tudományos dolgozataikkal hozzájárulnak az új, innovatív megoldások kitalálásához és inspirációként szolgálnak mások számára. A közel 2 millió forint anyagi támogatást és szakmai projektmunkában való részvételi lehetőséget biztosító pályázatra alap- és mesterképzés kategóriákban, összesen 8 témakörben – köztük AI, fintech és felhőtechnológiában – lehet jelentkezni itt.

2024. május 6. 19:53

Bevállalós ötletekkel versenyeznek a Megoldások a holnapért döntősei

Kiválasztották a legjobb nyolc csapatot a Samsung és az EdisonKids Megoldások a holnapért kihívásán. A jövő oktatása, a fenntarthatóság és a közösségfejlesztés iránt elkötelezett fiatalok megkezdhetik a felkészülést a döntőre. A következő hetekben a csapatok elképzelésük prototípusát alkothatják meg és tesztelhetik működését a mentorok közreműködésével. A diákok a szakértők segítségével készülnek a végső, májusi megmérettetésre, ahol a három legjobb csapat összesen 6 millió forint összértékű Samsung készülékkel bővítheti egyéni és oktatási intézménye eszközparkját.

2024. április 23. 14:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59