Microsoft Gold minősítést szerzett a NET’54

forrás: Prím Online, 2013. augusztus 12. 10:22

Magyarországon a NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft. az elsők között érdemelte ki a Microsoft Communications kompetencia Gold fokozatú partnerminősítését. A Microsoft által kidolgozott szigorú minősítési rendszer elsődleges feltételei közt szerepel a kiemelkedő szaktudású, kijelölt tanúsítványokkal rendelkező szakembergárda.

A Microsoft Communications kompetencia Gold fokozatú minősítése igazolja a NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft. Microsoft Lync-megoldások értékesítésében, bevezetésében és fejlesztésében elért kiváló teljesítményét. A Microsoft Gold partneri cím megszerzése szigorú feltételekhez kötött, így szavatolja, hogy a partner rendelkezik a megfelelő szaktudással, háttérrendszerekkel, valamint üzleti tudással az üzenetváltás, jelenlétkezelés, konferenciakezelés terén, valamint a hang- és videotovábbítás, illetve a Lync Online területén.

„Nagyon büszkék vagyunk a Microsoft Gold minősítés megszerzésére, amely jól bizonyítja, hogy cégünk fejlesztésének egyik legfontosabb pillére a folyamatos szakemberképzés” – emelte ki ifj. Karászi József, a NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft. ügyvezetője. A Microsoft Gold partnerségnek köszönhetően a jövőben a NET’54 a támogatási erőforrások és szoftverek szélesebb köréhez fér majd hozzá, így a szaktudás fejlesztése és a forgalomnövelés mellett még magasabb színvonalú szolgáltatást és támogatást tud majd nyújtani meglévő és jövőbeli ügyfeleinek. „A Microsoft Gold minősítés megszerzése fontos mérföldkő cégünk életében, és egyben kiváló bizonyítéka annak, hogy egy tisztán magyar tulajdonú cég is kimagasló sikereket tud elérni ebben az iparágban. Mivel hosszú távon szeretnénk biztosítani a NET’54 sikereit, a piaci részesedés növelése mellett a jövőbeni céljaink között szerepel további minősítések megszerzése és a szakembergárdánk bővítése is” – nyilatkozta ifj. Karászi József.
 

Kulcsszavak: Microsoft +céginfo NET54

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Alelnököket választott a Magyar Marketing Szövetség

A szövetség a marketing szakmai, illetve társadalmi szerepének további mélyítését tűzte ki célul, ennek érdekében a közösségi munka szervezése, a nemzetközi kapcsolatok koordinálása, az edukációs projektek, valamint a vállalati és partnerségi kapcsolatok területén a jövőben három alelnök támogatja majd a szövetség tevékenységét.

2024. június 21. 18:25

Közel 60%-os árbevétel növekedést ért el tavaly az online fizetési megoldásokat kínáló Barion

Már több mint 15 országban szolgálja ki e-kereskedelmi partnereit az adatvezérelt fizetési megoldásokra specializálódott Barion. A magyar fintech cég 2023-ban összesen 6.8 millió eurós árbevételt ért el a bel- és külpiacokon, mely a jelenlegi makrogazdasági környezetben szinte ritkaságszámba megy a szektorban. 

2024. június 21. 14:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02