USA: a felhasználók közel fele iOS-t használ

Czipperer Dia, 2013. augusztus 13. 11:31

Az Apple a legkedveltebb okostelefon márka az USA-ban, az okostelefon használók közel 40%-a birtokol valamilyen iOS eszközt – ez derül ki a Nielsen legfrissebb felméréséből.

 

Az Android csak a második helyen szerepel az amerikai népszerűségi listán. Bár világszinten az első helyet birtokolják, az USA-ban az Apple uralja a dobogó legfelső fokát a Nielsen szerint.

 

Míg az okostelefon tulajdonosok 40%-a rendelkezik valamilyen iOS eszközzel, addig csupán 24,7%-uknak van Android-alapú Samsung telefonjuk, 9,4%-nak HTC, 9%-nak pedig Motorola készüléke.

 

 

A fentebbi táblázat jól mutatja a két platform népszerűségét, ám míg a szigetországban a Windows Phone átvette a vezetést a BlackBerry felett, addig az USA-ban még az utóbbi a harmadik legelterjedtebb okostelefon platform.

 

Forrás: Mashable.com

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egész Európából érkeztek szakértői javaslatok az európai egészségügyi adattér megvalósításához

Tudatos elkötelezettség, széles körű ismertség és szoros együttműködés szükséges ahhoz, hogy a kontinens országai teljes mértékben kiaknázhassák európai egészségügyi adattérben (EHDS) rejlő lehetőségeket – vélik azok az európai szakértők, akik ajánlásokat fogalmaztak meg a kezdeményezés sikere érdekében. Az EHDS célja a polgárok egészségügyi adatainak uniós szintű rendszerben való kezelése és ezáltal a határokon átnyúló egészégügyi ellátás javítása. Az Európai Bizottság reményei szerint a rendszer a kutatási lehetőségeket is bővíteni fogja, mivel a kutatók és a piaci vállalatok számára lehetőséget nyit nagy mennyiségű egészségügyi adat elemzésére.

2024. május 29. 19:01

Új gyártóbázist nyit az Eaton Finnországban

A szünetmentes tápegységek (UPS) piacán tapasztalható erős növekedésre reagálva az Eaton egy új, korszerű üzemmel növeli gyártókapacitását Helsinkiben. Az UPS-rendszerek iránt különösen az adatközpontok ágazatában nagy a kereslet, ahol az AI-alapú alkalmazások és a digitális adatkezelés nagy feldolgozási igényei miatt létfontosságú a folyamatos áramellátás és valószínűsíthető a bővítés szükségessége. Ezeket a rendszereket széles körben használják az áramkimaradások és a feszültségingadozások ellen, mind a kereskedelmi és ipari épületekben, mind pedig az egészségügyi ágazatban egyaránt.

2024. május 29. 17:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52