Speciális csomag a pénztárgépet üzemeltető cégeknek a Telekomtól

forrás: Prím Online, 2013. augusztus 15. 15:33

A Magyar Telekom kialakította az új típusú pénztárgépek üzemeltetőinek kínált speciális szolgáltatáscsomagját, amely lehetővé teszi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) rendszere és a pénztárgépek közötti adatkommunikációt, továbbá ügyfélszolgálati támogatást is tartalmaz. Az Alt Cash Kft.-vel kötött megállapodás alapján a saját fejlesztésű szolgáltatáscsomaggal és partnerének pénztárgép modelljével versenyképes megoldást kínál a pénztárgépcserében érintett cégeknek.

A Magyar Telekom az ügyféligények minél teljesebb körű kiszolgálásával is segíteni szeretné az érintett vállalatokat a pénztárgépek cseréjének mielőbbi zökkenőmentes lebonyolításában. A Telekom – a várható adatforgalom alapján kalkulálva – nettó 2300 Ft havi díj ellenében biztosítja a pénztárgépet üzemeltető kis- és középvállalati ügyfeleinek a jogszabályban előírt, a NAV rendszere és a pénztárgép közötti adatkommunikációt lehetővé tevő szolgáltatáscsomagot. A szolgáltatáscsomag elérhető minden olyan ügyfélnek, aki pénztárgépet használ. A Telekom tervei közt szerepel kedvezményes megoldások bevezetése is kis- és középvállalati ügyfelei részére.

 

A Telekom számára fontos a magyar cégekkel való együttműködés ennél az országos kiterjedésű projektnél is. Ezt jól jelzi az a tény is, hogy a Telekom szolgáltatáscsomagjával kínált, az Alt Cash által forgalmazott pénztárgépekbe a hazai Intelliport Solutions által fejlesztett és a szintén hazai Videoton által legyártott Adóügyi Ellenőrző Egységek (AEE) kerülnek beépítésre. Az Alt Cash Kft. 20 éves pénztárgép-forgalmazói tapasztalattal rendelkezik és kizárólagos hazai forgalmazója a Sam4s márkának, amely a Samsung pénztárgépek hivatalos jogutódja. A cég 2013. augusztus 6-án kapott forgalmazási engedélyt a Sam4s NR-270 pénztárgép modellre, amelyet nettó 138 000 Ft-os áron kínál.

 

Az engedéllyel rendelkező pénztárgép modellek esetében a jogszabályi előírásnak megfelelő adatkommunikáció a Telekom szolgáltatáscsomagjával együtt biztosított SIM chipekkel valósul meg, amelyek minden magyarországi – saját hálózattal rendelkező – mobilszolgáltató hálózatára képesek kapcsolódni, és adatátviteli kapcsolatot fenntartani a NAV rendszerével. A Telekom szolgáltatáscsomagja ezáltal hozzájárul a NAV és a vonatkozó jogszabály által meghatározott követelmények teljesíthetőségéhez és a NAV szervere, valamint a pénztárgépek közötti adatkommunikáció sikeres működéséhez.

 

A nagyvállalati ügyfelek részére a Magyar Telekom leányvállalata, a T-Systems Magyarország kínál a vállalatok rendszereihez illeszthető, a kasszák és a NAV közötti folyamatos kapcsolattartáshoz szükséges, a pénztárgépek adatainak eljuttatását megvalósító egyedi, üzletmenetre szabott megoldást.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

10 éves a Craft Conference: Budapestre érkezik a Google, a Spotify és az OpenAI is

Ami a technológiai innovációnak a CES, az a szoftverfejlesztésnek a Craft – idén ünnepli tizedik születésnapját Közép-Európa legnagyobb IT szakmai konferenciája, amely évről évre többezer szakembert szólít Budapestre. A kétnapos Craft Conference igazi sztárparádéval várja az érdeklődőket május végén a Vasúttörténeti Park látványos díszletei között: érkeznek a Google, a Tesla, a Spotify, a Microsoft, az OpenAI és az Ebay szakértői, de a keynote előadók között szerepel majd a világ egyik legolvasottabb tech hírlevelét író Orosz Gergely is. A szakmai fesztiválon kiderül, hogyan lehet MI-eszközökkel vagy digitális csapattagokkal növelni a produktivitást, hogy tényleg a jövő sikerszakmája lesz-e az AI Engineer és hogy miért „ült le” kicsit az IT-piaci az utóbbi hónapokban.

2024. május 25. 12:30

Szintet léphet a mikrohálózatok fejlesztése, megérkezett BESS

Költséghatékony energiabeszerzés és -tárolás egyetlen megoldásban – ezt kínálja BESS, a Schneider Electric legújabb fejlesztése. A különleges berendezés újabb lökést adhat a mikrohálózatok kialakításának és támogatja az energiabiztonság megteremtését. 

2024. május 25. 10:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17